Категории: Украина

«Забороняти РПЦ» вони будуть 100 років

23 березня 2023 року на кладовищі села Черепківці відбулося поховання загиблого українського військового. Священник РПЦ звернувся із промовою до понад шістдесяти людей: «…Донбас і Крим не наші землі, що там російськомовні люди і українців там ненавидять, тому не треба туди йти… Америка буде воювати з Росією на території України, що ми зараз і бачимо, що зараз і робиться».
Суд визнав пропагандиста винним у колабораціонізмі.
Злочинцю призначили покарання у вигляді заборони на 12 років обіймати посади в релігійних організаціях та вести діяльність, повʼязану з публічними виступами.
————
Кремль утворив і закинув на нашу сторону агентурно-пропагандистський підрозділ. Але якщо Україна зловить когось із агентів ворога на агентурно-підривній діяльності, то ми просто забороняємо агенту бути агентом.
Абсурд. Україна мала б розгромити агентурний підрозділ, а не бігати за його агентами.
Але всім спробам заборонити ВСЮ російську агентурну мережу, позбавити її місцевого фінансування і самоокупності за рахунок захоплених українських храмів і святинь, влада всіма силами протистоїть. Проти таких спроб вона веде активну пропаганду через підконтрольні пропагандистські ресурси, як наприклад УП (належить бенефіціару влади через ручний «Голос» — олігарху Фіалі), де їх називають «середньовічними».
При цьому світове Православ’я давно висловилось: РПЦ в Україні є неканонічною. Всі її клірики розглядаються Вселенським, як такі, що порушують норми православ’я. Православна церква в Україні одна — ПЦУ. Навіть вже суд присудив так званій «упц» поміняти таблички і вказати, що вона РПЦ.
Та фанатики і члени російської секти перебувають при владі, приймають рішення, всі спроби зрубати під корінь секту Сталіна намагаються вихолостити і звести нанівець. Міністр Ткаченко взагалі півроку розігрував «вигнання РПЦ з Лаври», та віз і нині там. Члени іншого такого ж один в один російського агентурного псевдорелігійного підрозділу («Аллатра») взагалі керували СБУ і досі перебувають у владі (а сектантка Верещук взагалі пролізла керувати напрямом реінтеграції окупованих територій — тих самих, які «не наші»).
Та ні труси надіти, ні хрестик зняти вони не збираються. Так виглядає, що доки їх не викинути, «забороняти РПЦ» вони будуть 100 років.
Джон Сміт

Народний Депутат України Мар’ян Заблоцький розкрив інформацію про те, що московський патріархат в Україні найняв лобіста в США. Останні три тижні він сплачує цьому лобісту по $1,400 за годину для того, щоб він обливав Україну брудом та негативно впливав на шанси отримати фінансову та військову допомогу для України від США.

«„ФСБ в рясах“ платить одному лобісту по $1,400 за годину (!), щоб обливати Україну брудом. Звісно, що така діяльність негативно впливає на шанси отримати фінансову та воєнну підтримку, адже питання релігії дуже чутливе особливо для республіканців», — йдеться в дописі Заблоцького у Фейсбуці.

Нардеп вважає, що така діяльність московського патріархату є державною зрадою, оскільки шкодить Україні. Він закликав перевірити законність такого фінансування та його джерело, підозрюючи, що кошти йдуть від російського олігарха, що порушує антиросійські санкції.

«На мою думку, така діяльність московського патріархату це державна зрада, чергова зрада зі списку їх свідомих зрад. Сподіваюсь, що наші органи перевірять законність такого фінансування. Мені особисто важко уявити, щоб кошти ці могли йти від когось іншого, крім як від одного підсакнційного олігарха — основного спонсора московської церкви тут. Тому порушення цих санкцій тут цілком ймовірне. Можливо, і законодавства США, якщо реальним платником був цей олігарх», — зазначив Заболоцький.

Последние новости

Зеленський з нами доти, поки буде війна?

Відповідальна частина суспільства не дозволила Януковичу і ФСБ загнати країну в московітське ярмо. Відповідальна частина суспільства попереджала, що вибори по…

8 часов назад

З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою, — постанова Кабміну

З 18 липня, тобто через 60 днів після набрання чинності закону про мобілізацію, розпочнуть надсилати повістки поштою. Про це йдеться…

8 часов назад

Війна — це не математика

Часто доводиться чути: «Війна - це математика». Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії, а тим більше від практики, люблять сентенції…

8 часов назад

ПʼЯТЬ РОКІВ І ДАЛІ

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України.…

12 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 20.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

12 часов назад