Категории: Политика

Який король, така і свита

В психології є такий кумедний парадокс, який називається ефектом Даннінга-Крюгера. Його суть в тому, що профани ніколи не зрозуміють помилковість своїх рішень, тому що вони профани.

Чудове пояснення тієї ситуації у якій опиналась Україна при владі «слуги».

Проте коли будете дивуватися черговій витівці якогось «слуги», пам’ятайте, що відповідальність за увесь цей абсурд несе особисто Володимир Зеленський. Уся ця зелена рать заїхала на державні посади й у депутатські крісла на особистому рейтингу Володимира Зеленського. Це він прорубав вікно можливостей для усіх самовпевнених нахаб, які думали, що зможуть без будь-якого досвіду управляти такою великою країною. Це його команда і прямий наслідок його політики.

Тому це особисто Володимир Зеленський радить бабі Любі продати собаку, кнопкодавить і замовляє повій в Верховній Раді. Не треба замилювати очі тим, що «цар добрий, бояри погані». Тут скоріше, який король, така і свита. А король голий. Хоча сам цього не визнає ніколи. Зрозуміло чому.

Олексій Гончаренко

Немає ніякого брагара, гвалтівника іванісова, яременка, богуцької, єрмака, арахамії чи будь-якого іншого «слуги».

Є володимир зеленський.

І саме володимир зеленський несе персональну відповідальність за всі дії і всі висери його «команди», оскільки всі (чи майже всі) члени його «команди» потрапили у владу завдяки його персональному вибору, його персональному рейтингу.

І за «старих людей на місцях» володимир зеленський теж несе персональну відповідальність. Оскільки за 9 місяців, маючи в середньому 73% підтримки, можна було замінити «старих» на «нових», з числа тих, які тебе підтримували.
А те що він не замінив і те, що йому підходить такий стан справ — це виключно його персональна відповідальність.

Mason Lemberg

Дані опитування свідчать, що рейтинг Зеленського впав до 49,4%.
Це все ці люди, які за нього голосували та тепер розчарувались. Тепер їм кажуть, що треба продати собак, щоб сплатити комуналку, їм це не подобається, вони носом почали крутити.

Це люди, які повірили в мрію, в голого короля, який зробить усіх щасливими, а потім побачили, що залишились з дулею в кишені. Звичайно це приносить розчарування, та хочу сказати їм, що ходити з цією дулею доведеться ще п’ять років.

Але наш народ не переможний у своїй більшості, він готовий бачити невігласів в парламенті, які не знають провідних фахівців, замовляють проституток, чухають яйця, платять шалені гроші за те, щоб натискали кнопки, та ще купу іншого лайна.

Вони готові чути брехню, популізм, вірити в нього і не нести відповідальності за свій вибір. І за доброю традицією, починати з часом знов жалітись, що розчарувались у владі. Це люди без критичного мислення, а іноді взагалі без прояву інтелекту.

Наш народ не може думати наперед, він готовий стрибати на граблях постійно та з наполегливістю.

Але скоро рейтинг повністю впаде, та маніпуляції не допоможуть, а розраховувати на допомогу з боку РФ, слугам не варто, бо винесуть ще швидше.

Тому президенту треба готуватись, що він ввійде в історію, як найбільша помилка виборця в сучасній історії України.

Semen Kabakaev

Последние новости

Життя президента Ірану перебуває «під загрозою», рятувальні роботи ускладнює погода, — Reuters

На місце, де сталася аварія гелікоптера лідера Ірану Ебрагіма Раїсі, направлені пошукові бригади. В Ірані заявляють, що життя Раїсі, а…

5 часов назад

Washington Post: Главный помощник Зеленского манипулирует властью, вызывает критику и не приносит извинений

Я б сказав, що це цілком компліментарна стаття про людину, у якої Зеленський працює президентом. У лонгріді взагалі не згадується…

5 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024 1. Єдиний НПЗ на Чорноморському узбережжі росії знову зупинився через…

5 часов назад

Російський загарбник конає від влучних ударів бійців 92 ОШБр ВІДЕО

Оператори ударних дронів 1-го штурмового батальйону 92-ої окремої штурмової бригади передислокувалися з Донецької області на Харківський напрямок і продовжують методично…

11 часов назад

Росіяни завдали ракетного удару по базі відпочинку в передмісті Харкова: 5 людей загинуло

Російські війська завдали удару двома ракетами по базі відпочинку, що розташована в передмісті Харкова. 5 людей загинуло, 16 - дістали…

13 часов назад

Знищено морський тральщик чф рф проєкту 266-М «Ковровец»

Сьогодні вночі Силами оборони України знищено морський тральщик чф рф проєкту 266-М «Ковровец».  Військово-Морські Сили ЗС України разом з побратимами…

14 часов назад