Категории: ВидеоПолитика

Выхожу из «Слуги народа» — все округа в Киевской области проданы, — нардеп СН Галушко

Депутат «Слуги народа» Николай Галушко шел на выборы президента с Владимиром Зеленским с целью изменить политическую систему в Украине.

Об этом он заявил в видеообращении, опубликованном на странице в Facebook.

Отметим, что во время президентских выборов 2019 года Зеленский назначил Галушко доверенным лицом в округе №97 на Киевщине. Позже на выборах ВР он был избран на этом округе.

«Весь этот путь прошла со мной и команда единомышленников, которые работали за идею, за изменение политической системы, за изменение отношения власти к людям. Прошло уже почти два года, но, к сожалению, почти ничего не изменилось. Скажу больше. На выборы в Верховную Раду я шел от громады левобережья Киевщины. Совсем недавно при изменении разделения районов исключительно с политическим подходом, кулуарно-политическая игра руководства партии «Слуга народа» едва не уничтожила мой родной Броварской район. Нам было нелегко, но мы его отстояли. А сейчас, на местных выборах, все места в списках политической партии «Слуга народа» были проданы», — подчеркнул он, отметив, что все обещания о борьбе с коррупцией и элитами на местах — просто слова.

Галушко также заявил, что выходит из партии.

«В такой политической партии ни я, ни моя команда не будет участвовать. Поэтому я, Народный депутат Украины Николай Галушко, официально заявляю о выходе из политической партии «Слуга народа», — подчеркнул он.

P.S.

Ще один нардеп виходить зі слуги народу. На цей раз мажоритарник Микола Галушко з 97 округу (Бровари і район).
Депутат заявив, що всі місця в списках від СН продані, ніякої боротьби з корупцією не ведеться, а команда нардепа повністю відсунута від будь яких процесів.
***
Тепер детальніше.
Це лише початок не просто фактичного, а і юридичного розвалу «монобільшості» і так званої партії «слуга народу». Рейтинги сипляться, партія перетворилася за збіговисько договорняків та корупціонерів.
За даними кількох інсайдів, вже зараз з фракції (та партії) готові вийти ще 10 мажоритарників, які зрозуміли, що команду Зеленського у ВР чекає крах. Особливо це стане відчутно після виборів, коли СН пролети як фанера над Парижем та не візьме більшості в жодній раді країни. Вже зараз реальний рейтинг партії Зеленського на місцевих виборах є меншим за 15-16%, а загальнонаціональний впав за останніми закритими опитуваннями нижче 20%.
Влада з кожним днем остаточно втрачає свою легітивність як на місцях та і в парламенті. Остаточно крах наближається семимильними кроками.

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 03.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 03.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

9 часов назад

Українці 10 років тому відстояли Одесу

Щось в нас мало гулянь з приводу визначної перемоги здобутої 10 років тому. Українці 10 років тому відстояли Одесу. Рашка…

19 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024 1. Попит на російське вугілля знижується. - Китай, найбільший імпортер…

20 часов назад

Росіянам вдалось прорватись і закріпитись в Очеретиному

Російським окупантам вдалося прорватися та закріпитися у селищі Очеретине Покровського району, що на Донеччині. ЗСУ вживає всіх заходів, щоб вибити…

22 часа назад

Відступати небезпечно: військові заявляють про майже повну відсутність тилових ліній оборони, — АР

Замість траншей та окопів на фронті подекуди - ями, в яких важко сховатися, інженерної техніки не вистачає, а будувати оборонні…

1 день назад