Категории: Мнение

Все йде за планом, панове

Я сподіваюся, ви всі осудні дівчатка і хлопчики. І для вас точно не несподіванка те, що заявила підстаркувата маріонетка Фокін.
Все йде за планом, панове. І коли вам говорили, що двох очманілих дідусів заводять в ТКГ, щоб їх тремтячими руками доробити все, до чого вів псевдопрезидент з пекельною командою — ви вірили не всі, і не во все.
Саме так. Це буде по російському плану — з виборами на ОКУПОВАНИХ Донеччині і Луганщині.Під стволами. Де виберуть тих, хто нас вбивав. І з «особливими правами» ВСЬОГО Донбасу — навіть того, який поки під контролем України. І царювати там будуть — саме ті, хто царює і зараз. Безкарно.
А ще, вони поступово з’являться поруч з вами. Під захистом «особливого закону»..
А потім будуть суди. Над усіма, хто брав участь у цій війні. І будуть вироки. Тому, що нас порівняють з бандитами. Але, не переживайте — потім буде амністія. Чи не для всіх, звичайно. Для нас — не для всіх. Для них — у межах «особливих прав». Як для потерпілої сторони.
Ні, я не наполягаю. Може після нашої с вами реакції на Банкової поміняють ще один памперс і склад ТКГ. Але це буде означати тільки те, що наступний склад буде ще гротескнішим. А завдання у нього буде стояти таке ж — виконати всі умови Росії.
Тут, перед виборами, деякі експерти почали вдувати нам в вуха, що мовляв, Зеленський стає державником. Мовляв, ніякого зв’язку з росією. Мовляв, від безвиході виростає у справжнього гетьмана.
Он, подивіться, мовляв — яких файних розвідників і ССОшників він призначає! Класні хлопці, особисті вороги Росії!
Класні. Особисті. І я б радів, і надрочував би на це питання разом з з іншими оптимістами.
Тільки от нічого ж не змінюється. Ведуть нас за руку, насцявши в очі, кого під поділ «братньої росії», кого на лісоповал (щоб ви не сумнівалися).
І коли, два яких нибудь чергових маразматика на службі клоунів підпишуть те, що давно заплановано. І почнеться весь цей цирк з неконтрольованими виборами, і «особливими правами». А слідом за ним — пекло з приходом цього «узаконеного світу» до вас додому. Ви відчуєте. І я відчую.
І сядуть ці розвідники і ССОшникі на лаву підсудних. І на амністію їм сподіватися буде марно. Тому, що реально ворога вони знищували якісно. І матеріалів на них — досить. А Фокін жеж казав — злочинці ж з обох сторон. Це вчора ми були захисниками. А зараз — фігуранти.
І на нас «особливий статус» ніяк розповсюджуватись не буде.
І армія, очолювана «винищувачами» — Хомчаком і Тараном — не буде в цьому на заваді. Тому, що гроблять її швидко, і як попало. І витиснуть з неї навіть найзатятіших справжніх вояків. А з частини їх — будуть робити нових Хомчаків і Таранів. Щоб було кого на кого міняти. Щоб «не стріляти» аж в Статутах вишкрябалося.
І ось коли цей «мир», принесений в руках двох дідусів і одного клоуна, виявиться у вас на порозі — ви завиєте. Не всі. Ті, хто до цього був готовий — дотаряться патронами і займуть кругову.
А решта мають стати кормовою базою «нового світу». І терпіти.
А потім рвоне, зрозуміло.Ми ж не залізні.
Не впевнений, що те, що потім виросте на попелищі, скоро назвуть Україною.
Так що, велкам — кажіть знову, що ми згущаємо фарби. Смійтеся.
Деяким смішно, і вони купують попкорн. Я не буду. Я стільки попкорна не з’їм.
Я, ось, насіння купив. Хочете насіння?
Якщо так піде далі — зовсім скоро воно стане в нагоді.
Або ви всі попрокидаєтесь.
Ну те що і кравчук і фокін старі zalупи, це звісно факт і некрологи їхні будуть писані лайном — це теж факт.
Але не треба забувати, хто їх туди поставив і для чого.
Вони лише рупори і самі по собі ніщо. Оскільки жодного публічного заперечення недовлади їхнім заявам немає, можна вважати, що вони озвучують позицію тих еммм… людєй (прости Господи), які зараз випадково займають найвищі державні посади. (А навіть якщо і будуть якісь заяви, це нічого не означає, бо ця влада, незалежно від рівня, постійно бреше як дихає).
Якби навесні минулого року були тоталізатори які б приймали ставки на те, що вони будуть пхати амністію бойовикам і зрадникам, я б могла зараз розбагатіти. Але не жили багато, нефіг починать.
І наступним кроком буде те, що всі, хто зі зброєю в руках воював проти росіян і тих хто їм допомагав, сидітимуть на лаві підсудних. А ті хто без зброї — за організацію масових заворушень і державного перевороту.
Це цілком логічний сценарій, з яким це кодло йшло на вибори і чому це для когось було непередбачуваним, я не знаю. Тому що всі маркери не те що свідчили, а просто кричали про подальший розвиток подій. Навіть на дебатах воно не втрималось і просто за підручником обмовилось про «павстанцев». Але, як в тому анекдоті, «тато, де море?», дехто навіть зараз заперечує очевидне.
Звісно, запхати знову в орбіту раши країну, в якій вбитих збирали у пакети по полях, ось так одразу було стрьомно. І сказати прямо в очі солдатам — а тепер відмотаймо назад, забудьте всіх загиблих братів по зброї, плюньте фактично в їх могили і зробіть вигляд що нічого не було — це теж було стрьомно.
Для цього треба було спочатку створити ручні ради, вирвати з ланцюга слабкі ланки, пересрати між собою ветеранське середовище, підігріти ненависть. Що вони успішно і роблять.
І часу залишилось дуже мало.
А фокіни і кравчуки — це прокладки, які потім почесно викинуть на смітник, як використаний непотріб, власне чим вони і є.
Теги: ГлібБабіч

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.04.2024 1. Китайські автовиробники підривають бізнес російського АвтоВАЗу. - На китайські…

12 часов назад

Александр Кушнарь: Первые признаки истощения — У РФ кончаются МТЛБ

P.S. Украина сможет организовать новое наступление не раньше 2026–27 годов Новый пакет военной помощи от США на $61 млрд позволит…

13 часов назад

США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні на $6 млрд

Очільник Пентагону Ллойд Остін оголосив про виділення Україні найбільшого пакету військової допомоги від США, загальна сума якого становить $6 млрд…

14 часов назад

​​БОРОТЬБА ЗА 10 МІЛЬЙОНІВ

Розмова з прихильником Зеленського. Раніше: Зеленський не втік! Порошенко би все здав!  - ...! Нині: Зеленський не втік! - А…

17 часов назад

Після скасування статусу “обмежено придатний” українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоров’я – Міноборони

В Україні більше не буде людей зі статусом “обмежено придатний”, відтак українців за станом здоров’я ділитимуть на чотири категорії. Про…

17 часов назад

ПОЛІТТЕХНОЛОГІЯ «СПРАВЕДЛИВІСТЬ»

Цього тижня стараннями влади українці пірнули в емоційну дискусію навколо рішень про заборону на видачу українських паспортів та надання консульських…

22 часа назад