Російська авіація з території України завдала удару по селищу в Білорусі

Ворог атакував білоруську територію на кордоні з Україною

Штурмовики СУ, із зальотом на територію України з Білорусі, здійснили бомбардування української території після чого нанесли авіадуадари по території РБ.
Заліт 2 літаків з сусідньої держави фіксували прикордонні наряди, на ділянці відділу «Дубровиця», що на Рівненщині.
Така атака і дії ворога на населені пункти Білорусі є свідомою провокацією, щоб втягнути Збройні Сили Республіки Білорусь у війну з Україною!

Копані на карті району

Цей кретин щось блеяв про те, як Україна «планувала нанести удар по Білорусі, але превентивно нанесли їй удар і не дали чогось там скоїти». Це тарган про вторгнення 24 лютого таке меле. Але зараз якраз під цю фразу московщина сама нанесла бомбовий удар по білоруському селу. Чи було все це узгоджено з лукашенком? Не знаю. Але його таки дотиснуть на вторгнення на Волині. Його армія ніяка, але це ще один фронт. Русня сподівається так розтягнути наші сили й врятувати від розгрому свою армію на півночі.

Тарас Чорновіл

Сухопутні війська ЗС України

Міністр оборони України Резніков Олексій:
Обращаюсь к беларусскому народу.
Друзья. По информации, в которой мы полностью уверены и которую подтвердили, в настоящий момент командование российских оккупационных войск готовит серию кровавых провокаций.
Согласно их преступному замыслу, российская авиация готовится нанести удар по ряду населённых пунктов на территории Республики Беларусь, находящихся поблизости от украинско-беларусской границы. В частности, удару собираются подвергнуть н.п. Копани, Столинского района Брестской области.
Для маскировки преступления Россия намеревается осуществить атаку из воздушного пространства Украины.
Цель провокации – вынудить действующее руководство Беларуси к войне против Украины. Москва пытается повязать вас кровью.
Гарантирую, что украинская армия не планировала, не планирует и не будет планировать никаких агрессивных действий против Беларуси.
За 15 дней войны украинские войска уничтожили более 12 тыс. российских солдат.
Не позвольте втянуть свою страну в эту войну! Сохраните жизни своих близких! Не дайте Кремлю уничтожить будущее Беларуси!
Генеральний штаб ЗСУ

Радник керівника МВС Антон Геращенко опублікував карту місцевості, на яку російські літаки скинули бомби у Білорусі. 


Министерство обороны Беларуси опровергло информацию о ракетном ударе по белорусской деревне, тогда как Командование Воздушных сил Вооруженных сил Украины сообщило о провокации. 

Белорусские «Белта» и «Еврорадио» со ссылкой на официального представителя Министерства обороны РБ Инну Горбачеву

 «Министерство обороны однозначно заявляет, что информация о ракетном ударе по белорусской деревне является откровенным бредом».

Командование Воздушных сил ВСУ и Государственная пограничная служба Украины ранее заявили, что днем 11 марта российские самолеты зашли на территорию Украины, развернулись над украинскими населенными пунктами Городище и Тумень, после чего нанесли огневое поражение по населенному пункту Копани.

От местных жителей в СМИ поступила противоречивая информация.

Жители деревни Копани не подтвердили Zerkalo.io информацию о взрывах. «У нас ничего не случилось, Все хорошо, тихо, спокойно. Ничего не взорвалось, ничего не упало. И самолетов никаких нет», – сказала одна из жительниц.

В то же время, другая жительница Копаней сказала «Еврорадио«, что «как землетрясение было»: стекла тряслись и было страшно.


Будь-який посібник по стратегії конфлікту – неважливо, бізнесового конфлікту чи військового – вимагає виявляти слабкі точки супротивника і наносити удари саме в них, замість того щоб витрачати сили та ресурси на укріплені, сильні сторони ворога.

І що ж ми бачимо у нашій війні?
Україна виявилася країною майже без слабких місць. Слабку економіку підтримують світові вливання, і курс гривні не змінився, на відміну від рубля, який зробив стрибок мангуста в стратосферу. Армія – мотивована і професійна, повітря ми не дали зайняти, наші літаки літають, ПВО працює. Населення гіпермотивоване по всій країні. Навіть на окупованих територіях люди двіжують під українським прапором. Залякати ракетними ударами населення не виходить теж.
Навпаки, і населення, і армія швидко знайшли слабкі місця ворогів. Армія ху*ячить і без того провальну логістику росіян, залишаючі їхні колони без палива, а нація голіруч заганяє моральний стан супротивника під плінтус, віджимаючи у нього танки і проводячі проукраїнські мітинги там, де пробилися ворожі війська.
Світ також в‘їбав по слабким місцям росіян, якими, до речі, виявилась вся Росія. Економіка свєрхдєржави упі*здила в дефолтний стан за два тижні, населення порозумніше з‘йобує за кордони, поки вони ще відкриті, в Криму паніка (і недарма), у генералів паніка, офіцери ніх*уя не розуміють що робити, а ми їх пи*здуємо потихеньку, бо рано чи пізно вони тупо закінчаться згідно законів математики.
Тож Росія зараз веде себе не як країна, чия армія стоїть на підступах до ворожої столиці, а як країна, чия армія вже знищена. І все, що їй залишається – тероризм. І захоплення АЕС, і ракетні атаки на мирняк, і оце усе про хімічні атаки – це тупо терор, єдина стратегія слабких. Бо вони вже розуміють, що їм валєнкі.
А наша задача зараз – довести справу до кінця.
Тож ї*башимо, котики, ї*башимо. Росія сама себе не зруйнує.

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 03.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 03.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

Поставили 6 винищувачів просто неба: Forbes оцінив наслідки удару по Миргороду

Під час удару по аеродрому Миргород Росія знищила два українських Су-27, пише Forbes. Росія за останні 9 місяців знищила щонайменше…

16 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.07.2024 1. Доходи російських компаній впали на третину через санкції. -…

16 часов назад

Орбан прибув до Києва

Зранку 2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Києва. Про це повідомив керівник пресслужби Орбана Берталан Хаваші, інформує Суспільне.…

1 день назад

Міськраду Горішніх Плавнів можна обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого

Міськраду Горішніх Плавнів можна завтра обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого Volodymyr Omelyan КОЗАЦЬКА, ЧУМАЦЬКА, ГЕТЬМАНСЬКА, БЕЗ…

1 день назад