Категории: ВидеоПолитика

Виступ Зеленського у Польщі: «я раждьон в ссср. Там билі і плюси і мінуси»

Подивився виступ Зеленського у Польщі.
Мда…навіть тут нічого путнього.

Каже: «я раждьон в ссср. Там билі і плюси і мінуси». А щось нормальне президент найбільшої країни Європи може сказати на зустрічі лідерів п‘яти держав центральної та східної Європи?
Щось про цінності, так, саме українські цінності. Чи історію він не знає взагалі? Не знає і це факт. А написати йому якусь промову теж не можна? Чи колективна «мендель» вже кінцево пронизала весь державний апарат…
Одним слово — слабко. Дуже слабко. І це обличчя країни. Соромно.
.
Не хотів писати нічого поганого ні вчора, ні сьогодні, але від просторікувань Зеленського в Польщі у рамках зустрічі президентів України, Польщі, Естонії, Литви і Латвії — вчергове вкурвило.
Ну, ок, чувак історії не знає і жодної дати не пам’ятає: щось там трапилося в XVIII ст, потім радянські часи, потім незалежність, Майдан, війна.
.
Але можна ж елементарно підготувати якісний виступ Президента і йому його напам’ять завчити, щоб 5 хв сорому перетворилися на 5 хв гордості?
Чи він думає, що його запросили, бо він «красІвий»?
Хоча, що можна очікувати від пародії совка на Президента?
.
Як перед світовими лідерами за нього невдобно. Як у тому анекдоті про Дона Педро…
П.С. Зате Зеленський дізнався, що маску треба надягати.
Це не Буковель..
——————
Дивний все ж Зеленський.
Приїздить на зустріч з Президентом Польщі і лідерами балтійських держав — ні пари з вуст подяки за ініційовану ними та схвалену в стінах Європарламенту безпрецедентну резолюцію головного законодавчого органу ЄС: якщо Кремль знову нападе на Україну — ЄС заблокує Росію і пустить її за вітром.
Не згадувалися ні Міжмор‘я, ні Люблінський трикутник.
.
Україна, яка своєю кров’ю щодня зупиняє російську агресію на східних кордонах і боронить Європу від московської орди, має право і повинна бути регіональним лідером: ми воюємо — ви платите.
Ми маємо величезний досвід протидії росіянам на всіх фронтах, ми знаємо як працюють кремлівські агенти на фронті, в державних установах, в бізнесі, культурній і інформаційній сферах.
Європа лише поступово приходить до думки, що в ліжку з ними не російська проститутка, а холоднокровний вбивця.
.
Але від Зеленського жодного слова про це все не прозвучало. Таке враження, що Єрмак турботливою рукою викреслив всі ці тези з президентської промови і замість претензій на регіональне лідерство нас знову власними руками запихають на задвірки.
Єдине справжнє прохання і переживання — приїдьте на святкування Дня Незалежності, зробимо прикольну фоточку.
.
«Шо там НАТО і ЄС?» прозвучало заради дотримання протоколу, але чи справді саме цими питаннями Зеленський опікується щодня?!
Єдине, що тішить, що польський президент розуміє: «Без незалежної України не буде незалежної Польщі». І питання історичного минулого наче відступають перед проблемами історичного майбутнього.
В червні 2021 року в Брюсселі мають обговорити дорожню карту щодо членства України в НАТО. Сподіваюся, це буде ПДЧ, а не чергова хитромудра стежка до провалля…
.
Гросмейстер Бендера:
Сука, це ж яким треба бути ватним совковим придурком, щоб розказувати про «плюси і мінуси» СРСР полякам чи балтам. Це як в Ізраїлі розказувати про плюси-мінуси Третього рейху.
.
Gheorghe Bandu:
«У СССР были и свои плюсы:
например, они могли на пару с гитлеровским Рейхом за пару недель разорвать Польшу» —
рассказал в частной беседе совок Вова офигевшему поляку Анджею…
.
Йожеф Кнехт:
Які плюси тоталітарного режиму воно знає? Колективізація, Голодомор, розстрільні трійки, знищення всього українського, Чорнобиль та багато іншого. Мільйони невинних жертв, вбитих голодом, розстріляних та закатованих. Які плюси воно знає? Найсмачніший пломбір?
.
Букви:
Схоже, Володимир Олександрович добряче розговівся, бо заявив, що першу Конституцію в Україні було написано Пилипом Орликом ще у 18-му столітті, але проголошено у 1996 році.
.
Український сталкер:
У мене пропозиція — випускати Зеленського за кордон заздалегідь у клоунському наряді — бо саме такий одяг гармоніюватиме з його поведінкою і його белькотанням перед журналістами.
.
солома:
Біда не приходить одна(с)
Дві новини за один день:
Зеленський прибув з робочим візитом до Польщі.
Індійський штам коронавірусу дістався до Польщі.
Бідоносець у своєму репертуарі.
.
Єпіфаній:
Чомусь в недавній заяві Путіна ми чули, що Російська Православна Церква, а не УПЦ начебто піддається гонінням в Україні. Путін чітко наголошує і визнає, що це — РПЦ в Україні. Якщо він визнає її своєю частиною, то значить і впливає на неї.
.
Юрій Каракай:
Іронія долі. Нація, яка не змогла пробачити Порошенку одну відпустку за чотири роки, отримала очільника, який відпочиває щонайменше чотири раза за квартал.
.
Volodymyr Ariev:
Чауса за вказівкою ОПУ найближчими днями з помпою затримають на кордоні, вдаючи, що жодного вивезення в Україну не було.
.
Зеленський:
Щомісяця і щотижня в Україні мають бути референдуми.
.
Ігор Гаєнко:
Мені фізично боляче, коли цей н@ркоман безродний з рівнем інтелекта садового равлика говорить від імені України…
.
Выпас Ватоцефалов:
Порошенко за 5 лет не смог создать нацию из стада потомков рабов, холопов и тупого б#дла. Он просто физически не успел в стране, где ск@т имитирует эволюцию. Порох мечтал стать лидером Европейской нации, а стал пугалом для б#дла. Но зачатки нации уже проявились. Это дает надежду…

Последние новости

ПʼЯТЬ РОКІВ І ДАЛІ

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України.…

2 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 20.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Життя президента Ірану перебуває «під загрозою», рятувальні роботи ускладнює погода, — Reuters

На місце, де сталася аварія гелікоптера лідера Ірану Ебрагіма Раїсі, направлені пошукові бригади. В Ірані заявляють, що життя Раїсі, а…

13 часов назад

Washington Post: Главный помощник Зеленского манипулирует властью, вызывает критику и не приносит извинений

Я б сказав, що це цілком компліментарна стаття про людину, у якої Зеленський працює президентом. У лонгріді взагалі не згадується…

14 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024 1. Єдиний НПЗ на Чорноморському узбережжі росії знову зупинився через…

14 часов назад