Категории: Украина

Виправданого «суддю Майдану» Кицюка обрали суддею довічно

Вища рада правосуддя одноголосно призначила суддю Майдану Віктора Кицюка суддею Печерського суду довічно.

Про це повідомив у Facebook правозахисник Роман Маселко.

«Вища рада правосуддя одноголосно вирішила призначити найодіознішого суддю Майдану Віктора Кицюка суддею Печерського суду довічно.У 2017 ця ж ВРП відмовилась його призначити — бо очевидно недоброчесний.Через три роки ВРП вже не виявила жодних фактів, що свідчать про недоброчесність Кицюка та, що його призначення негативно вплине на авторитет правосуддя та суспільну довіру», — написав Маселко.

Нагадаємо, суддя Кицюк у часи Майдану підозрювався у винесенні неправосудних рішень, але 27 листопада був виправданий суддею Шевченківського суду.

У грудні 2013 активісти влаштували автопробіг до резиденції Віктора Януковича. ДАІ складало протоколи на водіїв, при цьому, за даними камер відеоспостереження та свідків, інформація в них була спотворена.

Частина протоколів потрапила до Печерського суду, де, як і в деяких інших під час автоматичного розподілу цих справ, відбулось втручання в автоматизовану систему розподілу. Тобто працівники Печерського суду (зокрема, як встановило слідство, користувач системи під ніком KYTSUK (під цим ніком у системі має право працювати Кицюк Людмила Петрівна, яка є сестрою судді Кицюка В.П.), “розподіляють” всі справи на Віктора Кицюка та Оксану Царевич.

P.S. Це фото — один з символів Революції Гідності. На ньому судді Кицюк і Царевич, які втупу клєпанули вироки по указці Адміністрації Януковича та стали справжнім символом «кривосуддя».

В мережі є велика кількість матеріалів про їх майновий стан, родинні зв’язки та інше. Але мене, якщо чесно, не дуже цікавить корупційна складова їх роботи. Суто ідеологічно-політична.Суддя Царевич була виправдана і десь ділась. А от суддя Кицюк виявився хлопцем пожощщє, і вирішив потужно посцяти всім в обличчя.Спочатку він після закінчення своїх повноважень не звільнився. Потім через суд довів, що нічого такого не робив.

Поки тягнулось — Конституційний суд визнав кримінальну відповідальність за неправосудні рішення неконституційною.Потім Кицюк подав позов до Окружного адмінсуду Києва з вимогою заборонити його звільняти. Справа потрапила до судді Олексія Огурцова.

Це один з фігурантів «плівок Вовка», якому НАБУ нещодавно оголосила підозру за допомогу Павлу Вовку у захоплені влади. Він радо допоміг Кицюку та миттєво виніс ухвалу, якою заборонив його звільняти до вирішення спору. Нещодавно апеляційний суд скасував її як незаконну. Але свою справу вона зробила.За весь цей час він продовжує отримувати зарплатню, до речі.Сьогодні Вища Рада Правосуддя призначила його суддею довічно.Братва, ви взагалі розумієте, до якої сраки всім цим людям наша боротьба?

Ви розумієте цю кругову поруку закритої касти, яка просто тупо білетить країну і сміється в очі? Ви розумієте, що ніякої іншої влади взагалі немає?Можете горлянки один одному перегризти через свої політичні вподобання, а на виході шо? Вони завтра результати виборів визнають недійсними. Суверенітет. Назву країни.Змінять назву країни на Чувирлія. За позовом вокзального бомжа. От тупо встановлять юридичний факт що назва нашої держави відсьогодні Чувирлія. По-приколу.

Піднімемо кіпіш, візьмуть суддю, показово знімуть з нього недоторканість, щоб він потім через ОАСК відновив повноваження а через ВРП став суддею довічно. А всіх, хто кіпішував, посадять в тюрму. По-приколу.Право першої ночі впровадять. Заборонять використовувати слово «кугут». Визнають недійсним Акт проголошення незалежності, бо він оголошувався з процесуальними порушеннями. Анулюють моє свідоцтво про народження і змусять всі державні органи визнати моє неіснування в якості фізичного об’єкту. Змінять гравітаційну константу.І ми не зробимо їм за це НІ-ЧО-ГО. Бо бл*ять єдине, що можна з цим всім зробити — це використовуючи мандат народної довіри випалити весь цей гадюшник з круговою порукою разом. Але кожен, хто отримує мандат народної довіри, спочатку втупу використовує гадюшник з метою зведення рахунків, а потім сам стає його жертвою.

І колесо журби вкраїнського народу далі котиться по крові та кістках, а невдоволеним пропонується повити на луну.

Укроп Укропченко

Последние новости

Дрони атакували Краснодарський край РФ: загорілися Ільський та Слов’янський НПЗ

У ніч на суботу, 27 квітня, безпілотники атакували Краснодарський край Росії. Під ударом опинилися нафтопереробний завод ТОВ "Слов’янськ ЕКО" поблизу…

7 часов назад

Росіяни вдарили по об’єкту критичної інфраструктури на Прикарпатті, здійнялася пожежа

У ніч на 27 квітня війська РФ знову завдали масованого удару по мирних містах Про це повідомляє глава Івано-Франківської ОВА Світлана…

7 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 27.04.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

7 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.04.2024 1. Китайські автовиробники підривають бізнес російського АвтоВАЗу. - На китайські…

21 час назад

Александр Кушнарь: Первые признаки истощения — У РФ кончаются МТЛБ

P.S. Украина сможет организовать новое наступление не раньше 2026–27 годов Новый пакет военной помощи от США на $61 млрд позволит…

21 час назад

США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні на $6 млрд

Очільник Пентагону Ллойд Остін оголосив про виділення Україні найбільшого пакету військової допомоги від США, загальна сума якого становить $6 млрд…

22 часа назад