Категории: Спорт

Вася Ломаченко: «Люді стоят ТАМ, ріскуя жизнью, свободой!»

Боксер із Білгорода-Дністровського Вася Ломаченко висказався після довгої паузи.
Дав міні-інтерв’ю якійсь проросійській помийці, де зазначив: «Люді стоят ТАМ, ріскуя жізнью, свободой!»
Думаєте, Вася, нарешті, одумався і почав говорити про українських воїнів, що ризикують життям і свободою заради України і заради того, щоб такі, як Вася, могли фоткатися у формі та носити квіти «дєдам» на «дєвятоє мая»?
Звісно, ні, Вася це сказав про людєй, які захищають русскую православную церковь в Україні!
Вася також зазначив, що думає про Онуфрія: «Очєнь свєтлий чєловєк. Чувствуєтся сіла и мощь, которой всєвишній надєляєт».
— Какім ви відітє будущєє нашей церкві? — запитали Васю росіяни.
— Сєйчас золото очіщаєтся от прімєсі — відповів Вася — я віжу нашу православную церковь золотой и цвєтущєй.
Про війну, геноцид, про Україну та росію-агресорку Вася не згадав. Йому і досі це не так важливо, як «защіта русской церкві» в Україні.
Це при тому, що вже не одноразово прилітало в Сергіївку (селище міського типу біля Білгорода-Дністровського, де живе Вася) та вбивало людей і спортсменів, яких Вася знав особисто.
І при тому, що Затока (курортне містечко по-сусідству з Білгородом-Дністровським), де знаходиться база відпочинку Ломаченко, постійно обстрілюється росіянами.
«Золотой і цвєтущей», кажеш, ти бачеш русскую церковь, Вася?
А я бачу тебе за порєбріком, або за ґратами, гімно ти проросійське. Бо саме такі, які ти, та через таких, як ти і твої попи, зрадники і колаборанти наводять російські ракети на наші українські міста!
Російська церква має бути заборонена в Україні, а всі її прихильники мають, нарешті, визначитися: або вони з Україною, або вони відправляються за русскім воєнним кораблем — саме туди має відправитися з України рпц.
Oksana Bailo
Я просто нагадую, що боксер Василь Ломаченко, не просто прихильник ворожої церкви упц мп, але й її спікер, тобто лідер суспільної думки, що просуває по суті ворожі наративи цієї церкви, яка діє за вказівкою москви. Ломаченко дає інтерв’ю проросійським помийкам та мовчить про війну, агресора. Зате розповідає про «героїчну» боротьбу церкви упц мп за існування в Україні.
Ломаченко калібрований покидьок, що не помічає тисяч відданих за існування України життів, толерує те, що ці життя забрало — людожерську імперію з потужною церковною пропагандою, яка досі дії на території України, стараннями таких прихожан як Ломаченко та більшості Слуг Народу, ОПЗЖ та ОП.
Саме таке лоббі дозволяє існувати церкві ворога в Україні
Поки не заберемо мандати у ОПЗЖ, не заборонимо упц мп, не буде вільнодихаючої і процвітаючої України, бо вороги держави не тільки за її межами.

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

5 часов назад

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова: міністерство інфраструктури розділяють на дві частини - Кубраков буде змушений подати у відставку Як повідомляв…

5 часов назад

Через 2 роки злий замисел викрито. Ну слава богу

ФСБшний куратор полковника президенстької охорони в лютому-березні 2022 року в перші дні вторгнення дав йому завдання знайти виконавців серед президентської…

5 часов назад

Київрада визнала Залужного почесним громадянином: «Слуги народу» відмовились голосувати та вийшли із зали

Ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного визнано почесним громадянином міста Києва. Фракція "Слуга народу" під час голосування залишила залу. Про це повідомив депутат Київради,…

6 часов назад