Категории: Украина

Вадим Тітушко служить в 72-й бригаді ім. Чорних запорожців. На передку

Вчора всі ЗМІ передали новину — Вадим Тітушко, чиє прізвище стало умовним, служить в нашій 72-й бригаді ім. Чорних запорожців. На передку. Командир відділення.

Приємно почути, що у молодшого сержанта Тітушко патріотизму і совісті більше ніж у Кошового, Тамбовського Вовка, Луганського та Олешка. Хтось нн може сидіти вдома коли країна воює. А хтось заявляє, що мамина черешенька має право Україну не захищати.

Цікаво, агресивних ухилянтів що доводять своє право не захищати Україну на честь Луганського будуть називати «огайцями»?

Печера Дракона

ОПТИМІСТИЧНЕ
Ця війна показує багато цікавого і несподіваного.
• Знав одного чоловіка, який був депутатом Луганської міської ради від Партії регіонів, готував сумнозвісний референдум у травні 2014 року. А вже у липні воював у складі батльйону «Айдар». На питання як так, відповідав: «У мене своє бачення України», але росіян я сюди не запрошував.»
• Знав одного молодика, який мав життєве кредо «Для мене головне, щоб мій зад був в теплі». Але коли до Луганська зайшов «Русскій мір» зі своїми місцевими холуями, він залишив домівку, пішов на контрольовану нами територію і чесно служив. Не знаю де він зараз.
• Знав іншого — не надто молодого, який відверто не любив «київський режим», але після подій весни 2014 року став затятим «бандерівцем». Вистачло тиждня «на підвалі» у «русскомірцев».
• Тепер з подивом дізнався ще про одного. На знімку він крайній праворуч. На черговому врученні нагород. Молодший сержант, команир відділення в складі легендарної 72-ї бригади «Чорні запорожці». Вадим Тітушко.
Той самий. У 2014 році притягався до кримінальної відповідальності за напад на журналістів.
У 2018 фігурував у справі про розбійний напад у Київській області.
З квітня 2022 року — в ЗСУ. «Чорні запорожці» воюють на найбільш гарячих ділянках фронту. Якось так.
До слова, не за одного бандита чув, які пішли на війну.
• Одного привезли навесні 2022 у віськкомат в кайданках і поставили перед вибором. І знаєте — виявився хоробрим вояком і лідером серед товаришів. Інший з трьому «ходками», увесь розписаний, виявився класним розвідником, по кілька діб пропадаючи серед бойовиків — вони його за свого мали.
І знав одного небезталанного українського поета, який товкся на патріотичних культурологічних тусовках. А 2014 року став затятим «русскомірцем».
Воїстину життя є складна річ.
~~~

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 31.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 31.05.2024 1. Дефіцит федерального бюджету росії за січень-квітень 2024 року становив…

5 часов назад

ОФІС НЕПРОСТИХ РІШЕНЬ

Офіс президента активно піарить форум миру у Швейцарії, що має відбутися в червні. Дійшло до того, що тиждень тому президент…

5 часов назад

Готувалися вони… Захід їм не допомагав…

Не можу не запостити. Аж надто гарно пам'ятаю як провалювали військові закупівлі, як знущалися з гасла "Армія. Мова. Віра" і…

6 часов назад

Знищення російських танкістів у районі Новомихайлівки десантниками 79-ї бригади

Бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади скидами з дронів добивають окупантів з російського танка, що підірвався на міні. Відповідне відео опублікував телеграм-канал…

6 часов назад

Наслідки удару ЗСУ по порту «Кавказ» біля окупованої Керчі:супутникові знімки

Внаслідок ракетного удару ЗСУ по порту "Кавказ", що біля окупованої Керчі, частково зруйновано російську нафтобазу. Про це повідомляє проєкт Радіо Свобода…

6 часов назад

Тіні забутих учених

«...один графік, який я сьогодні зробив, мене вразив. Це просто точки, де по одній осі — рік народження, а по…

6 часов назад