Категории: Украина

В ДБР ЗАЯВИЛИ ПРО ДЕРЖЗРАДУ

У Зеленського хотіли сьогодні влаштувати шоу «ДБР вручає підозру Петру Порошенко» — і шоу вони таки дочекалися. Тільки не того, на яке сподівалися.

До ДБР прийшли депутати «Європейської солідарності» Із заявою про державну зраду і фінансування тероризму, здійсмнене групою осіб на чолі з Зеленським В. А., що працює президентом в офісі Єрмака і перебуває в статусі потерпілого після зустрічі з відеороликом записаним депутаткою Фединою і ветераном Звіробій. У заяві зазначено що дії злочинного угрупування на чолі із Зеленським В. А. завдали державі Україна жахливої шкоди, позаяк держава Україна втратила свою енергетичну незалежність і почала закуповувати вугілля у країни-агресора.
За словами депутата Артура Герасимова заяву у ДБР було зареєстровано. Тобто тепер депутати «Європейської солідарності» мають всі підстави вимагати виклику на допит в ДБР громадянина Зеленського В. А. (не тільки як потерпілого), створення парламентської комісії по факту державної зради Зеленського В. А. що працює президентом в офісі Єрмака і сидить в одному кабінеті з Левченко М. (особою невідомого роду занять). А ще — про накладання санкції на бізнес громадянина Зеленського В. А., тобто студію «Квартал-95» керуовану помічником Зеленського на громадських засадах (!) Шефіром, яка регулярно продає серіали до країни-агресора.
Крім того, депутати «Європейської солідарності» і адвокати Петра Порошенка зафіксували службовий злочин зроблений службовцями ДБР. Адвокатів Петра Порошенка до ДБР не пустили з формулюванням: «Участь адвокатів під час процесуальних дій не передбачена». Бер перебільшення таких заяв не було навіть за Кучми і Януковича.
Зараз зі службовцями ДБР почали проводити чергову виховну роботу, роз’яснюючи їм що Україна живе не за КПК часів сталінського СРСР, а за зовсім іншим документом прийнятим в іншій країні, тобто у вже Незалежній Україні.
Ну й на біс, адвокат Петра Порошенка Ігор Головань подав клопотання про допит в якості свідків по вугляній справі громадян Зеленського В., Арахамії Д., Верещук І., Гетманцева Д., Безуглой М. та Веніславського Ф.
Особисто я шоу яке відбулося у ДБР — задоволений. Не знаю чи оцінять дії депутатів ЄвроСолідарності в ОПУ. Але помітять точно — не сумнівайтеся.

Дмитро «Калинчук» Вовнянко

P.S.

Сьогодні в ДБР за заявою групи депутатів зареєстровано кримінальну справу про створення організованого злочинного угрупування на чолі з громадянином Зеленським.
Я вважаю це дуже правильно. Саме так і треба класифікувати зелених — організоване злочинне угрупування. А ситуацію в країні — як її класифікують автори звіту ЄС про корупцію: захоплення держави. Зелено-коломойська шобла це ОПГ, яка промишляє фінансовими злочинами в особливо великих розмірах. За нею ще з 90х і 2000х тягнеться шлейф убивств, розкрадань, рейдерства, залякувань, вимагання, хабарництва, а з захопленням державної влади в 2019-му році — і державна зрада.
Ми не маємо дозволяти собі ввести нас в оману, що це якісь шаріки і бобіки з Трускавця, фотографи і ідіоти. Фотографи і гвалтівники — це рядові бійці. А бригадири мафії сидять в ОП, кабміні, ВР, на держпідприємствах, змі, грають роль чиновників і політиків, але діють в інтересах босів мафії.
Після зміни влади всі патріотичні сили мають чітко розуміти і мати з цього питання повний консенсус — що із ними робити.
.
Боротьбу з мафіозними кланами проходили в усьому світі. Пройти маємо її і ми. Ця ОПГ (і всі інші) має постати перед судом, і сісти за грати в повному складі, включно і особливо з її мафіозними босами.
Окрім цього має бути створений список осіб пов’язаних із мафією. Такий список, наприклад, в Японії для боротьби з якудзою забороняє особам пов’язаним з мафією доступ в фінансовий і банківський сектор, ним введена заборона банківських розрахунків і укладання контрактів з компаніями пов’язаними з мафією, заборона доступу в ЗМІ всім цим продавцям пірамідок і прочім наташам і сірьожам на зарплаті в босів, і, звісно, заборона доступу в політику, бо всі ці бурці знову пролізуть в чергові партії нових ліц і наш політичний клас буде корумпований вічно. І я б ще додав сюди заборону доступу в культуру, бо вони одразу починають знімати кіно про себе — благородних робін гудів і зажраних політиків.
А також має активно застосовуватися конфіскація майна для підриву стійкості організованих злочинних угрупувань. Саме так це спрацювало в Італії, США і Японії. Саме цей досвід маємо взяти на озброєння і ми.
І нехай сьогодні буде закладено перший камінчик в нашу майбутню перемогу над ними.
Я б все ж таки розділяв переслідування клоуном Порошенка в 2019 році і зараз.
Бо причини цього переслідування різні.
В 2019 році причиною переслідування була «всемогутність».
Зараз — інстинкт самозбереження і страх.
Клоун боїться Порошенка. Боїться більше ніж будь-кого, в тч путіна. Напевне тому, що вважає, що з останнім можна домовитись і не бачить від нього загроз собі ОСОБИСТО попри десятки тисяч жертв, анексовані території і бряцання зброєю.
Бо особисте для клоуна важливіше ніж держава
Тому й намагається валити Порошенка, який є його особистою електоральною загрозою. Бо вже фактом свого існування і фактом того, що після 2.5 років сцарювання лунає слово «Порошенко» і воно надто близько в рейтингах, доводить клоуну про його власну нікчемність і неспроможність.
Але на сміх курям він продовжує й далі фантазувати про те, що людям хочеться посадити саме Порошенка.
Ні, людям хочеться посадити ВИНУВАТОГО. І за ці 2.5 роки і рейтинги це підтверджують, винуватим став ти (попри те що брехня про винуватого Порошенка продовжується).
І став цілком заслужено, розбивши надії і сподівання десятків мільйонів українців, що хотіли правди, справедливості і нових облич, а побачили оточення янека, дічь з російськими паспортами, здачу державних інтересів, небачену корупцію і небачений дєрєбан.

Последние новости

Росіяни вночі вдарили по Харкову

У Харкові рано вранці, 21 травня, пролунали вибухи під час повітряної тривоги в області. Внаслідок атаки РФ постраждали люди. Про…

5 часов назад

Що б я сказала президенту Зеленському

Сьогодні, у пʼяту річницю інавгурації Зеленського, багато людей написали рефлексії з цього приводу. Згадали і обіцянки-цяцянки новоспеченого президента, і питання…

5 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 21.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 21.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

Зеленський з нами доти, поки буде війна?

Відповідальна частина суспільства не дозволила Януковичу і ФСБ загнати країну в московітське ярмо. Відповідальна частина суспільства попереджала, що вибори по…

23 часа назад

З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою, — постанова Кабміну

З 18 липня, тобто через 60 днів після набрання чинності закону про мобілізацію, розпочнуть надсилати повістки поштою. Про це йдеться…

23 часа назад