Категории: Мнение

Утріться від зільоньой роси божой

Підсумую вчорашні пости цією картинкою.

Було доволі цікаво з дослідницького боку спостерегати як люди, які 5 років кричали про зубожіння простого наріду виправдовують марнотратство нового презедента. Це скільки ж половинок вареника можна було купити на 78 мільйонів в місяць?

Було цікаво спостерігати як люди які 5 років кричали про грабунок виправдовують те, що зеля почав грабувати на 20% більше.

Було цікаво спостерігати як люди, які всцикалися від того що голобородько послав кортежі і голосували за це, за простого парня с нарота, зараз шукають відмазки в даті прийняття бюджету. Бо ж це Порох змушував зелю літати на пляж в Одесу 2 літаками, возити з собою бусік ментів, крім охорони і дорого приймати міжнародні делегаціі уральських пельменів. Простий парєнь с нарота не хотів, його змусили.

Було цікаво спостерігати як люди, які всцикаються від гоповських висерів про те, що мер/депутат має продати власне авто і збудувати дорогу виправдовують марнотратство в розмірах в десятки мільйонів гривень. Чому б не послати нах кортежі, не пересісти на велосипед, не продати бізнес на крові і на ці кошти будувати дороги для людей?

Було цікаво спостерігати, як люди які 5 років закликали руйнувати інститути влади і тішилися висерам кожного клоуна, який розстрілював парламент чи зупиняв війну, тепер пояснюють, що інститути влади мають функціонувати.

Не треба це пояснювати людям з державницькою позицією. Я та інші знаємо, що презедент має витрачати багато грошей, щоб виконувати свої функції.
От тільки ви, лицемірні пролетарі, типу не знали, брехали 5 років і потім голосували за простого клоуна с нарота на велосипеді.

Якби ви цього не робили, то сьогодні у мене б не було предмету дорікань і предмету розмови. І ви б не горіли через власне перевзування в повітрі і те, що вам сцяють в очі.

А так утріться від зільоньой роси божой.

Mason Lemberg

Третій місяць президентства Зеленського — чувак зайнятий гастролями. Отдихнув в Одесі два рази, повіз бабу на Ніагару, з’їв шаурму, зняв сценки із «Голобородько» про хорошего царя, що дає нагоняй плохим боярам, зняв галстук, одів галстук.

Де робота, я питаю?

Обов’язки Президента це зовнішня політика і оборона.

А тим часом у нас зупинилися військові контракти на 8 млрд грн по ДержОборонЗамовленню.
А тим часом зупинилось будівництво гуртожитків для військових.
А тим часом зупинена робота Головного Управління з розвитку та супроводження матеріального забезпечення військових.
Скасована закупка тренажерів для ПВО.
Окружний адміністративний суд зупинив реформу харчування.
Ідуть скорочення в бригадах.
І тд. І це тільки оборона. На зовнішній арені — без змін — «у нас нікто нє спрашиваєт».

Де робота Президента, а не фантіка, що тільки відосіки записує?
Альо, зелефіли! Відосіки ви на хліб не намажете! Витирайте вже божу росу з очей і пніть свого наркомана! Хай перестає генерувати білий шум з відставкою/невідставкою свого смотрящего. Пора починати реальну роботу!

Джон Сміт

Теги: MasonLemberg

Последние новости

Так звана російська опозиція

Так звана російська опозиція (а точніше — фонд боротьби з корупцією, Навального) випустили до дня пʼятої інавгурації путіна викривальне відео-сенсацію!…

1 час назад

​​НЕЛОГІЧНА ПОВЕДІНКА МОСКВИ

Цей текст - цілковита конспірологія, і прошу саме так її сприймати. Останнім часом я бачу певну дивину в діях російського…

1 час назад

63% українців підтримують повну заборону УПЦ МП в Україні, — опитування

Більшість українців вважають, що Українська православна церква (Московського патріархату) (УПЦ (МП) має бути повністю забороненою в Україні. Про це свідчать результати…

1 час назад

90% доходів від заморожених активів РФ мають піти на зброю для України – Шольц

Канцлер Німеччини підтримав пропозицію ЄС використовувати виплати відсотків за російськими активами для підтримки України Близько 90% доходів, отриманих від заморожених…

8 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 06.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 06.05.2024 1. Санкції Сполучених Штатів майже повністю зупинили видобуток і експорт…

8 часов назад