Категории: Спорт

Українець Кучеренко ефектно нокаутував «нейтрального» Кортоєва у фіналі КС з самбо

Українець Андрій Кучеренко виграв золото етапу КС з самбо, що 4-5 квітня відбувся в Єревані.

У фіналі вагової категорії до 71 кг Кучеренко ефектним нокаутом переміг «нейтрального» «нейтрального» Ібрагіма Кортоєва.

Після виступу чемпіон затанцював гопака прямо на килимі та навіть зробив сальто.

Бронзу в цій ваговій категорії бойового самбо здобув ще один українець — Максим Дудяк.

ua.tribuna.com


Двоєчка за ЗСУ
Красава.
Українець Андрій Кучеренко виграв золото етапу Кубку Світу з самбо нокаутувавши «нейтрального» Ібрагіма Кортоєва. Після цього станцював гопака і зробив сальто.
Орксіяни дуже пишаються, що в них є власне рускоє бойове мистецтво — самбо. Стільки гордості, тільки і розмов за «рускоє дзюдо».
Але і тут облом: винайшов самбо і навчив його аборигенів — українець Василь Сергійович Плисак, якого росіяни записують по-матері — Ощепков. Його батько — висланий в зажопінск царем Сергій Захарович Плисак з Київщини. Мати, як пишуть росіяни, — русская Мария Семёновна Ощепкова (1851—1904), приговорённая в 1890 году[3] к 60 плетям и 18 годам сахалинской каторги за побег с исправительно-трудовых работ в Пермской губернии и переведенная в ссыльнопоселенки.
Та прізвище Ощепков/а — таке ж російське, як і Шевченков, Вдовічєнков і Порєчєнков. Насправді, в сучасній Україні сотні носіїв прізвища Ощипко.
Ощепков(Ощипко)-Плисак навчався дзюдо в інституті дзюдо Кодокан у японців. Тобто мав професійні знання у боротьбі, а не був «ентузіастом, що самостійно вивчав прийоми боротьби різних народів»)). У 1920-х був розвідником в тилу японців, керівником агентурної мережі. Потім відкрив секції на Далекому Сході і Москві. Саме Ощепков, першим проаналізувавши різні бойові мистецтва і можливість використання їх прийомів в реальному бою, в 1930 і 1931 написав перші методичні настанови по рукопашному бою для Радянської Армії. Він же і навчав командний склад Московського гарнізону цьому виду спорту.
А потім московити вицідили із Ощепкова-Плисака все до краплі і вбили у застєнках в Москві. Офіційно він вмер у камері від серця, але за легендами чекістам довелося розстріляти його з кулемета, настільки сильний він був.
Ну а авторство самбо як завжди приписали московиту — учню Ощепкова-Плисака — Харлампієву.
Але це звичайна практика для меншовартісних московитів — всіх тягнути у рускіх. Вони навіть Кличків, Усика, Лоамеченка(цього таки перевербували через попів) і Вовчанчина намагалися оголошували рускімі (останнього перед війною прислали вербувати Бадюка на розмовах за «наше прошлоє» — ще один зрадник з Вінничини). Бо серед росіянських бійців топового світового рівня різних бойових видів спорту чомусь немає жодного пєтічкіна-васічкіна. В основному Нурмагомєдови-Бєтєрбієви да Ковальови-Ємєльянєнкі. Але ж ми знаємо чому: бо там треба буть одним в полі воїном))
Завжди веселило слухати ці їхні розповіді про «савєцкую школу бокса». Щойно десь українець (чи кавказець) став чемпіоном — тут же біжить рускій і кричить: «ета всьо савєцкая школа бокса!». Комедія. Щось тільки рускіх чемпіонів в боксі немає — мабуть в цій савєцкой школі були вони двійочниками. А викладали там українці.))

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

11 часов назад

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова: міністерство інфраструктури розділяють на дві частини - Кубраков буде змушений подати у відставку Як повідомляв…

11 часов назад

Через 2 роки злий замисел викрито. Ну слава богу

ФСБшний куратор полковника президенстької охорони в лютому-березні 2022 року в перші дні вторгнення дав йому завдання знайти виконавців серед президентської…

11 часов назад

Київрада визнала Залужного почесним громадянином: «Слуги народу» відмовились голосувати та вийшли із зали

Ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного визнано почесним громадянином міста Києва. Фракція "Слуга народу" під час голосування залишила залу. Про це повідомив депутат Київради,…

12 часов назад