Категории: Мир о нас

У ЄС наполягають на необхідності змін до відбору суддів КСУ за рекомендаціями Венеційської комісії

Європейський Союз наголосив на необхідності врахування рекомендацій Венеційської комісії для вдосконалення процедури відбору суддів Конституційного суду України

Про це йдеться в коментарі речника Європейської комісії Петера Стано.

«ЄС також уважно стежить за узгодженням реформи Конституційного Суду України з рекомендаціями, викладеними у висновку Комісії щодо заявки України на членство в ЄС, щоб забезпечити відповідність цього процесу рекомендаціям Венеціанської комісії», — заявив він.

За його словами, ЄС вітає «значні зусилля України у зміцненні верховенства права» на тлі російської агресії, зокрема призначення з’їздом суддів восьми нових членів Вищої ради правосуддя, а також реформу Вищої ради юстиції України.

Разом з тим він підкреслює, що Венеційська комісія рекомендувала виключати кандидатів до КСУ на підставі професійної компетентності та збільшити кількість членів Дорадчої групи експертів із шести до семи, при цьому сьомий член має бути обраний за квотою міжнародних донорів.

«Європейська комісія очікує, що Україна приведе своє законодавство у відповідність до цих змін. Впровадження цих змін не лише сприятиме просуванню України на шляху до членства в ЄС, але й підвищить довіру громадян України до судової системи», — додав Стано.


Немає нічого одночасно більш смішнішого і огиднішого за обурливу реакцію хлопчиків-горобчиків і дівчаток-борчаток з приводу обрання суддів у ВРП.
Тих самих хлопчиків і дівчаток, які за прайс по щелчку готові хоч вже дякувати Володимиру Олександровичу і всьому складу РНБО за мудрі рішення, цьомати його пружну попку з сталевими тестикулами аж до лоскоток, знаходити історичну місію в забороні 3 дідам в сарафанах проводити операції з деривативами, плакати в розй*обах всім стадом він потужної новорічної промови, складати тести на ї*бало стефанчуків, єрмаків, татаровим та інших державних діячів.
А тут бачите, судді вибрані не подобаються. Можна ж до активіста Портнова зажди звернутися? В чому ж проблема? Даремно його Володимир Олександрович повертав в Україну чи що?
У нас же ж корупції навіть нема, Володимир Олександрович поборов. Це він сам сказав. Читайте том 3 збірника його Великих Промов видавництва «Фоліо».
Тому які нафіг претензії до чесних некорумпованих суддів, які з самого Яворова на Львівщині відсторонюють Чернігівського міського голову через те що гад-мер на машині їздив?
Тому нравіцця, не нравіцця, а судова реформа Володимира Зеленського розвивається!
Не заздріть!
Тим паче, що менш ніж за 2 тижні вам ще прийдеться дякувати, аж до лоскоток сталевих бубєнчиків великому лідору, вітаючи його до соплів, розй*обів і всеохоплюючого плачу поєднаного з оргазмом з його Днем народження, пропонуючи призначити його день народження державним святом, а місяці року в честь його батьків.
13 рімня 1 року від невтіклості, побореної корупції і Великої Судової Турбореформи

Последние новости

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км. Основні зусилля зосередив на напрямку Стрілеча — Липці та на захопленні Вовчанська, — Сирський

Російська армія намагається примусити ЗСУ залучити додаткову кількість бригад зі складу резерву. Основні зусилля противника наразі зосереджені на напрямку Стрілеча-Липці…

4 часа назад

Британська розвідка попереджала Україну про російський наступ на Харківщину, — The Guardian

Британська військова розвідка попереджала керівництво України про російський наступ на Харківську область. Про це пише The Guardian з посиланням на власні…

9 часов назад

У російському вторгненні винний весь світ?

​​Ви пригадуєте аби Саакашвілі (при всьому моєму настороженному до нього ставленні) після війни 08.08.08 заявляв що у російському вторгненні винний…

9 часов назад

Росіяни заявили про масовану атаку безпілотників

У ніч проти 17 травня пролунали вибухи в районі тимчасово окупованого росіянами Севастополя в Криму, у Новоросійську, Туапсе та Бєлгороді.…

9 часов назад