Категории: ВидеоУкраина

Телевізор зламав життя країні

Суди без достатніх доказів безсумнівних аргументів прокурорів, переслідування військових та активістів, дискредитація армії, справи ДБР на опозицію, ручне керування органами влади та просто встановлення одноосібної влади зі знищенням парламентаризму. Це сталося не сьогодні. Це лише наслідок.

Бруд з ефірів телеканалів на нашу країну, на наших Героїв, на нашу історію, на нашу мову, на європейське та українське майбутнє. Це те, що ми з вами спостерігали роками.

Продуктові набори та борщові ціни, відверті фейки проросійських та олігархічних зливних бачків, підгодовані «експерти» та «політики». І який наслідок?

Наслідок це вчорашні та позавчорашні суди над військовими, волонтерами, активістами, опозиційними політиками. Наслідок — це сьогоднішня брехня що ллється ріками з екранів наших телевізорів та смартфонів.

Країну безжально і безтактно зливають під Кремль. Тихими кроками. Напівболючими ранами. Проте, дуже хитрими засобами. Нам нав‘язують мир з Росією, відмову від закону про мову, особливий статус для Донбасу, а ще знищення в очах мільйонів українців цінності армії.

96% підтримки на Шустері. Понад 80% підтримки на «Праві на владу» це знову ж таки велика маніпуляція суспільною свідомістю. Соціологія говорить про інше, проте навіщо вона, якщо є «правильний» телевізор, який нав‘яже думку свого патрона.

Президенти та міністри чомусь не на своїх роботах, а на телевізійних шоу, розповідають про «розслідування» та «нормандський формат». Підмінюється реальність. Вищі посадові особи стають не локомотивами змін та руху країни вперед, а учасниками батальних та часто брехливо-маніпулятивних шоу.

Правильний «Телевізор» зламав життя країні. «Телевізор» ламає життя нашому майбутньому.
Де та межа брехні та скільки ще люди будуть вірити шоу, фарсу та маніпуляціям…

Андрій Смолій

P.S.

Коментувати кримінальну справу, не знаючи деталей, як мінімум, непрофесійно.
Політизувати розслідування участю у брифінгах МВС цілого Президента — теж не ознака наявності правосуддя. Радше навпаки.
Країна гостро потребує відповідей:

— Щодо мотивів саме цієї групи осіб.
— Уточнення версії. Бо «дестабілізація політичної ситуації» очевидно не була і не могла бути досягнута.
— Розуміння чому преамбула звинувачення про «культивування арійської раси» ніби списана з російської пропаганди про «бандерофашистів».
— Спростування щодо наведених захистом алібі або ж негайною зміною запобіжного…

Без швидких і адекватних відповідей ця справа не просто поглибить розкол в українському суспільстві. Вона очевидно призведе до радикалізації. В нинішніх умовах — от саме це може стати «дестабілізацією політичної ситуації»… І точно чужим сценарієм.

Вікторія Сюмар

Список порушень законодавства та невідповідностей у доказах по справі ветеранів, звинувачених у вбивстві П. Шеремета.
(Вже пора відкривати нитку з обговоренням, порушень доволі багато)

1. Особи, що виступили на брифінгу 12.12.2019 (у т.ч. міністр А. Аваков та президент В. Зеленський ) порушили декілька конституційних прав та гарантій:
— Принцип презумпції невинуватості (ст. 62 Конституції, п. 10 ст. 7, ст. 17 КПК України)

2. Порушено принцип недоторканості честі та гідності громадянина і людини (ст.ст. 3, 21, 24, 28, 34, 68 Конституції України).

3. Не можна називати прізвища підозрюваних, поки немає звинувачувального вироку суду. Не можна публічно звинувачувати нікого без перевірених у суді доказів та змагального процесу. Були порушені права, закріплені у ч. 4 ст. 296, ст. 297, ч.ч. 4 и 3 ст. 301 Цив.кодексу України.

Прод. Тобто, були порушені гарантії, закріплені у Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ст. 1, ч. 2 ст. 6, ч. 1 ст. 8, ч. 1 ст. 10, ст. 17 Конвенції),яка є частиною законодавства України та обов’язкова до виконання поліцейськими (нещодавнє рішення Верховного Суду.)

TEXTY.Org.Ua

Боже-боже, і ці «на 100% моі люді» збирались дати результат по сину Байдена.

Надавати як доказ фіксацію на місці майбутнього злочину фото людини, якої на той час не було в країні, і яка під час самого злочину перебувала по місцю служби — це вирок системі.

Але саме для таких випадків у нас є «суддя» Вовк, точніше Волк якщо російською, який спокійно задовільняє цей прокуроський фуфєл і відправляє людину під арешт.

Імідж держави в світі знищено, тут ніколи не буде правосуддя, а скоро не стане армії.

Так захотів нарід.

Валерій Прозапас

Последние новости

Велика Британія надає найбільший пакет військової допомоги Україні

У Міністерстві оборони Великої Британії повідомили, що вони передають Україні найбільший в історії пакет допомоги. Україна отримає понад 4 мільйони…

1 час назад

Російський штурмовик Су-25 збили воїни 110-ї ОМБр на Донеччині

Сьогодні, 11 травня, українські бійці зі 110-ї окремої механізованої бригади знищили російський штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку. Про це повідомила 110…

1 час назад

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою. За те, що ті отримали від Кличка звання «Почесний громадянин Києва».…

5 часов назад

Історія підсудного Коломойського

Підсудному Коломойському цими днями згадують його фразу: - "Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає…

5 часов назад

Окупанти на багі їдуть штурмувати українські позиції ВІДЕО

Воїни 71-ої окремої єгерсько-десантної бригади зупинили російський багі, який їхав з десантом штурмувати українські позиції. Окупанти спочатку потрапили під кулеметний…

5 часов назад

Новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського…

Чоловік, тобто Bogdan Butkevych: — Ти бачила новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського… — Ще ні. Але…

5 часов назад