Категории: Видео

Тарас Березовец: Путин причислил Зеленского к нацикам

«Украину создал ленин».
Першу цивілізацію на болота завезли саме кияни. Це історичний факт. Фактично Залісся це Амазонія Європи, в яку так само приїхали білі колонізатори-європейці (в даному випадку із Києва). Не приїхали б туди кияни і не побудували перші міста, і не вигадав би ніхто ніякої Раїси.
Так що «історічєскіє тєріторії роіси» це міф. Всі ваші міста це наші міста. Наші історичні території Києва.
Ну а те, що ленінські прихвостні підписали Берестейський мир з представниками України і було це за декілька років до створення СССР, це в школах печерних людей взагалі не вивчають.
Путлер продукує історичні міфи, щоб виправдати «вирішення українського питання». Ці нацисти розповідають, що українци це такіє рускіє, по суті відмовляють нам в існуванні. Зламати шию цим нацистам, як їхньому дружку Гітлеру, нажаль — наше історичне завдання.

Джон Сміт

«Он то плакал, то смеялся, то щетинился как ёж. Он над нами издевался.. Ну, сумасшедший, — что возьмёшь?»
Путинская демагогия — это банальное зрелище (Навального мы не травили, войска в Украину не вводили, иностранные агенты- копия американского закона, Запад спит и видит развалить Россию изнутри, НАТО с Украиной угрожают нападением и прочий бред) — этой ложью трудно удивить.
Но меня всё время удивляет: а обязательно при этом так кривляться и гримасничать? Или это рефлекторный эффект лгущего организма? Ну, и без глумления над нами, кажется, тут тоже не обошлось..

Alexander Hotz

Путін намагається довести, що головна проблема – це не можливий напад Росії на Україну. Головна проблема – це можливий напад України на Росію. І це зовсім не жарт. Путінську картину світу викладено на цій прес-конференції чітко. Україна – штучна держава, придумана більшовиками та відновлена Заходом для того, щоб послабити Росію. Росія і з цим погодилася і працювала з усіма її президентами, допоки не стався «державний переворот 2014 року». Тоді Росія просто не могла залишити у біді мешканців Криму та Донбасу. При цьому на Донбасі вона – не сторона конфлікту, а посередник. А Україна – сторона конфлікту, яка не виконує Мінські домовленості, не розмовляє із «представниками Донбасу» та готується до військового нападу на Донбас. А для того, щоб відвернути увагу від цих українських приготувань, говорять про можливий напад Росії – хоч ми й не говоримо, що не нападемо. При цьому Україну хочуть втягнути в НАТО та розмістити на її території ударні озброєння. І це при тому, що Київ прагне військовим шляхом вирішити проблему Донбасу і навіть Криму – не випадково ж проводять «Кримську платформу» вже після того, як «у кулуарах пообіцяли», що до питання Криму не повертатимуться. Тому це не Росія має надавати гарантії безпеки Україні. Це Захід має дати гарантії Росії – і негайно!

Віталій Портников

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

4 часа назад

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова: міністерство інфраструктури розділяють на дві частини - Кубраков буде змушений подати у відставку Як повідомляв…

4 часа назад

Через 2 роки злий замисел викрито. Ну слава богу

ФСБшний куратор полковника президенстької охорони в лютому-березні 2022 року в перші дні вторгнення дав йому завдання знайти виконавців серед президентської…

4 часа назад

Київрада визнала Залужного почесним громадянином: «Слуги народу» відмовились голосувати та вийшли із зали

Ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного визнано почесним громадянином міста Києва. Фракція "Слуга народу" під час голосування залишила залу. Про це повідомив депутат Київради,…

5 часов назад