Категории: Видео

Тарас Березовец: MI6 раскрыла планы сделать Мураева главой промосковской хунты

P.S.

Ладно. Поржали півдня над Євгеном-гауляйтером, а тепер давайте серьйозно. Що це може бути?
По-перше, не треба вважати ідіотами західні спецслужби. По-друге, не треба вважати, що в Кремлі сидять дебіли. Вони пришалепкуваті, звичайно, але системні у своїх діях та поглядах.
Спецслужби (принаймні західні) ніколи не публікують свою інформацію просто так. Це завжди — система специфічних натяків.
Не розглядаємо зараз встановлення якогось уряду на російських багнетах. В разі такого розвитку подій «народного президента» росіяни, як демонструє практика, можуть дістати та відмити з будь-якої помийки.
Меседж про пана Мураєва — це специфічне послання тим українським елітам, які можуть підтримувати зв’язок з Москвою. В тому числі через втікачів Януковича, які виступають посередниками в цьому діалозі.
Якщо, коротко, це сигнал по те, що не̶ ̶д̶л̶я̶ ̶т̶е̶б̶е̶ ̶м̶а̶м̶к̶а̶ ̶к̶в̶і̶т̶о̶ч̶к̶у̶ ̶р̶о̶с̶т̶и̶л̶а̶, не для того ми тут 2000 NLAW на парашутах вам скинули, щоби ви за нашою спиною домовлялися про щось із Кремлем.
Євроатлантичному світові достатньо чинного кіндер-сюрприза, який не розуміє що відбувається. Віддавати країну, в захист якої вони політично та військово вклалися якомусь узгодженому з Кремлем ноунейму чи черговому «слузі російського народа» вони не дозволять. І в принципі, епоха узгодження своїх кандидатів з Кремлем для вас, шановні українські еліти, закінчилася. Стадіон — так стадіон! НАТО і ЄС — так НАТО і ЄС!
А якщо у вас є альтернативні думки, то надаємо вам, що мало купити собі квартиру у Найтсбріджі чи Белгравії, треба ще вберегти її від конфіскації!
А те що під роздачу в цій системі натяків потрапив Мураєв, який справді може бути ні сном ні духом — то його, як то кажуть, не сильно й шкода! Менше треба про дружбу народів триндіти!

Последние новости

Лише одна, галочка!

Харків 😢 Одна галочка у виборчому бюлетені в 2019 році. Лише одна, галочка! Яка потім стала сотнями тисяч хрестів на…

1 час назад

Російський окупант застрелився після атаки українського дрона ВІДЕО

Российский военнослужащий застрелился после атаки украинского дрона. Российские пехотинцы знают, что на войне они смертники и не дорожат жизнью. Товарищи…

2 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 28.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 28.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024 1. росія допомагає Північній Кореї розробляти розвідувальний супутник. - Багато…

12 часов назад

Хороші Рузкі — майже від всіх них смердить великодержавним шовінізмом

«Ви просто заздрите успіхам російських експертів». «Ви страждаєте нарцисизмом, тому не бачите добра, яке роблять для України Ходорковський та Каспаров».…

16 часов назад