Категории: Украина

ТАК ЗВАНИЙ «ОБМІН ПОЛОНЕНИМИ» БУЛО ЗАТІЯНО ЛИШЕ ДЛЯ ТОГО, АБИ ЗАМЕСТИ СЛІДИ ЗЛОЧИНІВ, ЗДІЙСНЕНИХ ПІД ЧАС МАЙДАНУ

ТАК ЗВАНИЙ «ОБМІН ПОЛОНЕНИМИ» БУЛО ЗАТІЯНО ЛИШЕ ДЛЯ ТОГО, АБИ ЗАМЕСТИ СЛІДИ ЗЛОЧИНІВ, ЗДІЙСНЕНИХ ПІД ЧАС МАЙДАНУ – ЗАЯВА ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»

Рішення влади про обмін осіб, які причетні до злочинів проти учасників Революції гідності, обірве останні ниточки до безпосередніх замовників злочинів, а вже зараз очевидно, що ці ниточки ведуть в Москву, до головного замовника Путіна та його маріонетки Януковича. Прагнення росіян отримати беркутівців під свою юрисдикцію є публічним визнанням причетності Кремля до масових розстрілів на Майдані, а операція по обміну полоненими знадобилася винятково для того, аби замести злочини, які стали початком військової інтервенції Росії в Україну.

Не для того Росії знадобилась видача беркутівців, щоб організувати обмін полоненими, а для того Росії знадобився обмін полоненими, щоб отримати беркутівців.

Тим більше викликає обурення згода української влади на видачу Росії важливих учасників і свідків злочинів російської агентури. Хоча хіба можна було очікувати чогось іншого від скалозубів, які у розпал трагічних подій на Майдані радили “Беркуту” ебонітовими паличками здобувати електрику, б’ючи протестувальників?

Особливо огиду викликає генеральний прокурор Рябошапка, який, будучи відповідно до матеріалів американського слідства «на 100%» людиною Зеленського, замість того, щоб забезпечувати справедливе покарання злочинців, публічно виправдовує їх звільнення «прямо у залі суду.»

Тарас Березовец:
»С сотрудниками Беркута все очевидно. Путин настоял на обязательном включении беркутовцев в список, потому что они являются не просто «своими». На Майдане они выполняли прямые приказы российских кураторов из российских же спецслужб. Потому тут как в старой сказке, которую Путин говорит каждый раз в такой ситуации «Россия своих не бросает». В действительности бросает при первой возможности. Но в случае с беркутовцами Путин поступил совсем иначе. И именно это и есть самое яркое доказательство того, что расстрелы на Майдане организовал именно он, Путин. И достать свидетелей его преступления Путину нужно было кровь из носа. Все остальное от лукавого.

Что бы ни говорил Зеленский, Рябошапка и прочие узеленские. Выдача беркутовцев Путину это как второй расстрел Небесной сотни. Это никакая не ошибка, а преступление, за которое придётся дорого заплатить. В том числе тем, кто своим словом или молчанием его освятил..»

Приморський районний суд Одеси звільнив з-під варти 11 терористів та сепаратистів підозрюваних в скоєнні півтора десятка вибухів (переважно у волонтерських центрах Одеси).

Крім цих осіб, за даними видання «Таймер», проросійським бойовикам передадуть фігуранта «справи 2 травня» Сергія Долженкова.

Це не обмін.
Це бал в честь звільнення злочинців, що вбивали Майдан.

Це свято цинізму, брехні і ницості.
Це свято рейтингів на крові.
Худоба, яка мовчала як вбивали військових, посміхалася і казала «хочу миру» зараз вдає, що радіє поверненню полонених, які їх нах не потрібні.

Не називайте це обміном.
Танці худоби на кістках це.

Mason Lemberg

Ну штош.
Сегодня силовикам выдали официальное разрешение стрелять в безоружных людей, которые выйдут на уличные протесты.
Сегодня власть черным по белому сказала, что наше конституционное право на протест упраздняется.
Сегодня Россия признала факт того, что в расстрелах на Майдане она учавствовала напрямую, потому что никаких иных причин менять украинских граждан, обвиняемых в преступлениях, совершенных в Украине против украинцев же, нет.
Сегодня Рябошапка и прочие сделали не что-то экстраординарное, а именно то, для чего и были созданы. Они показали холопам, кто в доме главный. Кто будет заказывать банкет, а кто станет в стойло жевать свой силос. Молча жевать. И радоваться, что не пздят по горбу.
Украина превращается в округ РФ если пока не де-юре, то уже де-факто.
А самое мерзостное в этом всём то, что семь из десяти именно этого и хотят.
Жевать молча, ходить строем, открывать свой хлебальник только дома в телевизор.
Семь из десяти добровольно и радостно станут рабами.
Семь из десяти – тупо желудки.
Как так можно?
Да вот так.
Напомнить вам, как мне плевали в глаза, когда я кричала, что в Киеве ровно столько же быдла, как и в Донецке? Быдла, готового поверить любой херне из телевизора? Быдла, которому не нужна никакая свобода, потому что её не намажешь на хлеб.
Правда больно расставаться с иллюзиями вот так?
Мне- больно. Мне пздец как больно.
Украинцы в очередной раз проиграли малороссам. Вчистую. Сначала проиграли в Донецке, а теперь везде. У меня снова ощущение бездомности.
Что делать?
А хз. Может тоже в стойло упаковаться. Может поймать пулю Беркута. Может сесть в СИЗО по липовым обвинениям. Такое ощущение, что сейчас все пребывают в полном оху*ении от происходящего и ждут какого-то рецепта избавления.
Нет, не все.
Кто-то сейчас пьёт шампанское и празднует победу над майданутыми.
Ставшую реальной потому, что никогда не переведётся на земле украинской лох, который за три копейки продаст и своё и чужое будущее. И ещё будет бегать за покупателем, чтоб не передумал.
Год заканчивается причудливо, я бы сказала.
И, наверное, ничего хуже беспомощности в этом мире нет.

Таня Адамс

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 03.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 03.05.2024 1. Росія постачає нафту до Північної Кореї понад встановлений ООН…

9 часов назад

Інтерв’ю заступника голови ГУР Скибіцького The Economist. Основні тези

Заступник голови ГУР МО України Вадим Скибицький для The Economist про поточну ситуацію. По порядку, як це було в інтерв'ю, без вирваних із контексту…

9 часов назад

Юрій Бутусов: Безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та…

9 часов назад

НЕВЕСЕЛИЙ КЛОУН-ЗАЛІЗНИЧНИК

Існує така теорія, що російський диктатор владімір путін вдало зміг залякати українського недодиктатора Віктора Януковича. Начебто, коли Янукович і його…

9 часов назад

Абсолютно всі чоловіки від 18 до 60 років мають з 18 травня оновити дані в ТЦК, — Генштаб ЗСУ

У Генштабі ЗСУ наголосили, що з 18 травня абсолютно всі чоловіки від 18 до 60 років мають оновити свої дані…

10 часов назад