Категории: Мнение

Свята вбивцям наших дітей точно треба влаштовувати інші

Підозрюю, що в Женевській Конвенції не прописаний обов’язок влаштовувати свята для військовополонених-ворогів. Тобто це ініціатива українців. Для чого?
— Показати, що ми європейці?
— Показати, що ми цивілізовані?
— Показати, що ми добрі? (????????????)
Кому?
Я дивилася масу інтерв’ю з ними. Частина з них тупа. Більша частина. Частина ненавидить нас. Майже всі — заздрять. Через один ті, кого повертають до росії, дають вигадані покази, що з них тут знущалися (щоб виглядати в очах своїх героєм). Для всіх них різдво 25-го — європейська чужа «блажь», яку вони не розуміють, не зрозуміють і ніколи не сприймуть. У них немає бога, бо їх «бог» дозволяє їм нападати та вбивати. Тому роблю висновок, що це була розважальна вистава, нічим для них не важливіша, ніж стриптиз чи виступ групи «Любе».
Найкращий спосіб показати їм Різдво — це розтрощити черговий їх десантний корабель. Щоб вони були в шоці від емоцій. Щоб згадували довго. Щоб запам’яталося. Щоб від матів здригалося повітря, разом з вибуховими хвилями.
Оце вони розуміють. Ось така психологія росіян, яким треба показувати виключно (!) силу.
Ми не збагнемо, на що ми здатні, де край наших власних можливостей, поки не перестанемо перейматися тим, хто і що про нас подумає. Свята вбивцям наших дітей точно треба влаштовувати інші.

Олена Кудренко

100 грам бойових гівнокомандувач верховний наливав власноруч? кров з очей…»Zеленський влаштував Різдво, для полонених російських окупантів». Боже , ну це реально ?
Ці г… прийшли на нашу землю , від їх рук гинуть десятки тисяч захисників і цивільних , а їм свято ???
Як гидко від їх розгудованих пик, а ще від того, що вони в полоні можуть носити навіть годинники , коли наші Герої видряпують позначки на стіні , щоб розуміти , скільки днів проходить? Як гидко від того , що на утримання цих п…. з бюджету йде більше грошей в місяць , ніж на дітей , на пенсії старим пенсіонерам і більше в 15 раз , ніж на нашого захисника , якого списали після поранення
Мені страшно за нашу країну..
Друзі , багато хто пише за гуманне ставлення , бо ми — не вони .
Так ! Всі бачать їх пики вгодовані, у них є доступ до спілкування з рідними , передачки, вільний час , нормальна їжа — нормальні умови — цього не достатньо? Ще свята їм влаштовувати…
Кристина Михайловська
.
Масоване російське іпсо.
В історії з єбанашкою зі Слуги Народу, яка, транслюючи антиєднальну позицію влади, дискредитує ЗСУ — більше за все мене вкурвлює те, що у неї збільшується кількість підписників, замість відписок, ігнору та кенселінгу.
Якщо ви думаєте, що її іпсо (придумане мамкіними піарниками ОП) не впливає (негативно) на військових, то ви помиляєтесь. Це я стверджую не тільки як уважна спостерігачка та експертка з комунікацій, але і як дружина військового.
Іпсо безумної-ОП (назвемо це так) стало частиною (спеціально чи ні) чергової масштабної російської (sic!) спецоперації з: розʼєднання українського суспільства, підриву довіри до ЗСУ, позбавлення віри в українську суверенну демократичну державу, руйнування надії у допомогу західних партнерів, деморалізації українського народу, та зрештою — втрати впевненості у перемозі України.
До цього іпсо також активно долучився той, про кого я більше не хочу писати в цьому році, він продавлює свою частину в цій спецоперації: слабка Україна, нема кого мобілізувати, допомоги від Заходу не буде, потрібні домовленості з путіним, тобто чергове «нада пасматрєть в глаза і пєрєстать стрелять».
Також до цього іпсо долучилися всі можливі риганиці — русскощєлепні, русофіли, українофоби тощо. Вони активно розкачують наративи про «русскій язик не язик путіна», «військові також говорять на русском», «во всьом вінават Порошенко» тощо.
А також до іпсо долучились ухилянти-втікачі, які повилазили з усіх щілин (масово бачу їх в тік-тоці та інших соцмережах), і почали розказувати: як, чому і за скільки вони виїхали з України, і чому повертатися і захищати Україну — не варто.
Масштабна масована інформаційно-психологічна спецоперація: росії проти України, росіян проти українців, чекістів проти українських націоналістів, манкуртів проти патріотів, ухилянтів проти захисників, русофілів проти україноцентристів, «какая разніца» проти притомності, холодильника проти свідомості.
І це тільки початок.
Якщо 2024 рік не стане для нас роком єдності, він стане для нас роком чергового тріумфу російського іпсо (що знову призведе до катастрофічних наслідків, як призвели вибори популістів-реваншистів 2019 року).
І наша влада робить поки що більше (відсутність уряду національної єдності, гімнобрехливий марафон, корупція, дискредитація ЗСУ, порушення законів, політичні інтриги тощо) для російського іпсо, аніж для української єдності.

Последние новости

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

11 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

11 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 27.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

11 часов назад

Підполковник Арєстовіч воювати вирішив не з росіянами, а з українцями

«Воєвать — так воєвать» — подумав підполковник Арєстовіч, і залишився за кордоном. Бо воювати вирішив не з росіянами, а з…

22 часа назад

Мародерство: на Запоріжжі дощем змило частину фортифікаційних споруд

Знаєте як виглядає корупція? Ні, не корупція – мародерство. Подивіться на фото якості фортифікаційних споруд під Запоріжжям – посилання в…

23 часа назад