Категории: ВидеоМир о нас

Священик УПЦ Московського патріархату зґвалтував аспіранта з Франції

Аспірант з Франції звинуватив у зґвалтуванні священика УПЦ Московського патріархату з Києва. Про те, що сталося, хлопець розповів у соцмережі.

Про це в неділю, 2 січня, повідомляє ТСН. Як йдеться в сюжеті програми, Ніколя Імбер уже написав заяву до правоохоронних органів.

Він приїхав до української столиці, щоб досліджувати стосунки у православній церкві. Хлопець спілкувався із священнослужителями, а також читав лекції в Київському політехнічному інституті.

Незадовго до інциденту Ніколя Імбер захворів на коронавірус. Коли йому стало зовсім погано, звернувся по допомогу до знайомого батюшки УПЦ МП. Священик покликав хлопця до себе, нагодував, дав випити горілки та поклав спати.

За словами Ніколя, священик скористався його станом і, коли француз вже не міг чинити опір, ліг поруч і зґвалтував його.

В УПЦ МП журналістам сказали, що нічого не знають про те, що сталося, і порекомендували звертатися до поліції.

Voici le prêtre qui m’agressé sexuellement à Kiev alors que j’étais fiévreux et en souffrance dans la nuit du 28 décembre.
Merci de ne pas lui écrire ou de le harceler pour ne pas avoir de problèmes. Mais il faut que cela se sache.
J’ai écrit au Patriarcat de Moscou, ils ne répondent pas.
J’ai écrit au Père Nicolas Balashov, Vice-président du Département des relations ecclésiastiques extérieures du Patriarcat de Moscou, il a lu mon message et n’y a jamais répondu.
Ici : voici les screenshots du compte Facebook de mon agresseur et la dernière correspondance que j’ai eue avec lui où il m’accuse d’avoir fait du «théâtre» lorsque je tremblais.
Le Patriarcat de Moscou ne réagira pas tant que ce qui m’est arrivé n’est pas relayé par les medias.

P.S.

Не українського, а московського…. Церква московського патріархату має суворі скрепні традиції, а не цей весь ваш ліберасьйон… Чувак приїхав писати дисертацію про роскол, і заїхав до лаври за натхненням та порадою і отримав справжній урок скрєп від майстра і колишнього настоятеля, який згвалтував іноземного гостя поки той був у відключці. Француз написав заяву до французької поліції.

Myroslav Hai

Трохи православних новин вам з УПЦ МП.
Французський студент з соціології Ніколя Імберг приїхав до Києва з метою написання дисертації про «церковний розкол» в Україні.
Але воно дурне чомусь вирішило, що кращого місця для написання роботи аніж територія одного з приходів УПЦ МП у столиці не знайти.
І ось, за версією француза, 28 грудня архимандрит Ахил (Шахтарин) напоїв студента алкоголем, а потім, за давньою традицією московського патріархату — згвалтував іноземного гостя поки той був у відключці.
1 січня Ніколя, «піджавши хвоста», повернувся до рідної Франції де написав заяву у поліцію.
Крім цього, ще до того як покинути Неньку, невгамовний студент, в пошуках православної правди, звернувся до заступника голови ОВЦС МП (що б це не значило) протоієрея Миколи Балашова але відповіді не отримав.
Враховуючи тему дисертації, наукова робота француза заграла новими фарбами.
На фото — свята людина з УПЦ МП яку підступно оббрихав французішка.

Последние новости

Росіяни окупували Сокіл та Восход на Донеччині та просунулися в Сотницькому Козачку на Харківщині

Російські військові окупували села Сокіл та Восход у Донецькій області.  Про це повідомляє DeepState. Також ворог розширив фронт у Харківській області…

20 минут назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 04.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 04.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

23 минуты назад

Україну не можуть взяти до НАТО через корумпованість в країні, — The Telegraph

На саміті НАТО у Вашингтоні Україні скажуть, що вона занадто корумпована, щоб вступити до Альянсу. Про це пише видання The Telegraph із…

12 часов назад

США оголосили пакет допомоги Україні

Сьогодні Міністерство оборони (Міністерство оборони США) оголошує про додаткову безпекову допомогу для задоволення критичних потреб України в сфері безпеки та…

12 часов назад

Стало відомо, який план рф намагається узгодити у США

Довгий текст, в тому числі з моїми думками, але прошу ознайомитися. Віддати дві області та поділити Крим: стало відомо, який…

12 часов назад