Категории: Политика

Справедливость по Зеленскому

23 марта в Украину из Китая прибыл самолет с экспресс-тестами и с ПЦР-тестами. Так вышло, что журналистам из своих источников удалось получить документ о распределении китайского груза.

Так вот, из Китая в Украину прибыло более 144 000 экспресс-тестов и всего 521 ПЦР-система. Тогда их поделили между областями, в среднем по 5800 экспрес-тест на один регион.

При этом пять тысяч тестов должны были получить ДУС и Верховная Рада. Видимо они так борятся за равенство и наше с вами здоровье, что сделали это чтоб мы с вами поняли, что такое справедливость по Зеленскому. Понимаете?

На область 5800, а на президента, его работников и 4 сотни депутатов — 5000 тестов. Очаровательно, да? Самое интересное, что журналисты уличили чиновников в этом, но те начали отнекиваться или бросали трубку. Хотя действительно, какая разница выделили эти экспресс-тесты на людей в областях или на сотрудников Офиса президента? Все равны. Но некоторые равнее. Главное, чтоб Ермака не трогали, а насильник Иванисов не заболел и проголосовал за любой бред с Банковой. Да, Владимир Александрович?

Borislav Bereza

Ці гандони зробили тести собі, а вам тести робити «не доцільно».
«У МОЗ заявили, що масове тестування українців на COVID-19 не є доцільним»
«Зеленському та Шмигалю зробили тести на коронавірус».

Це цинізм вищої міри. Це тваринна ненависть і зневага до українців.

Джон Сміт

Я відмовляюсь вірити в цей цинізм. Сьогодні в інтерв’ю Кирило Тимошенко, головний по медійному напрямку в команді Зеленського, сказав наступне. Після того, як у березні у депутата Шахова виявили коронавірус, усім хто з ним контактував зробити тести. Не просто експрес, а саме ПЛР. Усім, в тому числі і Зеленському.

Водночас, кілька днів тому Віктор Ляшко, головний санітарний лікар, стверджує, що ми можемо робити багато тестів для людей, але в цьому не має потреби.

Стоп. Це як розуміти? Тести потрібно робити чи не потрібно? Всім хто контактував чи лише у виключних випадках? Чи про одних ми піклуємось і робимо тести, а для інших зась?

Правда в тому, що тестування потрібно робити. Всім. Слова Кирила це підтвердили. Просто людям ці тести не дістануться. Спочатку для “слуг”, а потім для народу. Якщо залишаться.

Всі українці рівні, але деякі рівніші за інших. Як вам нове гасло для Зе-команди?

Олексій Гончаренко

Типова ситуація з коронавірусом в Україні.

COVID-19 діагнозностується вже ПІСЛЯ смерті людини. І це поодинокий випадок. Схоже вже було і Чернівцях, і в Івано-Франківську. І це лише відомі загалу випадки.

Чому так відбувається? Як так виходить що ми маємо так звану «пост діагнозтику»? Та тому що масовогоі швидкого тестування немає. Тому, що неякісні китайські експрес-тести, від яких вже відмовилась низка цивілізованих держав, не дають точного результату.

Тому що COVID-19 потрібно упереджувати, а не лише констатувати факти. Станом на ранок проведено 7901 лабораторних тестів, а це кричущий мізер.

Коли влада вже роззує очі та почне робити хоча б базові речі. Не карантином єдиним, а й масовим тестуванням, як це робиться в усьому світі.

Последние новости

ТРОХИ ПО-ДЕБІЛЬНОМУ ВИЙШЛО…

«Тексты пишите нормальные! Пишите х@рню какую-то», – якось спересердя вигукнув Михайло Добкін своїм спічрайтерам ще в далекому 2006 році, коли…

12 часов назад

В країні форму одягають уклоністи у владі, уклоністи на сценах…

Для мене військова форма ЗСУ - це щось святе. Щось, що не можна висміяти. Принизити. Натягнути тому, хто лише позує…

12 часов назад

У РФ заявили про втрату екіпажу Су-34

В РФ повідомили про загибель в Африці льотчиків двомісного винищувача-бомбардувальника Су-34. У російській telegram-групі Fighterbomber розповіли, що загиблі льотчики були на…

13 часов назад

Морський дрон Magura V5 знищив швидкісний катер росіян у Криму

Головне управління розвідки Міністерства оборони уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька в тимчасово окупованому Криму. Про…

21 час назад

Необхідно посилити виробництво зброї в Україні, — Боррель

Для ЄС дуже важливо інтегрувати українську оборонну промисловість з європейською та налагодити виробництво військової техніки в Україні. Перед початком Форуму…

22 часа назад