Категории: Мир о нас

Спартц закликала Єрмака піти у відставку

Американська конгресвумен Вікторія Спартц заявила, що голові ОП Андрію Єрмаку треба піти у відставку.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на заяву Вікторії Спартц

«Багато американців і європейців вже давно відчувають серйозні побоювання з приводу Єрмака.

Якби пан Єрмак був державним діячем, як людина з і без того сумнівною репутацією, він би подав у відставку цієї зими, запевнивши українське керівництво в тому, що жодного нападу з боку Росії не станеться, що знизило готовність України. Однак ніколи не пізно вчинити правильно», — йдеться в заяві.

Спартц заявила, що Єрмак розпочав наклепницьку кампанію проти неї. Окрім того, вона стверджує, що замість визнати свою армію та розпочати загальнонаціональні зусилля для її підтримки, Київ «на чолі з Андрієм Єрмаком грає в політику». За її словами, «Київ, схоже, має гроші на реконструкцію другорядної інфраструктури, але не має грошей на підтримку солдатів, наприклад, на давно обіцяне житло для бійців АТО». 

P.S. Наші недорогенькі зі знаменитого «позитивного» пулу кинулись відмазувати свого лукавого шефа єдино доступним їм методом — поливанням лайном особистості опонента, повністю ігноруючи його аргументи.
Тепер конгресвумен Спартц у них «якась слизька» і «хоче контролювати гуманітарку», виявляється, з ультра-націоналістичною метою збагатитись у 82 рази, звичайно.
Відповідно нема ніяких питань до колективного Єрмака-Подоляка про «розведення» з розмінуваннями, багаторічні підмахування кремлю, переслідування власних військових, Омани та зв»язки з рф, тотальне ігнорування загрози вторгнення, про злив вагнерівців врешті-решт — замість того нам з кожного утюга розповідатимуть про «омериканських бориг» та «мнятиє пінжакі».
Чим це закінчилося минулого разу спостерігаємо за вікном, а в умовах зачістки інформаційного поля пропаганда стає все примітивнішою та небезпечнішою, бо ніхто ніяких висновків робити схоже не збирається, народ триматимуть в інформаційній окупації, благо ціна брехливої обслуги імені «1+1» вже навіть не 20 $.
Налєтай, подєшевєло.
Валерій Прозапас
Три дні розказують що Єрмак патріот, «та ви що, як ви могли подумати?», засвітили чергових рубльових слоненят.
Перейшовши з обговорення озвучених фактів і загроз для держави, пов’язаних з цими фактами, на пошук її мотивів докотилися до абсолютно дніщенських «оргументів», на кшталт: «ана дура нєкрасівая».
Вибачте, а яке відношення мають БУДЬ-ЯКІ ЇЇ мотиви до НАШИХ проблем, пов’язаних з тим що у нас гусня? Хто вам сказав що проблему власної гусні потрібно вирішувати вигадування чужих мотивів і обговоренням дупи нєкрасівої? Від того наша гусня перестане бути гусньою, а проблема зникне?
… а потім виявляється прикордонна служба, яка то не впізнає попереднього президента, то в неї не читається QR-код, спокійнісінько випускає з країни кремлівського агента портнова (його російський номер телефону за даними Андрій Дзиндзя з’явився на зв’язку днями).
Дооо… жодної агентури в керівництві шапітолію.

Дооо… США беззастережно може довіряти цим святим людям, а Вікторія Спартц, звісно ж, дура нєкрасівая, яка тілько то й робить що вигадує побрехеньки.

Mason Lemberg

Коли я бачу, як Ермака і ко захищають ватани, то зрозуміло. В них одне завдання, зруйнувати Україну. Але коли я бачу, як цих покидьків захищають патріоти, навіть ті хто воює, то дуже прикро становиться. Кинулися поливати брудом конгресвумен Спартц, а можно спитати до чого тут взагалі вона, коли на жодне питання до Ермака немає конкретної відповіді?? Скажіть, Вам подобається зам глави ОП Татаров, який є адвокатом Портнова? Портнов ворог України!! Доречі Портнову дали виїхати з України, це як, норм, це Спартц винувата?? Чому не призначають антікорупційного прокурора майже два роки?? Теж Спартц не права? Всі її питання до глави ОП важливі, але ніхто на них не дає відповіді. Ця шайка працює проти України , а Ви їх захищаєте, тому що Ви чи розум втратили чи здуріли зовсім. Кожного дня волонтери закривають кілометрові списки потреб для армії, а чому так?? Прості люди купують необхідне на фронт, і потреб все більше. Це теж Спартц винувата?? Може Ви вже забули, як влада кричала, що ніякої загрози немає, а потім ми ледве столицю не втратили? Чому всі чекають допомоги з Заходу, а де наша зброя? Де гроши на армію? Неможна ті дрони купити, чи каски, чи тепловізори? Військові на жигулі скидаються, самі собі все купують. Все можна, але це все оплачують прості українці. Замість того, що відповісти на питання, влада запустила проти конгресвумен тисячі ботів та проплачених журналюг. Сумно це все, дуже прикро, що кожного дня гинуть сотні українців, ворог окуповує наші теріторіі, а всередині краіни управляють зрадники. До чого це все приведе ? Ну побачимо

Наталія Юсупова

Последние новости

Юрій Винничук: «Этим гнусным языком»

Французький письменник Джонатан Літтел опублікував статтю, в якій дивувався, що українці не хочуть визнавати своїми Булгакова, Ахматову, Бабеля і т.…

6 часов назад

Ізраїль перепозиціонується в агресора

Пам’ятаєте як минулої осені починалась війна в Секторі Газа? Страшні розстріли ізраїльтян, масові бомбардування з боку терористів Хамасу. І майже…

7 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 25-26.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.05.2024 1. російським банкам закрили більш ніж половину рахунків у доларах…

7 часов назад

NASA увімкнула на станції Psyche футуристичні двигуни Холла — зараз апарат рухається зі швидкістю 133,2 тис. км/год

NASA увімкнула електричні двигуни Холла на Psyche, космічному кораблі, який зараз плавно рухається до багатого металом однойменного небесного тіла у…

10 часов назад

Хороші Рузкі — майже від всіх них смердить великодержавним шовінізмом

«Ви просто заздрите успіхам російських експертів». «Ви страждаєте нарцисизмом, тому не бачите добра, яке роблять для України Ходорковський та Каспаров».…

10 часов назад