Категории: ВидеоУкраина

«Слуги народа» прервали заседание ВСК по «вагнеровцам»

Очередное заседание парламентской ВСК по делу «вагнеровцев» прервали и перенесли на другую дату.

Об этом в Facebook сообщил Юрий Бутусов.

«Слуги народа прервали заседание следственной комиссии Верховной Рады по Вагнергейту и перенесли заседание в четвертый раз. Никаких пояснений. Сегодня экс-глава ГУР Василий Бурба начал давать показания следственной комиссии, заседание началось в 9.00. Однако, как утверждают наши источники на заседании комиссии, как только Бурба начал давать показания о том, кто и при каких обстоятельствах дал команду перенести спецоперацию, глава комиссии Марьяна Безуглая заявила о перерыве. А в конце перерыва внезапно заявила о переносе заседания. Причины не озвучены. Сегодня заседание не будет продолжено, хотя до конца рабочего дня у депутатов достаточно времени, чтобы дослушать Бурбу полностью. Очевидно, расследование снова затягивают по указке Офиса Президента», — говорится в сообщении.

По словам Бутусова, заседание продолжат завтра, судя по словам главы комиссии.

«Посмотрим. Уже в который раз планы внезапно меняются. Прошло 13 месяцев, а следственная комиссия до сих пор не заслушала всех участников спецоперации и участников совещания в кабинете президента Зеленского», — подытожил журналист. 

— Єтава нєбила!
— Может била, но докажиті!
— Била, но нє то што ви падумалі!
— Била практічєскі то што ви падумалі, но не то что покажут в фільмє!
— Била, но єта бил нє наш план! Єта всьо омєріканци нас втянулі в чужую операцію!
— CNN — огєнти крємля
— Била но нєбила но нєпонятно, но прі любих раскрадах ТСК готове вилизати ще
— Почєму Бурба говоріт что била? Может давайте рот єму закроєм!
Далі буде
—————
Тижневі підсумкові новини на ICTV:
— пограбування англійського футболіста
— величезний блок про болгарську нерухомість з прекрасними історіями про те, що «Василь шукав житло в Майямі, але купив в Болгарії»
— новина про те, що в Мексиці на аукціоні продають будинок наркобарона Ель Чапо, який зараз сидить в американській тюрмі на довічному терміні.
Бачите як то воно жити в країні де Зеленський закінчив війну на якій раніше наживався Порошенко, просто подивившись Путіну в очі, де Зеленський поборов колишню проблему №1 — корупцію, нема вже, де Зеленський закінчив епоху бідності і поборов злочинні комунальні тарифи.
Дякую шашликоб///дям за хорошеє настроєніє!
Mason Lemberg
Вже очевидно — Безугла виконує спецзавдання ОП перетворити справу з розслідування можливої держзради на справу про «російську дезинформацію».
Це зрозуміло. Але факти річ вперта:
1. Чому представники влади заперечували існування спецоперації?
2. Чому Зеленський навпаки визнав її розробку, зізнався в дзвінку Лукашенку, але назвав «не українською»?
3. Чому ТСК всупереч Зеленському назвала її «виключно українським спецзаходом»?
4. Чому безпосереднього кервіника «спецзаходу», колишнього шефа розвідників Бурбу, ТСК не може заслухати вже двічі поспіль?
Без чіткої відповіді на ці прості питання захисту національного інтересу фактично не існує — і українців безкарно вбиватимуть різні «вагнерівці», які знатимуть, що в разі чого їх прикриють прямо в Україні.
Так, це страшний сон.
Але ми до нього докотились.

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 12.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 12.05.2024 1. Волгоградський НПЗ, на якому сьогодні була пожежа після удару…

9 часов назад

Путін замінив на посту міністра оборони Шойгу

Володимир Путін замінив міністра оборони РФ і замість Сергія Шойгу призначив на пост Андрія Білоусова. Натомість ексочільник міноборони РФ зайняв…

10 часов назад

Про фортифікації, вступ до ЄС та НАТО, фінансування ЗСУ, програму Safe Soldier – велике інтерв’ю Петра Порошенка

У чому полягає і як Можна вирішити проблему з побудовою фортифікацій для ЗСУ; чи справедливо влада звинувачує у невдачах на…

11 часов назад

Росія каже про контроль над 9 селами північної Харківщини. У ЗСУ відповідають, що там тривають «оборонні бої»

Вдень у неділю, 12 травня 2024 року, міноборони РФ заявило про розширення російського контролю на ще 4 села північної частини…

14 часов назад

«Надзвичайно небезпечний момент»: Кемерон про бої на півночі Харківщини

Голова МЗС Великої Британії Девід Кемерон заявив, що просування росіян у північній частині Харківської області лише підкреслює, що це невиправдане,…

16 часов назад