Категории: Политика

Ще один абинепорошенко виявився московським кротом

Та шо ж ти будеш робити, ще один абинепорошенко виявився московським кротом.

Якщо так далі піде, то можна вийти на Подоляка або якогось вибачте Лєщєнка.

Прозапас


«Ви скільки вже вторгнень пережили за останні три місяці?», — 16.02.22 в т.зв. «день єдності» питав журналістів Арахамія-Браун з традиційним виразом обличчя неосудного олігофрена.

Ну як настрій, Давід?

Є ще бажання іронізувати?

Хоча думаю для таких як він завжди є з чого паржать, навіть тепер, пару мільярдів на «марафон» з «кварталом» тому свідчення.

………..

Час запитань з цього приводу до самого Арахамії вже давно настав, і вони обов’язково будуть задані. Тє.

Не біда, що більшість українців вже не вважають вірним напрямок руху держави — гірше було коли роками їх все влаштовувало з часів повернення Портнова та засідання Коломойського в кабінеті президента.

Проспали реванш під необільшовицькими гаслами, руйнування економічних здобутків, призначення відвертої агентури на посади, фактичне згортання євроінтеграції, інформаційну окупацію тощо.

А ще майже не звернули уваги на згубні прогиби перед Кремлем, всі ці «розведення» з «розмінуваннями», відновлення енергетичних зв’язків (коли «обрали метематику, а не патріотизм» по завітам Гетманцева), обмеження розвитку ЗСУ, зрив оборонних замовлень та генералів в клітках — з подальшим знаменитим «проєбалі» (тм)

Тому наявні дані соціології про незадоволення розвитком держави можна обережно вважати паростками прозріння, хоча і запізнілого, але життєво необхідного — схоже люди нарешті починають усвідомлювати небезпеку перебування в спотвореній реальності під час війни за існування та не хочуть бути холопами «єдиного» телевізора.

Прозапас

Кажуть, учора на фракції слуг Зеленський сказав, що треба підвищити зарплату для військових, які вже два роки на передовій, до 200 000 грн.
Звучить прекрасно… лиш це махровий популізм, який абсолютно не має фінансового підгрунтя — бо грошей в бюджеті просто нема, а водночас піар «царя»: «цар» хороший, він хоче забезпечити військових, а от всі решта автоматично будуть погані, бо найближчим часом забезпечити цього не вдасться.
Запитаєте ЧОМУ?
Бо бізнес кошмарять, замість того, щоб дати нормально працювати (те що вчора протягнули по БЕБ, тільки цьому підтвердження). Бо великий бізнес хочуть взяти під каблук офісу, в результаті чого має гучні справи з переслідуваннями.
Бо оборонна промисловість не працює, а нашим виробникам створюють умови в рази гірші, аніж постачальникам із закордону. Бо «хотєлки» офісу чомусь важливіші, ніж вимоги, прохання наших закордонних партнерів, які дають левову частку коштів для стабільності нашої фінансової системи.
А я нагадаю, що кошти для військових ми маємо брати ЛИШЕ з українського бюджету!!!!
А ще — вже скоро рік, як урізали «30-ку» і поза тим, що ВР проголосувала про її повернення, її так і не повернули більшості військовослужбовців. А ще донедавна виведеним поза штат пораненим військовим платили 600-700 грн в місяць — і це було дике знущання…
Я думаю, ми усі втомилися від пафосних заяв типу «зробимо», «забезпечимо»… Пора усвідомлювати реальність, яка щодалі, то більше розходиться з марафонною бравадою.

Последние новости

Як проти нас ведеться інформаційна війна

Удар в спіну Зеленському звідки не чекали: ізраїльська проурядова Jerusalem Post випустила про Зеленського розгромний матеріал: "Зеленський у скрутному становищі…

2 часа назад

Війська РФ атакували 7 регіонів України, під ударом енергооб’єкти, 30 будинків

8 травня 2024 року над ліквідацією наслідків сьогоднішніх масованих обстрілів України працюють 350 рятувальників, також залучено 100 одиниць спеціалізованої техніки.…

3 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 08.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 08.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

3 часа назад

Так звана російська опозиція

Так звана російська опозиція (а точніше — фонд боротьби з корупцією, Навального) випустили до дня пʼятої інавгурації путіна викривальне відео-сенсацію!…

18 часов назад