Категории: Шоу-биз

Секретарша Зеленского Маша: ему запрещают читать фейсбук, потому что он очень раним

Владимиру Зеленскому, после того, как он стал президентом, команда запрещала читать соцсеть «Фейсбук». Как объясняют соратники Зеленского, он очень расстраивался, когда видел злые комментарии.

Об этом рассказал актер студии «Квартал 95» Юрий Великий в интервью изданию «Гордон».

По словам артиста, Зеленский зависим от чужих оценок.

«Он очень ранимый человек… «Секретарь его Маша приходила к нам в офис. Естественно, нам все интересно: «Машунь, что там? Как там Вова? Как у вас?». Она сказала, что он очень ранимый, что все, что о нем говорят, ему важно. Насколько я помню, ему даже запрещали читать Facebook и другие соцсети… А он поначалу читал», — вспоминает Великий.

Секретарша Зеленского Мария Левченко

Представитель «Квартала 95» считает, что ранимость Зеленского усилилась, после того как он стал президентом. «Если даже в номерах, как мы показывали, он нашел что-то для себя оскорбительное или обидное, значит, он болезненно реагирует… И я думаю, что скорее всего, у него выработалась такая защитная реакция уже после того, как он стал президентом. Потому что до этого он абсолютно нормально реагировал», — отметил Великий. 

P.S.

Коли я намагаюсь відповісти на риторичне питання — а чи мала право слабка людина очолити державу у надскрутний час — розумію, що технічно мала. Бо по їхньому «нє богі горшкі обжигают». А морально — ні. Не мала.
Ви помічали, що нерідко якщо вскочиш у якусь халепу, то до тебе починають чіплятися інші негаразди? Якщо зачепиш автівку, не зробиш ремонт вчасно — то хтось через деякий час додасть тобі на ній пошкоджень. Таксист в’їде в бампер, чи камінь на лобове скло попаде. І одне за одним…
Я до того, що слабкість привертає до себе увагу, і поступово з тобою перестають рахуватись. Хтось пожаліє тебе спочатку, потім подивиться, що ти й не ворушишся в напрямку вирішення своїх проблем — і додасть тобі пригод на голову.
Саме припущення, що Україні, від якої відрізали шмати території, яка має проблеми з навантаженням на медичну систему, яка дійшла до кризи в економіці, енергетиці — а давайте їй ще й мігрантів з Білорусі підкинемо — образливе.
Чесно, мене це дуже ображає. Чи ображає це Зеленського — не помічаю. Бо ця людина скоріше щось зробить в мінус країні, аби догодити комусь. Цей хтось, може, й не очікує, що йому догодять, але бачить таке діло й пожимає плечима: «а, най буде».
І тепер в слабку людину на чолі, в принципі, не слабкої країни (але для світу ми одне ціле) будуть плювати, підкидувати їй то свої рішення, то ультиматуми, то мігрантів, то крихти від пирога.
Давайте тут ще звалище ядерних відходів всесвітнє зробимо, віддамо взагалі весь ліс, пустимо будь кого, й хвостом повиляємо.
Що ж ви, виборці Зе, наробили?

Олена Кудренко

Смех сквозь слезы

Пока это самая смешная новость дня.
«Руководитель Офиса президента Андрей Ермак заявил, что президент Владимир Зеленский примет участие в онлайн-саммите лидеров в поддержку демократии, который организует Джо Байден.»
Человек, который нарушает Конституцию и борется со свободой слова, который хочет уничтожить оппозицию, ненавидит любую точку зрения, если не совпадает с его решением, покрывает преступников из своего окружения и допускает тотальные фальсификации на выборах хочет теперь рассказать, что он не только величайший политический лидер современности, но ещё и радетель демократии не хуже, чем Лукашенко. Он конечно заметно мельче, как политик, но суть та же.
Хотя есть причина для радости. Ермак ему разрешил принять участие в этом онлайн-саммите. А мог и запретить. И это тоже смешно. Но это смех сквозь слезы.

 

Последние новости

Українці 10 років тому відстояли Одесу

Щось в нас мало гулянь з приводу визначної перемоги здобутої 10 років тому. Українці 10 років тому відстояли Одесу. Рашка…

2 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024 1. Попит на російське вугілля знижується. - Китай, найбільший імпортер…

3 часа назад

Росіянам вдалось прорватись і закріпитись в Очеретиному

Російським окупантам вдалося прорватися та закріпитися у селищі Очеретине Покровського району, що на Донеччині. ЗСУ вживає всіх заходів, щоб вибити…

5 часов назад

Відступати небезпечно: військові заявляють про майже повну відсутність тилових ліній оборони, — АР

Замість траншей та окопів на фронті подекуди - ями, в яких важко сховатися, інженерної техніки не вистачає, а будувати оборонні…

9 часов назад