Категории: Боевые действия

Российские террористы вернули украинского военного задушенным — а не пьяным, как изначально заявила ТКГ

Военнослужащий механизированной бригады ВСУ, о котором ранее ТКГ сообщила, что он пьяным перешел на сторону противника и там умер, на самом деле был задушен.

Об этом свидетельствуют результаты проведения судебно-медицинской экспертизы.

В качестве основной причины смерти указана асфиксия, категория смерти — насильственная.

В документе указано, что на теле военнослужащего обнаружены многочисленные синяки и ссадины.

Трехсторонняя контактная группа изменила сообщение о случившемся на своей странице в Фейсбуке. Ранее в тексте было указано, что военнослужащий «14 декабря текущего года, находясь в состоянии опьянения, совершил самовольный переход на сторону противника (без оружия), и умер от алгокольной или наркотической интоксикации». Теперь эта информация отсутствует, и сказано только, что он попал на неподконтрольную территорию «при неустановленных обстоятельствах».

Ранее украинская делегация в Трехсторонней контактной группе на своей странице в соцсети Фейсбук сообщила:

«Сегодня, благодаря соответствующим действиям гуманитарной подгруппы в ТКГ, украинской стороне было возвращено тело военнослужащего одной из механизированных бригад ВСУ, который, по предварительным данным, 14 декабря текущего года, находясь в состоянии опьянения, совершил самовольный переход на сторону противника (без оружия), и умер от алгокольной или наркотической интоксикации. Спасибо международным посредникам и группе «Эвакуация 200″ за помощь в возвращении тела нашего военнослужащего».

P.S.

Тут такая история…
Вчера в новостях скользнуло сообщение о том, что эвакуационная группа забрала тело погибшего нашего военного.
И в новостях на сайтах написали, тут я цитирую:
«Тело военнослужащего, который после самовольного перехода на сторону противника умер от алкогольной или наркотической интоксикации, сегодня было передано украинской стороне.» Ну да, ага, конечно. Умер от алкогольной зависимости. Прямо вот напился так, что от этого умер. Премию журналисту, который писал эти строки. Желательно премию с нанесением тяжких телесных.
Фото судмедэкспертизы, части ее, прилагаю.
Его били. Долго били. Сильно били. Очень. долго и сильно били. А потом задушили. И передали тело нам.
Еще раз. Долго. Сильно. Били. А потом задушили.
Было ли это вчера в новостях? Нет. Высказал и ли вчера наши новые зеленые власти об этом хоть слово? Нет. Они вчера были заняты Кернесом, ага. Для них он важнее был.
Когда в следующий раз какая-то мразь вам хрюкнет про «мир любой ценой», про «не все так однозначно», про «надо просто перестать стрелять» — вспомните о том, что наших бойцов иногда убивают и без стрельбы. Сначала долго и сильно бьют. А потом душат.
Зеленскому на этой похер.
А вам?

Вечір перестає бути томним. З’ясувалося що українська делегація в ТКГ намагалася ПРИХОВАТИ факт насильницької смерті українського вояка, що «за невстановленими обставинами потрапив на тимчасово не підконтрольну територію». Простіше кажучи — був захоплений ворожою ДРГ.

Вчора тіло мертвого солдата передали українській стороні. Українська делегація у ТКГ повідомила: «українській стороні було повернуто тіло військовослужбовця однієї з механізованих бригад ЗСУ, який, за попередніми даними, 14.12.20, перебуваючи у стані сп’яніння, здійснив самовільний перехід на бік противника (без зброї), та помер від алгокольної або наркотичної інтоксикації».
Тобто — чувак сам винний. Зрадив Україну. Втік до ворога. Там залив очі собі якимось скломоєм — і гайки. Ну, буває. Але…
В мережу потрапив висновок судмедекпертизи. Очевидно, цинізм чинної влади дістав уже навіть службовців українських спецслужб. Бо за висновком судмедексперта українського вояка довго і жорстоко КАТУВАЛИ. Його били — довго і по-звірячому. А потім — задушили. А потім — передали назад Україні, мовляв — він пиятику не пережив.
Подія — вражаюча за своїм цинізмом. Нині можна говорити що завгодно. Гарантію даю — терористи ДиРи зараз будуть волати, що українська судмедекспертиза — фейк, а що не фейк — створено з уже мертвим тілом коли воно потрапило на українську територію. За домомогою фахівців НАТО, звісно.
Москва ж взагалі включить режим «я не я — і хата не моя». Офіційно — їх там нєт. Але — мова не про русскій мір.
Мова — про українських можновладців. Бо очевидно — факт насильницької смерті українського вояка влада намагалася ПРИХОВАТИ. Чому? Відповідь очевидна. Аби перед Новим роком не псувати преЗЕденту образ великого миротворця.
Бо зараз він виглядає не миротворцем. Він виглядає головнокомандувачем, солдат якого абсолютно безкарно можна красти, катувати, душити і повертати назад з янгольським личком. Коротке містке слово яке описує таких командувачів я не наводитиму — бо забанять.
Наразі всю провину за зроблене на себе взяв, хто? Правильно. Арестович. То він, мовляв, переплутав повідомлення. Зразу, як висновок експерта з’явився в мережі.
Висновків — не буде. Висновки робіть самі. Ми дожидися до часу, коли треба захищати уже наших захисників. Якщо не життя — то хоча б добре ім’я їхнє. Таке життя.
Події на війні влада Зеленського технічно затягнула пропагандиським туманом — суспільство не отримує точної інформації про те, що там відбувається.
Штаб звітує про «неприцільні обстріли» з мінометів та важкої артилерії — і більшість вірить в цю маячню, бо «неприцільний» вогонь з таких калібрів може бути банальною пристрілкою цілей по реперам, який в будь-яких момент накриє наші позиції з необхідною ворогу точністю.
Тим більше в той же день видають інформацію про поранення бійця ЗСУ снайпером — тобто той чомусь бив «прицільно», поки арта «неприцільно?
Справа з виданим тілом ще одного бійця, який невідомо як «потрапив на непідконтрольну територію» теж виглядає жахливо — бо заключення про його смерть свідчить про катування та удушення.
Його могла викрасти ворожа ДРГ — але наші «журналісти» сором’язливо обходять цю тему.
Суспільство вже забуло смерті азовців на Світлодарі, розстріл бійців на ВОПі внаслідок відсутності розвідки, забуло страшні обставини смерті морпіха Журавля та багато інших епізодів епохи «просто перестать стрелять» — бо між українцями та війною опустилася інформаційна завіса з фейкових «перемирій» та «успішних дій з досягнення миру».
А за нею — армія деморалізується та втрачає боєздатність, її реформування зупинилося, оборонна сфера пограбована так само, як всі інші напрямки життєзабезпечення держави.
Україна може не пережити весь термін цього «головнокомандувача».

Последние новости

Атака на Сирського та Залужного. Як Марʼяна Безугла стала інструментом розправи Банкової зі ЗСУ

На східному фронті без змін — росіяни намагаються зробити нестерпним життя у місті Харків та добити Донбас А от на…

19 минут назад

Єрмак потужний менеджер. Робить те, що я скажу, — Зеленський

Президент Володимир Зеленський вважає главу ОП Єрмака потужним менеджером. Про це він заявив в інтерв'ю виданню Bloomberg. "Єрмак потужний менеджер, один із…

44 минуты назад

Міністр Федоров збрехав виданню «Голос Америки»

Хакери викрали з урядового порталу цифрових послуг Дія дані 13,5 мільйонів користувачів і розмістили їх для нелегального продажу в мережі…

4 часа назад

Росіяни окупували Сокіл та Восход на Донеччині та просунулися в Сотницькому Козачку на Харківщині

Російські військові окупували села Сокіл та Восход у Донецькій області.  Про це повідомляє DeepState. Також ворог розширив фронт у Харківській області…

5 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 04.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 04.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

«Слуга народу» Дубінський діяв за завданнями ГРУ ЗС РФ спільно із Деркачем та Сівковичем

Екснардеп Андрій Деркач та "слуга народу" Олександр Дубінський підтримували зв'язок із ГРУ РФ, готуючи пресконференції з метою дискредитації влади України.…

16 часов назад