Категории: ВидеоМир

Різанина у Ґазі буде продовжена — очільник МЗС Ізраїля

Навіть, якщо весь світ виступить проти сіоністського режиму, державне утворення Ізраїль не зупиниться. Палестинці ж страждатимуть і надалі.

Про це публічно заявив ізраїльський міністр закордонних справ Елі Коен. Він підтвердив, що Тель-Авів сповнений рішучості продовжувати бойові дії, доки не досягне своїх цілей у війні, знищивши терористичне угруповання ХАМАС.

Іншими словами, ізраїльські сіоністи як і їхні російські колеги чхати хотіли на осуд міжнародної спільноти, на людство, на гуманітарне право і на звичаї війни. У них є свого роду «дах», який не дозволить загинути: в Ізраїля — це США, а у росії — КНР.

«Світ визнає, що ми не зупинимося, доки не звільнимо своїх заручників і полонених із лап терористів ХАМАС. Одночасно нині наше міністерство працює з європейськими країнами над створенням «морського гуманітарного коридору» з Ґазою для забезпечення місцевих жителів необхідним обладнанням, продуктами та медикаментами. Сподіваюся, що невдовзі такий коридор запрацює», — додав Елі Коен.

Знищені палестинськими бойовиками ізраїльські танки «Merkava» Фото: The Times of Israel

Тим часом президент Бразилії Луїз Інасіу Лула да Силва звинуватив Ізраїль у вбивстві невинних людей без будь-яких критеріїв у смузі Ґази. Він вважає названі дії «такими ж серйозними», як і вбивства ізраїльтян, вчинені місяць тому палестинським угрупуванням ХАМАС.

«Вони вбивають безневинних людей невибірково, тобто без жодних критеріїв. Це незрозуміло і жахаюче. Спочатку треба врятувати жінок і дітей, а потім уже воювати з ким хочеш», — заявив президент Лула да Силва.

Лідер найбільшої країни Латинської Америки також звинувачує Ізраїль у тому, що сіоністський режим скидає бомби там, де є діти, жінки та лікарні. «Аргументація, що там нібито перебувають терористи, не витримує жодної критики», — додав бразильський лідер.

bastion.tv

BREAKING: Ізраїльські гелікоптери 7 жовтня без розбору розстрілюють втікачів з музичного фестивалю Supernova — в їх числі цивільні:
Через місяць після подій «туман війни» розсіюється і випливають свідчення постраждалих ізраїльтян.
Свідчення заручниці Ясмін Порат ізраїльським ЗМІ, яка повідомила, що в прикордонному з Газою кібуці Беері всіх єврейських заручників «безумовно вбили наші власні сили антитерору»(с), показують хаос в ЦАХАЛ під час подій 7 жовтня.
Також 15 жовтня в ізраїльській газеті Yedioth Ahronoth була опублікована стаття Йоавом Зітуном, військовим кореспондентом Ynet, онлайн-видання, пов’язаного з Yedioth Ahronoth. В ній військове авіаційне командування очевидно виправдовувалося за провал своїх дій під час прориву терористів з Гази.
«Пілоти зрозуміли, що в окупованих форпостах і населених пунктах було надзвичайно важко розрізнити, хто був терористом, а хто — солдатом чи цивільним… Швидкість вогню проти тисяч терористів спочатку була величезною, і лише в певний момент Пілоти почали сповільнювати атаки і ретельно вибирати цілі».
Тобто саме ж ізраїльське командування визнає: цілі ретельно ніхто не обирав.
Принаймні один ізраїльтянин, який вижив, сказав , що інша ізраїльтянка була вбита, коли вертоліт обстріляв автомобіль, у якому вона була з палестинцями та іншими ізраїльтянами: https://twitter.com/AliAbunimah/status/1716767834758349048
Але звіт Зітуна показує, що це не було поодиноким випадком.
«Військово-повітряні сили почали підсумовувати події раптової атаки, з якої почалася війна в Газі, і виявилося, що в перші години Чорної суботи був туман війни не лише для бійців на землі, але й для авіаційних груп, які були викликані в небо західного Негева», — починається стаття Зітуна.
«Важко відрізнити» бійців від цивільних
«Після того, як пілоти зрозуміли, що всередині військових станцій і населених пунктів, які були завойовані, дуже важко відрізнити терористів від [ізраїльських] солдатів чи цивільних осіб, було прийнято рішення, що перша ціль винищувачів і озброєних вертольотів Zik [ Дрони Elbit Hermes 450] мають зупинити наплив терористів і вбивчу масу, яка хлинула на територію Ізраїлю через діри в огорожі», – пише Зітун.
Потім Зітун додає: «Двадцять вісім ударних гелікоптерів протягом дня розстріляли всі боєприпаси в їхніх черевах, у оновлених пробігах для переозброєння. Мова йде про сотні боєприпасів калібру 30 міліметрів (кожен схожий на ручну гранату) і ракети Hellfire», – додає він.
Відео, яке публікували, як доказ «жахливих злочинів терористів» — згоріле авто, яке демонструє «спалені терористами трупи цивільних»: https://twitter.com/MendyYahav/status/1712177181877522493
Дах авто розірвано. Края отвору загнуті вниз. Від удару згори.
Точно як при ударі ракети Hellfire…….
«Спочатку частота вогню по тисячах терористів була величезною, і лише в певний момент пілоти почали сповільнювати свої атаки та ретельно вибирати цілі».
——————
Така от історія. Ізраїль на відміну від Палестини ніколи не допускає незалежні міжнародні розслідування на своїй території.
І хоча безумовно терористи атакували музичний фестиваль і маса свідків повідомляють про вбивства учасників фестивалю зі стрілецької зброї, але дані по числу «жертв Хамас» доведеться переглядати. Якщо Ізраїль вбиває своїх полонених, бо боїться переговорів, на яких доведеться віддати 1000 за 1, то вбиті Ізраїлем полонені це «жертви Цахал», а не «жертви Хамас».
І так. Спершу Ізраїль заявляв про «1400 вбитих терористами». Через тиждень дані вбитих «відкорегував» — до 1200. Потім ще на «40 трупів немовлят з відрізаними головами», яких не існувало в природі.
Після свідчень Ясмін Порат і підполковника А. доведеться корегувати знову.
Саме тому я наполягаю, а не тому, що мені платить Іран: нічого Україні лізти в цю гнилу історію. Псувати собі дипломатію через упоротих терористів з обох боків — дурь неймовірна.

Вихід жителів з сектору Гази

Последние новости

ПʼЯТЬ РОКІВ І ДАЛІ

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України.…

2 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 20.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Життя президента Ірану перебуває «під загрозою», рятувальні роботи ускладнює погода, — Reuters

На місце, де сталася аварія гелікоптера лідера Ірану Ебрагіма Раїсі, направлені пошукові бригади. В Ірані заявляють, що життя Раїсі, а…

14 часов назад

Washington Post: Главный помощник Зеленского манипулирует властью, вызывает критику и не приносит извинений

Я б сказав, що це цілком компліментарна стаття про людину, у якої Зеленський працює президентом. У лонгріді взагалі не згадується…

14 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024 1. Єдиний НПЗ на Чорноморському узбережжі росії знову зупинився через…

15 часов назад