Категории: Мир о нас

Путін показав африканським лідерам текст про «нейтралітет України», начебто парафований представниками Києва у Стамбулі в березні 2022 року

Президент Росії Володимир Путін на переговорах із лідерами африканських країн 17 червня продемонстрував текст, який він назвав «договором про постійний нейтралітет та гарантії безпеки Україні».

«Він так і називається: договір про постійний нейтралітет та гарантії безпеки України. <…> Більше того, до нього є ще й додаток — я навіть не про це говоритиму, він стосується і збройних сил, і інших речей. Все прописано – від одиниць бойової техніки до особового складу збройних сил. Ось цей документ.

Він парафований [попередньо схвалений] київською делегацією, підпис стоїть. Але після того, як ми, як і обіцяли, відвели війська від Києва, київська влада, як зазвичай роблять їх господарі, викинула це все на звалище історії», — зазначив Путін.

Додаток до договору, де перерахована гранична кількість військової техніки та чисельності української армії, яку пропонує Росія, опублікували журналісти кремлівського пулу:

— танки – 342 одиниці (Україна пропонувала 800);

— допоміжні та бойові літаки – 102 одиниці (Україна пропонувала 160);

— бойові броньовані машини — 1029 (Україна пропонувала 2400)

— артилерійські системи — 519 (Україна пропонувала 1900)

— міноменти — 147 (Україна пропонувала 1080)

— ПТРК — 333 (Україна пропонувала 2000)

—  чисельність Збройних сил – до 85 тисяч осіб (Україна пропонувала 250);

— чисельність Національної гвардії – 15 тисяч осіб.

Наприкінці березня російські війська під ударам ЗСУ відступили від Києва, до околиць якого прорвалися на початку вторгнення. За кілька днів президент України Володимир Зеленський звинуватив Росію в геноциді – на звільнених територіях Київської області виявили сліди воєнних злочинів, у тому числі вбивств та зґвалтувань російськими військовими мирних жителів. 

Ботоксний махає папірцем стамбульської капітуляції Зеленського.
Можна звісно сказати, що доки контракт не підписаний путін може підтверди ним собі зад. Можна сказати, що це правакацея ботоксного проти нашого найчеснішого і найвеличнішого.
Але ж тут вже і Арестович підтвердив достовірність цих папірців.
— (Ми їм сказали) «250 тисяч — ето всьо, на што ви, рєбята, можете надєяться! Чіслєность украінской армії в мірноє врємя ето как раз 250 тисяч. Ми просто ржалі ім в ліцо! Столько насмєялісь!».(с)
Тобто питання скорочення чисельності ЗСУ, кількість систем у нас на озброєнні із ворогом таки вели.
Це підтверджує офіційний радник Єрмака (на той момент), член нашої делегації.
Якби ми це підписали і ворог раптово підняв чисельність своєї армії до 2 млн і знову через рік стягнув до наших кордонів, ми б були зв’язані договором. Можна нападати. «Столько насмєялісь!».(с)
Про капітуляцію Зеленського перед РФ уже в перші дні вторгнення окремо один від одного стверджували президент Туреччини Ердоган, на території якого відбувалися перемовини, колишній прем’єр Ізраїля Лапід, який схиляв Зеленського до капітуляції, ну і лукашенка з путіним, яких ми не враховуємо бо це шльопери.
Але окремо є ще ж відео Боріса Філатова, який влаштував істерику, коли воно з’явилося. На цьому відео він схиляє представників місцевого самоуправління «підтримати президента», в разі, «єслі будєт конфігурация… фєдєратівная-нє фєдєратівная…, отказ от НАТО, отказ от Крима…». І «только нє хотєлось би, штоби ето всьо попало в паблік»(с). https://www.facebook.com/johnsmith4enko/posts/2917162441914155
Тобто є всі пазли, свідки і докази, що підтверджують факт: організована злочинна група готувала замах на злочин — державну зраду.
Цих тупих остолопів Путін нашугав, а потім втягнув у злочин і зразу ж перед нами зашкварив.
Ось як це працює, коли ви КВН саджаєте грати проти КГБ.
І хоча члени організованої злочинної групи твердять, що ето всьо лож, та чувачки знову не узгодили покази.
Хвалькуватий полковнік с 33 виходамі хизується, що він ну так «круто вів переговори, що росіяни відкрили проти нього кримінальну справу і під таким приводом прибрали з переговорної делегації»(с).
І Арестович навіть не зрозумів, що от ти чувак і підтвердив, що ви готували злочин:
представники влади погодилися вести переговори на території ворога і цим надали ворожій стороні перевагу — можливість видаляти незручних членів нашої переговорної делегації. Тобто Зеленський прямими діями допоміг ворогу впливати на переговорну позицію української сторони, послаблюючи її.
Просто уявіть всіх цих зелених фігурантів не в кабінетах влади, таких нахабних і чванливих, а на засіданні суду. І як би там прозвучало питання:
— Чим ви керувалися?
Нічим. Умислом здійснити державну зраду.
Нова готова кримінальна справа проти сталевих яєць.

Последние новости

Орбан прибув до Києва

Зранку 2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Києва. Про це повідомив керівник пресслужби Орбана Берталан Хаваші, інформує Суспільне.…

9 часов назад

Міськраду Горішніх Плавнів можна обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого

Міськраду Горішніх Плавнів можна завтра обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого Volodymyr Omelyan КОЗАЦЬКА, ЧУМАЦЬКА, ГЕТЬМАНСЬКА, БЕЗ…

9 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 02.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 02.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

9 часов назад

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

20 часов назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

20 часов назад