Категории: Украина

Проти Арестовича відкрито кримінальне провадження, — нардепка

Проти ексрадника Офісу Президента відкрито кримінальне провадження. У Нацполіції повідомили, що його дії кваліфіковано як завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення.

Про це повідомила нардепка «Голосу» Наталія Піпа.

«На ґражданіна Арестовича відкрито кримінальне провадження. Про це мене сповістила Національна поліція України, а я сповіщаю вас. Чекаємо якнайшвидшого (однак сумнівного) повернення развєдчіка до України», — йдеться в повідомленні парламентарки.

Водночас Піпа не уточнила, за якою статтею було розпочато провадження.

Пізніше у Нацполіції повідомили, що за фактом звернення групи народних депутатів щодо неправдивого повідомлення про злочин столичні слідчі розпочали кримінальне провадження.

«До Шевченківського управління поліції надійшла заява від народних депутатів України щодо можливого вчинення кримінального правопорушення громадянином України, яке полягає у завідомо неправдивому повідомленні про злочин, а саме поданні заяви до Державного бюро розслідувань про вчинення злочину народною депутаткою.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 383 Кримінального кодексу України — завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення», — розповіли у Нацполіції.

Нагадаємо, раніше проти Арестовича відкрили кримінальне провадження за сексистські висловлювання на адресу жінок.

Олег Леусенко:

В «Євросолідарності» жодного колаборанта і сотні членів-воїнів на фронті,

в оточенні Порошенка немає держзрадників.

Виборча кампанія Зеленського будувалась на наклепах фсб рф і бруді проти «ЄС» і ПП.

Проте серед «слуг народу» та їх агітаторів повно колаборантів, зрадників, агентів рф.

Голосуючи в 2019 за «кота в мішку» виборці обрали велику війну, здачу територій, смерть і катів.

Можете не визнавати цього вголос, виборці ЗЕ, але ви знаєте, що я написав правду:

за допомогою ваших голосів Україну зробили зеленські разом з російськими окупантами.

Софія Федина:

Підкажіть, а що там Баканов? Де він? Де кримінальні провадження і відповідальність за розплід гебні в силових структурах і непідготовку до вторгнення?

А де санкції/кримінальні справи проти портнова? Починаючи з погроз журналістам і завершуючи формуванням списків тих українців (активістів, майданівців, патріотів), яких треба винищити?

А що там з татаровим, який розказував, що люті майданівці б’ють мирних беркутів?

А чи є кримінальні справи за зневагу до честі і гідності військовослужбовців тим депутатам, які пропонували ВБИВАТИ військових за непокору?

А може кримінальні справи проти тих чинуш, які інспірували підозри бойовим генералам за ОБОРОНУ України?

А чи звільнені усі викладачі, які всупереч Закону України викладають московською і знущаються з україномовних студентів?

А що там з ліквідацією московської церковної агентури? Взагалі таке враження, що ОПУ з ними намагається домовитися, а не заборонити.

А що там з позаштатними радниками, які здавна працювали на Дугіна і КО?

А може ми маємо пачку підозр і притягнення до відповідальності усіх медіа-осіб-легкої-поведінки, які роками паплюжили Україну, її захисників, патріотичні наративи?

Список запитань можна продовжувати. (напишіть хто які і щодо кого має в коментарях.)

Але якось ця вся ситуація виглядає як мінімум дивною і контрольованою зверху. Якісь скособочення і агресивний ігнор 99% тих, хто роками знищує державу.

Якийсь режисер грає свій сценарій. І він явно не для захисту інтересів України.

Kurt Wootz:

Сотні тисяч загиблих, 10 млн біженців, 2 млн депортованих, 93000 згвалтованих дівчат.

Зруйновано тисячі міст та сіл,окуповано 1/5 країни.

Щоденні обстріли  та важкі втрати на фронті.

А комусь реально смішно та весело.

Оберіть його ще на один строк — взагалі обіржетесь.

Stanislav Tsykalovskyі:

Згідно з бюджетом України на 2024 рік, загальний обсяг фінансування президентської адміністрації становитиме 18,8 млрд. гривень. 18,800,000,000. ВІСІМНАДЦЯТЬ МІЛІАРДІВ ВІСІМСОТ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ.

Це 508108 гарних коптерів. А дронів-камікадзе, мабуть, 1 000 000 штук. Вибачте.

Microbot:

Це 2 146 118 грн щогодини. Оце я розумію розмах

Оlеg Dоmоvоу:

У часи барігі, у 2018 році, баріга обходився у 1 млрд 061 млн грн., і це на 30% більше ніж 2017. Потім закінчилась епоха бідності, прийшов нарідний президент, який повинен був жити як вчитель, а вчитель як президент… І опа, 18,8 млрд грн.

Ніфуйовий вчитель і не подавиться!

Дмитро Чекалкин

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

4 часа назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

4 часа назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

4 часа назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

17 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

17 часов назад