Категории: Мнение

Про вбивство дочки дугіна під ширшим кутом

Почну з того хто такий дугін.
дугін — це не просто пропагандист, типу скабєєвої, соловйова чи кісєльова.
Останні — можливо й авторитетні і цінні, але вони — робочі конячки, які забезпечують щоденне продукування інформаційного гною.
Дугін же — автор стратегічного бачення про роль і місце росії в світі, яке фактично стало основою зовнішньої політики кремля.
Дугін — це автор поняття «євразійство». Якщо розібратися в суті — це наркоманські пріходи, але вони окреслювали роль росії, яка нібито мала стати новим (а може й найпотужнішим) світовим центром.
Євразійство — це модель ширша ніж модель русского міра. Тобто, мав бути русскій мір з російською мовою, культурою, православієм, який передбачав повне поглинання народів колишнього СССР. Але «євразійство» стосувалося не тільки цього, а й нової політичної моделі в Європі і Азії, в якій росія по-новому перекроїть межі впливу і встановить вплив не тільки на країни Варшавського договору (Польщу, Чехію, Угорщину, Словаччину), а й піде далі: на Балкани, Італію, Австрію ітд.
Я так розумію, що «єдина зона від Лісабона до Владиостока» по яку часто говорили путін, медведев, лавров та інші російські державні фашисти — це і було предметом зазіхань кремля. Тільки на тому етапі вони говорили про свої бажання як «економічні» скромно замовчуючи, що насправді основною метою було покорення чи завоювання Європи.
В той же час, наскільки я розумію, традиційний «Захід» мав обмежитись територіями «англо-саксів».
Ось приблизно таку байду дугін вклав в голову кремлівських дідів.
І це робило його куди впливовішим від робочих конячок.
…і тут його дочку, яку він любив, над якою він трясся (що видно по його стрічці у ФБ) підривають фактично в столиці всієї євразійської імперії. Не в якомусь фронтовому Маріуполі, а в самому серці імперії.
Спробуйте оцінити подію через призму цієї інформації.
Тому це не «звичайне вбивство».
Це дуже індикативна подія.
По-перше: сам факт і місце. Якщо списувати вбивство на українців чи навіть спецслужби заходу, то для кремліських небожителів і головних пропагандонів — ця подія аналогічна бавовні в Криму для ватніків. Це усвідомлення того, що кожного з них, їхніх дітей, дружин, коханок можуть достати. І втікати їм нікуди.
По-друге: якщо шукати замовників серед снсбк, то стає ще страшніше. Бо якщо це путін так карає дугіна (людину яка була недоторканою і створила йому манямірок), то важко й уявити за що і як він може покарати будь-кого з них.
По-третє: якщо припустити що це не путін, то теж не менш страшно. Бо це вбивство — це фактично виклик путіну і вже існує достатньо сильна група людей, яка свідомо кидає виклик путіну. І не пожаліє й їх.
Саме тому так всполошився курятник «не таких» русскіх, які доводять, що на них не треба навіть думати, вони б рібьонка ніколи не обіди (лол). Звісно, що не ви, кончєлиги.
Але це ще раз доводить, що не існує «не таких русскіх», всі вони підконтрольні кремлю, хоча б через фактор страху. І якщо кремль накаже їм вас гвалтувати, катувати і вбивати, то вони з радістю виконають це.
Ну, власне, спостерігаємо. Я думаю, на болотах почнуться цікаві події.

ФСБ РФ заявила про розкриття вбивства доньки одного із ідеологів путінізму та «русского мира» Олександра Дугіна.

Про це повідомляє ТАСС країни окупанта.

«Злочин підготовлено та вчинено українськими спецслужбами, заявили у ФСБ. Виконавиця вбивства Дугіної — громадянка України Наталія Вовк, яка втекла після злочину в Естонії», — пише видання.


З тиждень тому відомий британський таблоїд дав інформацію, що до спецслужб США звернувся хтось із найближчого оточення Путіна з благанням про переговори. Звернувся на власний ризик.
Ну, таблоїдам довіряти — себе не поважати. Але якби вони не давали час від часу реальну смажену інформацію, їх би вже давно не існувало. А те, що різке погіршення економічної та фінансової ситуації в Росії (особливо, за останній цісяць) відкриває для «ближнього кола» диктатора нові горизонти, факт неспростовний. Тому й подумав: цікаво буде побачити, чи нічого не станеться ближчими днями з кимось із путінських бонз. І от — інфаркт Патрушева.
Звичайно, це чисті спекуляції. Причини хвороби можуть бути різні (в тому числі, природні), але є місце й для інших версій. Навіть якщо ніякого звернення до спецслужб США, описаного в Мірор, не було, путінська паранойя цілком передбачає щось подібне, тим паче, щодо людини, котру називають його найвірогіднішим спадкоємцем.
Ну, а якщо схочете зайнятися легкою інтелектуальною гімнастикою, то й замах на доньку Дуґіна сюди легко впишете
Не для того, щоб ставитися до цих спекуляцій серйозно, а просто заради втамування допитливості

Последние новости

Зеленський з нами доти, поки буде війна?

Відповідальна частина суспільства не дозволила Януковичу і ФСБ загнати країну в московітське ярмо. Відповідальна частина суспільства попереджала, що вибори по…

12 часов назад

З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою, — постанова Кабміну

З 18 липня, тобто через 60 днів після набрання чинності закону про мобілізацію, розпочнуть надсилати повістки поштою. Про це йдеться…

12 часов назад

Війна — це не математика

Часто доводиться чути: «Війна - це математика». Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії, а тим більше від практики, люблять сентенції…

13 часов назад

ПʼЯТЬ РОКІВ І ДАЛІ

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України.…

17 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 20.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

17 часов назад