Категории: Боевые действия

Про трьох загиблих цього тижня влада знову мовчить

Про трьох загиблих цього тижня влада знову мовчить, як і головнокомандувач, який вперто ігнорує ці смерті, хоча на своїй офіційній сторінці встигає реагувати на все інше.

Ані звернень до міжнародних структур, ані простого співчуття родинам — нічого.
Раніше через війну регулярно збирали Радбез ООН і фіксували злочини РФ, тепер світ відвернувся від цієї теми, бо в самій Україні офіційно шукають можливості «договориться» з Путіним, і як бачите, частина союзників зуміла домовитись з ним раніше.
І всіх все влаштовує, слухаємо маячню з телевізора про «план К-В-Н» та від позитивних блогерів про неймовірні успіхи в чомусь там.
При цьому переважна більшість переконана в «поганих Мінських», які підписувалися після загибелі більше СЕМИСТА бійців лише в серпні 2014 року.
Бо так само тоді не хотіли нічого знати про реальність і мотивації дій української влади, як і зараз не здатні визнати брехню своїх малоросійських обранців.
Гучне мовчання це зручно. Але дуже підло.
.
P.S.
За прошедшие сутки, 19 августа, в районе проведения операции Объединенных сил зафиксировано 9 нарушений режима прекращения огня со стороны вооруженных формирований Российской Федерации, из которых 7 обстрелов и 2 пролета БПЛА.

Об этом сообщает пресс-центр ОС в Facebook.

Так, в направлении Новоалександровки российские наемники вели огонь из стрелкового оружия.

Возле Крымского противник обстреливал позиции ВСУ из минометов 120-го калибра.

Неподалеку от Нью-Йорка враг вел огонь из станковых противотанковых гранатометов.

Вблизи Невельского и Новозвановки оккупанты применяли станковые противотанковые гранатометы и стрелковое оружие.

В районе населенного пункта Красногоровка вооруженные формирования Российской Федерации открывали огонь из станковых противотанковых гранатометов и крупнокалиберных пулеметов.

Возле Пивденного наемники РФ обстреливали украинские позиции из ручных противотанковых гранатометов.

Кроме того, на Луганщине был зафиксирован пролет вражеского беспилотного летательного аппарата типа «Орлан-10», а в Донецкой области — вражеского беспилотного летательного аппарата типа «квадрокоптер» с пересечением линии разграничения.

«В результате обстрелов противника один военнослужащий получил огнестрельное ранение несовместимо с жизнью.Командование Объединенных сил выражает искренние соболезнования родным и близким погибшего», — сказано в сообщении.

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 03.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 03.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

12 часов назад

Українці 10 років тому відстояли Одесу

Щось в нас мало гулянь з приводу визначної перемоги здобутої 10 років тому. Українці 10 років тому відстояли Одесу. Рашка…

22 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024 1. Попит на російське вугілля знижується. - Китай, найбільший імпортер…

23 часа назад

Росіянам вдалось прорватись і закріпитись в Очеретиному

Російським окупантам вдалося прорватися та закріпитися у селищі Очеретине Покровського району, що на Донеччині. ЗСУ вживає всіх заходів, щоб вибити…

1 день назад

Відступати небезпечно: військові заявляють про майже повну відсутність тилових ліній оборони, — АР

Замість траншей та окопів на фронті подекуди - ями, в яких важко сховатися, інженерної техніки не вистачає, а будувати оборонні…

1 день назад