Категории: ВидеоМнение

Про небезпеку розхитування в державі

В принципі те, що Буданов — не високих професійних здібностей, зрозуміло було ще по сумнозвісному інтерв’ю з Арестовичем, де сам Буданов, відмазуючи начальствующій зад, не тільки впарював про «російську» спецоперацію по вагнерівцям, а ще й називав Люсю — великим експертом.

Це сталося не при твоєму керівництві, май повагу до роботи інших людей, просто не лізь у це, і не лізь у політику, і це все.
Не хотілось казати це тоді, щоб не кидати тінь на тих, кому прийшлося виконувати обов’язок при клоуні, але тепер, коли він змішує протести антивакцинаторів, які дійсно просуває рашка, з протестами свідомих громадян проти зливу операцій, мовчати не виходить.
Виступи свідомих громадян від виступів бидла відрізняє як раз те, що свідомі громадяни під час Майдану не розбили жодної вітрини. Не розганяйте людей по-звірячому мусорньою, не буде ніякої небезпеки розхитування в державі від виступів патріотів. Проблеми будуть політичні у наркоші, якого в нормальній країні просто змусять до перевиборів, а потім владу передадуть новообраному президенту і цей дурачок вже піде на нари. Але країна від цього як раз лише виграє у всіх сенсах.
Крім того, патріоти це ПЕРШІ, на кого дурачок на місці президента, зможе спертися в разі відкритого нападу Путіна. Напад Путіна стане проблемою перш за все для них, бо вони все кинуть і почнуть рятувати країну і дурачка разом з нею. БО патріоти навідміну від дурнів-73, як раз знають: країні в такий момент потрібний повноправний Головнокомандувач. Так що дурачок ще й радітиме: как хорошо што Путін напав — вирабативаєт із етіх дураков електрічество, а я ещо в крєслє посіжу, хаха.
Ну і нарешті, у виступах антиваксів і неводоволених проблемами в енергетиці і економіці, винна буде сама влада, яка провалила все на світі.
Так от, розвідка має доповідати про зовнішні загрози, і це факт, що Путін використає провали дурачка. Про це ми попереджали перед виборами не просто в общіх чертах, а слово в слово. Але розвідтовариство краще б випустило не оце позітівне блогерство подоляка, а спільну від всіх спецслужб доповідь — про зовнішні і внутршіні загрози. І там вказали б, що проблема не в виступах невдоволеного населення, а в «захопленні держави»(с) (звіт ЄС по корупції), який і призвів до внутрішньої нестабільності в державі, якою в свою чергу скористається ворог.
Але для такої доповіді треба мати клепку (а ще сміливість) рівня побільше за любителів арестовича.
__________________________________________________
Після слів Арестовича, що Бурба сам винен і має отримати кримінальну відповідальність за виконання вказівки того, хто не мав повноважень її віддавати, будьте певні: всі генерали і чиновники дуже добре ці слова почули.
Бо це слова самого Зеленського.
Кримінально-мафіозний клан, який захопив державну владу в нашій країні, замість офіційної системи прийняття рішень ввів неофіційну, кримінально-понятійну. Вказівки в ній віддаються кивком голови, а керують всім якісь консільєрі без офіційних повноважень. Головний же начальник максимально уникає брати відповідальність за розпорядження і одразу ж перекладає її на тих, хто його розпорядження виконав.
Цим Зеленський і Єрмак фактично вимагають від будь-якого виконавця вбудуватися в подібну форму стосунків на правах не просто дурня, а якогось слимака без всякої самоповаги. В кримінальних колах, звісно, існує когорта виконавців, які професійно беруть на себе строки паханів. Удачі Зеленському і Єрмаку знайти таких виконавців, хто зможе чітко бути впевненим, що через 2 роки пахани самі не будуть на нарах.
Тому насправді слід очікувати остаточної трансформації державного апарату в кримінальну ОЗУ, наскрізь просякнуту агентурою ворогів. Всіх адекватних людей звідти вже давно пішли, залишилися негідники з паспортами третіх країн, чий основний мотив — прібарахліться і розвалювати нашу державу.
В Ізраїлі спецслужби проти свого президента за домовленості з ворогом прийняли міри. В Румунії генерал, якому Чаушеску віддав наказ розстрілювати народ, раптом зрозумів, що за це буде відповідати він сам, і вирішив цього не чекати: арештував самого Чаушеску, а потім швидкий суд і розстріл. До речі в результаті він відсидів всього 5 років і вийшов по УДО (це за наказ розстріляти 1000 румунів).
Так що серед членів кримінальних спільнот завжди є ті, хто хоче соскочіть. Зіскакуйте, хлопці. Але зіскочити ви зможете лише, якщо допоможете суспільству розвалити цей мафіозний клан зсередини. Удачі вам в майбутньому прикинутися патріотами в тилу ворога.
Теги: ДжонСміт

Последние новости

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Уряд Німеччини оновив перелік нової військової допомоги для України. До нього увійшли, зокрема, розвідувальні безпілотники, артилерійські снаряди, танки Leopard 1…

13 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 25.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 25.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

13 часов назад

Спочатку вони вб’ють твоїх митців

Спочатку вони вб’ють твоїх митців. Заб’ють за гаражами художниць, доведуть до самогубства поетів, згноять у таборах журналістів та істориків, розстріляють…

24 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 23-24.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 24.05.2024 1. Розширення санкцій проти росії та посилення тиску на країни,…

24 часа назад

ПОДАТКИ І МОБІЛІЗАЦІЯ ВІД ГОЛОВНОГО ЛОТЕРЕЙНИКА

Напередодні видання Forbes повідомило, що Міністерство фінансів розробляє законопроект про підвищення податків, оскільки на воєнні потреби потрібно ще близько 500…

24 часа назад

Всі вони імперці: чому форуми російської опозиції є дуже небезпечними для України

Шановні Валерій Пекар і Андрій Яницький розпочали цікаву дискусію щодо форуму російської опозиції, який з якогось милого проходив у Львові.…

24 часа назад