Категории: Украина

Президент «прем‘єрної стрічки»

«Прем‘єра стрічки!!!» гучно грохнули дописом на офіційній сторінці Офісу президента. Ніби це не представництво президента, а черговий підрозділ 95-кварталу.

Прем‘єра так прем‘єра. А раптом там дійсно щось важливе для нашої країни. Можливо президент відзвітувався про свою діяльність. Можливо він розповів про зарплати по 4тис€? Може він доповів про економічні успіхи чи реальні факти боротьби з коронавірусом? Ні. Не розповів.

Фільм «Рік президентства» це симбіоз ниття та звинувачень. Президент не доповідає своім виборцям про зроблене за 365 дня, він ниє як все погано, як реформи попередників не працюють, який поганий парламент і які всі навколо зрадники і лише він хороший.

Ні, Зеленський. Це не «всі погані». Це ви так докерувалися країною, яку за 356 днів дійсно не впізнати. Це ви знищили економіку, це поклали на лопатки зовнішню політику, це ви зі своїми підлеглими бігали до посіпак Путіна, це ви кілька місяців не готувалися до епідемії, це ваші депутати зашкварились до білих ниток, це ви поставили всіх цих людей.

І жоден ролик, жоден дешевий «фільм», жоден піар-допис не змиє цю відповідальність. Країна не комедія. Країна не кіно. Країна не «ролик». Країна це важка праця та усвідомлення її системи координат.

Те що ми побачили — чергова комедія та перекладання відповідальності. Пізно. Тепер час відповідати за зроблене.

Андрій Смолій

К первому годику правления Зеленского вышел фильм с очень оригинальным названием «Год президентства Зеленского». В нем Владимир Александрович изрек глубокую и мудрую мысль:
— Состав правительства Украины будет меняться до тех пор, пока не станет идеальным.

Сначала я хотел напомнить ему, что пулю из …, в общем, из определенной субстанции пулю не делют. И даже если в эту самую субстанцию добавят несколько крупинок свинца, то пулей она не станет. Но потом решил просто посоветовать прочитать басню Ивана Крылова «Квартет». В конце этой басни есть слова, которые многое объясняют:
-А вы, друзья, как ни садитесь,
Всё в музыканты не годитесь.

Borislav Bereza

— Знагоди річниці президентства Зеленського, винуватець події зняв новий фільм, в якому вчителі отримали зарплати 4000 доларів

— При Зеленському Україна дізналася, що новий і молодий малорос зовсім не означає зміну суспільних правил, поборення корупції, закінчення брехні, відновлення справедливості та інше. І він нічим не краще від старого Янека.
Україна дізналася, що таке справжнє лицемірство, справжня зрада і справжня брехня.
Україна дізналася, що можна за рік проср@ти все, що напрацювали попередники, починаючи від зовнішньої підтримки і закінчуючи економікою.
Україна дізналася, що фантазії про епоху багатства завели українців в епоху виживання.

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 03.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 03.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

8 часов назад

Українці 10 років тому відстояли Одесу

Щось в нас мало гулянь з приводу визначної перемоги здобутої 10 років тому. Українці 10 років тому відстояли Одесу. Рашка…

18 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024 1. Попит на російське вугілля знижується. - Китай, найбільший імпортер…

19 часов назад

Росіянам вдалось прорватись і закріпитись в Очеретиному

Російським окупантам вдалося прорватися та закріпитися у селищі Очеретине Покровського району, що на Донеччині. ЗСУ вживає всіх заходів, щоб вибити…

21 час назад

Відступати небезпечно: військові заявляють про майже повну відсутність тилових ліній оборони, — АР

Замість траншей та окопів на фронті подекуди - ями, в яких важко сховатися, інженерної техніки не вистачає, а будувати оборонні…

1 день назад