Появилось видео с захваченным в плен вражеским диверсантом

Украинские военные показали захваченного в плен пророссийского боевика после боя в районе Широкино.

После того, как его задержали украинские военные ему была оказана первая медицинская помощь и он был доставлен в военный госпиталь, где его прооперировали.

Вражеский диверсант был одет в маскхалат и в российскую военную форму. Стоит отметить, что задержание бойца подтвердили и террористы «ДНР».

Напомним, данный боевик был захвачен в плен 20 января в районе Широкино. Когда расстояние стало критически близким, наши воины открыли огонь из стрелкового оружия и заставили диверсантов отойти.

P.S. Прес-центр штабу АТО повідомляє

Командування так званого 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти усіма силами намагається приховати невдалі дії своєї ДРГ на Приморському напрямку.

Розгорнута в проросійських ЗМІ інформаційна кампанія щодо звинувачення сил АТО у проведенні диверсій та захоплення в полон «защитника ДНР» є черговим проявом спотворення реальних фактів.

Насправді полонений бойовик з позивним «Малой» є заступником командира 1 стрілецького взводу, 1 стрілецької роти, 3-го третього стрілецького батальйону і виконував бойове завдання у складі ДРГ діяльність якої було викрито.

Водночас, у розвідці штабу АТО не виключають появи нової фейкової публікації, яка вказуватиме, що «Малой» з власної ініціативи дезертирував з позицій.

Таку версію було прийнято під час наради, що відбулася в командуванні батальйону за участі першого заступника 9-го окремого штурмового мотострілецького полку зважаючи на можливі загрози та наслідки розголошення полоненим інформації.

Последние новости

Окупанти обстрілюють Харків, зафіксовано прильоти по цивільній інфраструктурі

Зранку 30 квітня у Харкові чути вибухи. Про це повідомив у телеграм-каналі мер Харкова Ігор Терехов. "У Харкові чутно вибухи -…

4 часа назад

Какова же реальная цель Столтенберга?

В Киеве с визитом побывал Йенс Столтенберг – Генеральный секретарь НАТО. Визит Столтенберга не анонсировался и стал в определенной мере, неожиданностью.…

4 часа назад

Акваріум гупі

Влада квартал ваяє закон про мобілізацію\демобілізацію. Потім ухвалює його без демобілізації і кидає в лице захисникам «хамське»: «знали куди йшли».…

4 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 30.04.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 30.04.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

4 часа назад

Німеччина передала черговий пакет військової допомоги Україні

29 квітня уряд Німеччини повідомив про чергову партію військової допомоги Україні, до якої увійшли, серед іншого, додаткові засоби протиповітряної оборони,…

16 часов назад