Категории: Шоу-биз

Поворознюк в медіа

Горбунов не просто хотів зняти серіал про Поворознюка за державні мільйони. Це і є Поворознюк в медіа. Те @лядське і неестетичне зло, яке 20 років поспіль прищеплювало несмак з екрану телевізора.
Отже, я ознайомилась з його відподіями на деякі питання.
Отже, про фабулу серіалу про жлобів і уклоністів:
«На початку війни два айтішника в Харкові йдуть у військкомат, але їм відмовляють, бо немає бойового досвіду. Тоді хлопці вирішують продовжувати робити свій стартап, переїхати на захід України аби його завершити, працювати і донатити гроші на ЗСУ. По дорозі у них закінчується заряд на автомобілі, вони зупиняються в неіснуючому містечку Інгулець. А в кінці наші герої стають реальними героями, тому що ловлять ДРГшників. Я впевнений, за такою ж аналогією можна привести приклад сотень серіалів».
Хочу сказати, що коли низка людей ішла в військкомати, і йде зараз — мало в кого є реальний бойовий досвід. В цьому унікальність нашої нинішньої війни — коли цивільні люди під тиском обставин і загрози геноциду змушені були обрати шлях в ЗСУ. Недавно Сергій Нужненко із Радіо Свободи зняв сюжет про цивільні професії нинішніх військовослужбовців — архітекторка, шахтар, вчитель історії, мер Монастирської, бариста, працівник РАЕС та електромонтер. Той рілз на 60 секунд був сильнішим за всі гімносеріали плюсів.
Далі Горбунов вскрився на питанні заздрощів до успішних режисерів. «От купа люде сказали, що зйомка серіалів не на часі, а самі повдягали рожеве і пішли на «Барбі» підтримувати американський кінематограф. Витратили гроші на квитки, а не на донейти». По-перше, Грета Ґервіг — дуже талановита сценаристка, чий талант отримав визнання критиків і купу нагород. Саме такі як Грета зараз визначають відеоформи і послання в кіно на завтра. Тому воно вартує перегляду. Друге — низка кінотеатрів мають контракти з волонтерськими фондами і відсоток з кожного квитка капає на донейт. Соромно такого не знати.
Далі про Поворознюка.
«В цьому населеному пункті є місцевий царьок, яких дуже багато, а-ля Поворознюк. Не він, а такий як він. Наша ціль – висміяти таких царьків, які себе почувають королями, навіть вище влади. Вони є в будь-якому районному центрі». Зазвичай, в сильній громаді таких ауєшників досить сильно гасять. Я пам’ятаю, як на початку нульових — у моєму районі зв’явилось таке приблатньонне, яке ходило на стрілки з фермерами нормальними. У підсумку — його муміфікований тр₴п знайшли на гноярці. Далі — був момент, коли у заплаву Сули в житловому секторі почали приїздити на «охоту і рибалку» прокурори і судді із Сум та Харкова. У підсумку місцеві матері, яких забембали постійні стрільбища і п’янки — спалили нафіг мисливський будиночок і прокололи шини автам. Більше ніякого полювання там не було.
Горбунов маніпулює поняттями.
Він переконує у якості свого продукту:
«зараз він (Скажені сусіди — ред) вийшов на Netflix. На сьогоднішній день він там на 6-му місці. Ми обійшли «Люпена», «Лінкольн для президента». Я не претендую на те, щоби всім подобатись, але є рейтинги і є результат».
Підписка на Нетфлікс вартує 5-8 дол.
Дивимось на топ-переглядів станом на зараз в Україні. Все зі смаком українців нормально — «Депп проти Герд», «Відьмак», «Чорне дзеркало». За рейтингами липня дивляться «Памфір», «Люксембург-Люксембург». У жодного з серіалів в топ-10 не було такої надмірної реклами як у «сусідів», тому результати цілком притомні.
Горбунова дуже обурила поява інфи про його сумнівні виїзди на курорти Іспанії. І почались образи медіа — «подібні видання, які їх підтримали і які належать до певної політичної сили, будуть нести офіційну привселюдну відповідальність». Мені здається годі шукати якоїсь політичної приналежності видань, якщо плюси виростили ембріон нинішнього президента і беруть гроші із бюджету в рамках єдиного телемарафону?
І окремо про заробітки. Горбунов сильно поскаржився, що їхні сімейні заробітки впали і тепер не так активно запрошують на весілля. Я подумала — настільки треба мати поганий смак і не поважати своє сімейне свято, яке буває нечасто (раз або кілька разів — тут уже як хто полюбляє), аби паскудити його таким несмаком. Там наш ємеля поскаржився, що люди тепер менше витрачають грошей на весілля. І справді — я би ліпше за гонорар Горбунова замовила хороших музикантів, шикарну винну карту, яка би пасувала до меню — тобто все те, що робить захід справді достойним і приємним для гостей.
І саме смішне. Свій серіал про Поворознюка Горбунов порівнює із фільмом Чарлі Чапліна «Великий диктатор». Емм, здається Чарлі Чарлі в труні перевернувся від таких порівнянь.

Последние новости

У РФ заявили про атаку дронів на нафтобазу у Краснодарському краї ВІДЕО

Російська влада заявила, що нібито українські дрони атакували нафтобазу у в селі Юрівка в Краснодарському краї у ніч проти 9 травня.…

1 минута назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 09.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 09.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

8 минут назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

12 часов назад

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова: міністерство інфраструктури розділяють на дві частини - Кубраков буде змушений подати у відставку Як повідомляв…

12 часов назад

Через 2 роки злий замисел викрито. Ну слава богу

ФСБшний куратор полковника президенстької охорони в лютому-березні 2022 року в перші дні вторгнення дав йому завдання знайти виконавців серед президентської…

12 часов назад