Категории: Политика

Повний реванш в судовій та правоохоронній системах України

— Суддя Павло Вовк сьогодні знову обраний «новим» головою Окружного адмінсуду Києва.
— Суддю Печерського суду Сергія Вовка інший суд, а саме Вишгородський райсуд, повністю виправдав та визнав невинним в низці неправомірних дій.
— Першим заступником глави ДБР став екс-адвокат Януковича Олександр Бабіков. У разі відсутності глави ДБР він стає виконуючим обов‘язки.

Що об‘єднує ці три справи? Правильно. Повний та безапеляційний реванш в країні. При чому не лише в цих сферах. Повністю розвалюється зовнішня політика, гуманітарну політику намагаются «пристосувати» до «миру» з Кремлем. Оборона та безпека країни летять в прірву. Свободу слова намагаються знищити за допомогою законопроекту про «дезінформацію».

А про судочинство, про розслідування справ Майдану, варто забути. Все. Ні судів, ні правоохоронної системи в державі немає. Така вона реальність до 6ї річниці загибелі Небесної Сотні.
Боляче…

Андрій Смолій

А пока у нас тут смеху*ёчки-пиз*дохаханьки, ослики апокалипсиса и прочие мемасы, в ДБР под шумок проводят кадровые перестановки.
Ирина Венедиктова назначила себе заместителей.
Только вот кого назначила — это некоторое время было тайной, обильно покрытой мраком.

Я не знаю, что она, госпожа Венедиктова, там скрывала. Но причины не называть имена назначенных абсолютно не вижу. Всё равно пришлось их людям показать. Хоть тушкой. Хоть чучелком.

И всё бы ничего, но только подозрение общественности, что одним из заместителей главы ДБР будет адвокат Януковича, господин Александр Бабиков, оправдалось и подтвердилось.

— «Вбачаю прямий зв’язок між активізацією розслідування резонансних справ проти зловживань високо посадовців та інформаційною атакою, яка активно спрямована на дискредитацію кадрових призначень керівництва ДБР, що пройшли конкурс за участі міжнародних спостерігачів і відповідно до законодавства України», — виляет хвостом Венедиктова.

Типа — я же понимаю, что эти товарищи вам не понравятся. И вы будете возмущаться. Но если честно, то мне насрать. Тут преЗедент х*уй на Конституцию положил, как на родное пианино. А я чем хуже? Начхать нам на мнение вашей общественности.

Так что вполне может случится такой пердимонокль, что дело Майдана будет расследовать адвокат Януковича. Он вам не «барыга». Нарасследует быстро, эффективно, вы ох*уеете.
А с другой стороны — может и нет. Может вы уже привыкли.
Сорян за мой несовершенный французский, но цензурные слова у меня закончились. Дождались обещанной информации на сайте ДБР.
Замы Бабиков и Соколов.

Елена Подгорная

Адвокат Януковича Олександр Бабіков призначений першим заступником Директора Державного бюро розслідувань.
Ну що? Нажерлись? Зробили їх разом? Наволоч!

А де Азіров? Арбузов, Кліменко, Пшонка та інші «державники» та «професіонали»?! Якщо Бабіков буде займатись справами Майдану, то вони ж повинні йому забезпечити процесуальне керівництво, розслідування та врешті решт «справедливий суд». Після цього Батя зможе спокійно повернутись з Ростова.

Чи ви вирішили згодовувати раз на місяць по одному?

Влада, яка прийшла, та ті люди, кого вони призначили, несуть пряму загрозу національній безпеці та ідентичності українців!

Semen Kabakaev

Последние новости

Спочатку вони вб’ють твоїх митців

Спочатку вони вб’ють твоїх митців. Заб’ють за гаражами художниць, доведуть до самогубства поетів, згноять у таборах журналістів та істориків, розстріляють…

6 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 23-24.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 24.05.2024 1. Розширення санкцій проти росії та посилення тиску на країни,…

6 часов назад

ПОДАТКИ І МОБІЛІЗАЦІЯ ВІД ГОЛОВНОГО ЛОТЕРЕЙНИКА

Напередодні видання Forbes повідомило, що Міністерство фінансів розробляє законопроект про підвищення податків, оскільки на воєнні потреби потрібно ще близько 500…

6 часов назад

Всі вони імперці: чому форуми російської опозиції є дуже небезпечними для України

Шановні Валерій Пекар і Андрій Яницький розпочали цікаву дискусію щодо форуму російської опозиції, який з якогось милого проходив у Львові.…

6 часов назад

ЗЕЛЕНА ЩИЛЬНА ХМАРНІСТЬ

Від того як примітивно брешуть зелені, у мене час від часу кров закипає в жилах. От вам свіжий приклад. "Укренерго"…

6 часов назад

Дмитро Чекалкин: Насправді — «СТАДІОН» виявився цвинтарем

Ви будете шоковані, що випливло в Оманських домовленостях! Що пообіцяв Зеленський Патрушеву

6 часов назад