Категории: Политика

ПОРОШЕНКОВІ ВИПИСАЛИ ПІДОЗРУ

Дві цікаві події відбулися щойно. Британська «Financial Times» випустила жорстку редакційну статтю про президента Зеленського.
.
Без будь-яких натяків і дипломатичної казуїстики, топове серед фінансистів і бізнесменів у всьому світі видання заявило, що Зеленський неадекватно оцінює загрозу зі східного напрямку і що замість підготовки до оборони та об’єднання країни, Зеленський вліз у внутрішню війнушку проти частини бізнес-еліт на боці інших бізнес-еліт, тобто олігарха Коломойського. «Financial Times» зауважили, що справи проти Коломойського в Україні не рухаються попри розслідування у Британії та США. А «боротьбу з олігархами» від Зеленського британці просто висміяли.
На цьому тлі лідеру опозиції Петру Порошенко сьогодні підписали підозру, за статтями (увага!) «державна зрада» та «створення терористичної організації». Слабо? Причина та сама що й раніше, бездоказова «вугільна справа» склепана за мотивами передачок Бігуса, за які тепер його рвуть в судах адвокати Порошенка. Соррі, на щось більш креативне у друзяк Татарова фантазії не вистачило.
Чому у друзяк Татарова? Та тому, що розслідування веде ДБР незаконно призначеного тво директора Олексія Сухачьова — колишнього колеги і висуванця Татарова. А підозру Порошенкові підписав заступник генпрокурора Олексій Симоненко, який передав справу Татарова від НАБУ до СБУ Баканова і якого журналісти «Української правди» зафіксували на гулянці з приводу Дня народження Татарова.
Маратися таким не схотіла навіть віддана Зеленському генпрокурор Венедиктова.
Враховуючи, що Татаров під час Революції Гідності був одним з керівників МВС Захарченка, а Порошенко тоді був одним з ватажків Майдану, нема нічого дивного в появі таких підозр. Типовий реванш янучар — нічого більше. Путін з Кремля задоволено аплодує.
Знаєте, все це вже навіть не обурює. Хіба то перша підозра? Хіба вперше зелена влада намагається тиснути на Петра Порошенка? Тиснули і будуть тиснути, бо дуже добре знають, що уже програють. І що ані сам Порошенко, ані люди що зібралися біля Порошенка ніколи не пробачать їм, у першу чергу — зламаних реформ і втраченого країною дорогоцінного часу.
В Україні вже був прецедент президента аж надто захопленого боротьбою з опозицією. Є прикмета — такі президенти потім до Ростова тікають. Ганебно.
Дмитро «Калинчук» Вовнянко

Петро Порошенко разом із командою прийшли до влади у розкраденій, знесиленій країні, яка не мала ані грошей, ані армії аби пручатися окупації РФ.
ЗСУ відновили з попілу, сформувалися та озброїлися добровольчі батальони і Росія отримала по зубах.
Була відновлена економіка, налагоджена світова підтримка.
Порошенко став ворогом номер 1 для Путіна.
І тепер Зелені пройдисвіти хочуть йому інкримінувати Державну Зраду.
Звинувачуютт ті, хто злили операцію по Вагнерівцям, відновили та збільшили закупівлі вугілля в РФ і знищили власне вугіллявидобування, ті які не піднімають платню Армії вже третій рік, ті хто зірвали Оборонне Замовлення під час війни, ті хто відпустили в РФ Беркутів, що убивали майданівців….
Список можна продовжувати безкінечно…
Зеленський та посіпаки роблять усе, аби закінчити свою кар’єру на лаві підсудних.

Коротко про державну зраду.
Оце почитала рейтинги трьох контор. І можу сказати, що оця підозра про державну зраду для Порошенка — просто дарунок для опозиції. Петро Олексійович ще ніколи не був в амплуа репресованого незламного проукраїнського опозиціонера. Тепер буде. На політконсультантах та іміджмейкерах серйозно зекономить.
Ну і звісно, видавати цю
Підозру, коли Порошенко вовсю викладає фотки як молиться за Україну і пише листи інглішем про підтримку України у протистоянні з Путіним — це просто бінго.
А далі про державну зраду як вона є.
Що цікаво у той же СБУ на запит УП каже, що не шукало російських паспортів у Гогілашвілі. Ну а хулі його шукать, якщо очільник СБУ теж із кварталу, дружить із Машею Левченко і загалом сам жонатий на російській громадянці. Яка за 20 років шлюбу принципово не взяла український паспорт. І зауважте, що у Баканова є найвищий рівень допуску до державних таємниць.
Так що справи про державну зраду команду ЗЕ ще чекають.

Последние новости

Життя президента Ірану перебуває «під загрозою», рятувальні роботи ускладнює погода, — Reuters

На місце, де сталася аварія гелікоптера лідера Ірану Ебрагіма Раїсі, направлені пошукові бригади. В Ірані заявляють, що життя Раїсі, а…

10 часов назад

Washington Post: Главный помощник Зеленского манипулирует властью, вызывает критику и не приносит извинений

Я б сказав, що це цілком компліментарна стаття про людину, у якої Зеленський працює президентом. У лонгріді взагалі не згадується…

10 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024 1. Єдиний НПЗ на Чорноморському узбережжі росії знову зупинився через…

10 часов назад

Російський загарбник конає від влучних ударів бійців 92 ОШБр ВІДЕО

Оператори ударних дронів 1-го штурмового батальйону 92-ої окремої штурмової бригади передислокувалися з Донецької області на Харківський напрямок і продовжують методично…

16 часов назад

Росіяни завдали ракетного удару по базі відпочинку в передмісті Харкова: 5 людей загинуло

Російські війська завдали удару двома ракетами по базі відпочинку, що розташована в передмісті Харкова. 5 людей загинуло, 16 - дістали…

19 часов назад

Знищено морський тральщик чф рф проєкту 266-М «Ковровец»

Сьогодні вночі Силами оборони України знищено морський тральщик чф рф проєкту 266-М «Ковровец».  Військово-Морські Сили ЗС України разом з побратимами…

19 часов назад