Категории: Мнение

Помста — це справа шляхетна

Помста не може існувати без стержня. Без того щоб той стержень кожен день тебе приводив в рух і ти йшов до цього, йшов до нього навіть інколи все своє життя і навіть в свої 90 мав силу без вагань зробити це.

А про який стержень можна говорити у випадку всіх цих людей, які забувають хто друг, хто ворог, хто худоба, хто злочинець і з політичної доцільності чи власного куколдизму їх щодня гойдає як пір’я на сраці фазана?
А про який стержень, про яку помсту можна говорити якщо вся політична і журналістська гнилота нормально собі співіснує з колишніми ригами і ліберальними снпсами?
А про який стержень і про яку помсту можна говорити, якщо щодня, в моменти коли цим хлопцям рубають голови, головними темами срачів є дівчинка з скакалкою і бабуся і якась нах нікому не потрібна залупа-психолог?
А про яку помсту можна говорити, коли до вечора всі забувають, що у військових в черговий раз вкрали мільярди на їжі, 30000 гривень, відпустили андрушу портнова (на руках якого десятки чи сотні таких хлопців без голів, що загинули на захоплених територіях за підготовленими списками) ітд ітд?
Якщо всі забули Маріуполь, Вінницю, Кременчук, Київ, Краматорськ, Дніпро і сотні інших трагедій в містах і містечках, бо бабця і дівка зі скакалкою то головне?
Або приведіть себе в порядок, пам’ятаючи про головне, йдучи до обітниці і не даючи себе ввечти в оману штучними хайпами, або не пи*здіть в пусту, бо це огидно і є не меншим знущанням над тими за кого ви обіцяли мстити.
Mason Lemberg

.

У Службі безпеки України розпочали досудове розслідування за фактом публікації відео, на якому російські загарбники обезголовлюють українського захисника.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«Учора в мережі з’явилось відео, як російські окупанти проявляють свою звірину сутність – жорстко катують українського полоненого та відрізають йому голову. Служба безпеки України розпочала досудове розслідування цього воєнного злочину за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України», — йдеться в повідомленні.

Голова СБУ Василь Малюк наголосив, що Україна «знайде цих нелюдів».

«Якщо треба буде – дістанемо всюди, де б вони не були: з-під землі чи з того світу. Але за скоєне вони точно понесуть покарання», — зазначив він.

Нагадаємо, у мережі з’явилося відео, на якому полоненому українському солдату російські воєнні злочинці із ДШРГ «Русич» відрізали голову.

 

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

7 часов назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

7 часов назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

7 часов назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

19 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

19 часов назад