Категории: Пресс-релизы

Почему Национальное примирение не проводится в Москве или Донецке?

В 2014-15 годах 3600 военнослужащих ВС РФ были награждены медалью «За боевые отличия», эта медаль присваивается исключительно военнослужащим МО РФ и только за участие в боевых действиях.

«Медалью Министерства обороны Российской Федерации «За боевые отличия» награждаются военнослужащие Вооруженных Сил Российской Федерации:

— за отличие, отвагу и самоотверженность, проявленные при выполнении задач в боевых условиях и при проведении специальных операций в условиях, сопряженных с риском для жизни:
— за умелые, инициативные и решительные действия, способствовавшие успешному выполнению боевых задач;
— за успешное руководство действиями подчиненных при выполнении боевых задач.
Награждение медалью производится приказом Министра обороны Российской Федерации. Повторное награждение медалью не производится».

Также в 2014-15 годах известно как минимум о 10 награждениях российских военнослужащих, воевавших в Украине, званием Герой Российской федерации.

Почему Национальное примирение не проводится в Москве или Донецке? Может, стоило бы там начинать?

Юрий Бутусов

От значить, Сивохо зі своєю платформою примирення.
Давайте почнемо з бази, а саме з цільової аудиторії звернення і кого представляє цей пан.
У нас є дві чи три, якщо ми виходимо з ідіотсько-ворожої риторики про «гражданскій конфлікт» сторони (про виведення Раші з-під санкцій я свідомо мовчу).

Представляє Сивохо патріотів і захисників України? Ні, бо ціллю хейтерства Сивохи являється якраз ця сторона, яка «не хоче миру».
Тобто ті, хто захищає мир, свободу і європейське майбутнє Україну від Росії.
Представляє Сивохо якихось там донеччан? То хотілось би зрозуміти — кого?
Нам кажуть, що діалог має вестись з якимись там громадськими організаціями в т.з. ДНР-ЛНР, не поміченими в антиукраїнській риториці.
Тоді інше питання:
1) чи існують організації на окупованій території, які не знаходяться під кураторством ФСБ-ГРУ?
2) Чи є на окупованих територіях вибори? Наскільки правомочні подібні організації, на що і кого вони впливають?
Обидві відповіді всі знають. Немає. Неправомочні.

Чи висуваються Сивохою претензії щодо політичних і фізичних утисків проукраїнського наслененя українських території, тимчасово окупованих РФ? Ні.

Якщо він хоче примирятись з «тією стороною» — то чому він презентує свою платформу в Києві, а не в Донецьку?
І, знову таки, КОГО він представляє?
У відповідь: «владу України» — а вот дуля: он пан Данилов боягузливо відрікся, сказав, що ні, Сивохо РНБО не представляє. Тоді кого? айаай.

Мета цього примирення невідомо кого невідомо з ким, якщо є окупант — РФ?
Сивохо хоче підняти повстання проти окупантів? Та ні. Для цього потрібні інші засоби 

Іншого висновку, що пан Сивохо і ті, хто його підтримує у владі, діють як провокатори і зрадники, заганяючи суспільство у ще більший невротичний стан, ніж є зараз, примушуючи радикалізуватись, у мене немає (і це ще дуже м’яке формулювання).

Лариса Вакульницька

Для Сівохо це «внутрішній конфлікт», він не може відповісти на питання що таке війна в Україні.

Зі скандалом, російською мовою, в Києві презентували «Платформу примирення». Примирення з ким? З терористами? Чи з Кремлем? Чи особисто з Путіним?

На захід прийшли і ветерани війни та поштовхали радника РНБО. Тепер прогнозую будуть ліпити кримінальні справи за «напад на державного діяча».

А в ці ж дні Єрмак з Козаком домовляються про «діалог з ДНР/ЛНР». От і «примирення»…країну просто зливають під агресора. Це вже остаточно зрозуміло всім.

Андрій Смолій

Примирення як воно є, Mason Lemberg

Последние новости

КИСЛІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗеПЛОМАТІЇ

"Телеграф" повідомив, що Зеленського вже напряму попередили аби не звертався до країн-членів НАТО з проханням про прийняття України в Альянс.…

49 минут назад

Про інформаційну атаку на вище військове керівництво воюючої армії

Добре… спробую пояснити трохи інакше, бо до деяких читачів не доходить. Депутат Верховної Ради, (не якась там навіжена з вулиці,…

55 минут назад

Миколаївська ОВА закупила колоди для укріплення фортифікаційних споруд втричі дорожче ринкових цін

За даними журналістів-розслідувачів, вартість соснових колод, які використовуються для будівництва фортифікаційних споруд, з урахуванням доставки мала б складати для Миколаєва…

1 час назад

ГУР підтвердило знищення двох десантних катерів РФ у окупованому Криму

Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтвердило знищення двох швидкісних транспортно-десантних катерів російських окупантів в тимчасово окупованому Криму. Про це…

1 час назад

Юрій Бутусов: Зеленський та Єрмак знищують свободу слова

Розгром Укрінформу: Зеленський та Єрмак знищують свободу слова за зразком Медведчука, Кучми та Януковича «Небажані спікери: мешканці регіонів, де відсутнє…

5 часов назад

США стурбовані ударами України по стратегічних РЛС «Воронеж» у Росії, — The Washington Post

У США побоюються, що нещодавні удари українських безпілотників по російських системах раннього ядерного попередження можуть дестабілізувати ситуацію в той час, коли у…

5 часов назад