Категории: ВидеоВПК

Первый день выставки «Оружие и безопасность 2017» ВИДЕО

Для любой страны возможность проведения масштабного оружейного форума определяется позицией на мировом рынке вооружений, уровнем развития его научно — технической базы и оборонной промышленности.
С 2004 года успешное проведение выставки «Оружие и безопасность» является свидетельством высокого авторитета отечественного научно — промышленного комплекса в проектировании и производстве новых видов оружия, военной и специальной техники, качество которых неоднократно была проверена в реальных условиях, а также позиции в ТОП-10 стран — экспортеров оружия утвердило право Украины иметь масштабный международный форум оружейников.
Используя опыт ведущих оружейных салонов зарубежных стран, выставка «Оружие и безопасность» проводится в формате двух основных разделов:
— ВООРУЖЕНИЕ И ВОЕННАЯ ТЕХНИКА ДЛЯ АРМИИ И ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЫХ ОРГАНОВ
— ОРУЖИЕ ДЛЯ ГРАЖДАНСКОГО НАСЕЛЕНИЯ
В рамках военной части выставки будут представлены такие сегменты:
— Вооружение и средства индивидуальной экипировки солдата на поле боя;
— Техника и вооружение сухопутных войск;
— Вооружение и экипировка правоохранительных органов;
— Средства обеспечения пограничного контроля;
— Военная авиация.

P.S. ЛТА – легкий тактический автомобиль для украинских разведчиков

На выставке «Оружие и безопасность 2017» в Киеве на стенде компании «Техимпекс» можно увидеть интересный легкий тактический автомобиль – ЛТА. Это фактически багги, которое можно использовать в разных целей.

Как дозорно-разведывательный автомобиль, машину огневой поддержки подразделений, для доставки боеприпасов, для патрулирования, перевозки раненных или в качестве командно-штабного.

ЛТА оснащается легким кузовом и имеет полную массу 1270 кг. При этом машина укомплектована 2,0-литровым турбодизелем мощностью 240 л.с. и и может развивать скорость до 130 км/ч.

Привод – на задние колеса. Запас хода – до 570 км.  ЛТА может преодолевать подъемы и косогоры крутизной 45 градусов. Радиус разворота составляет 8,7 м. В комплектацию входит лебедка с тяговым усилием 2,5 т. Машина оснащена радиостанцией Motorolla 460.

В качестве вооружения на ЛТА могут устанавливаться 12,7-мм пулемет либо пулемет 7,62 мм, автоматический гранатомет УГС-17 калибра 30 мм либо УАГ-40 в 40 мм. Турель для пулемета/гранатомета находится за передними сиденьями, еще дальше – сиденье для стрелка.

autocentre.ua

МОБІЛЬНИЙ МІНОМЕТНИЙ КОМПЛЕКС «БАРС-8ММК»

Мобільний мінометний комплекс «Барс-8ММК», який розроблений ДП «Укроборонсервіс», що входить до складу ДК «Укроборонпром», продемонстрував свої можливості на міжнародній виставці «Зброя та Безпека-2017».

«Барс-8ММК», який оснащений 120-мм мінометом, призначений для підтримки вогнем наземних підрозділів в умовах сучасної маневрової війни. Для приведення комплексу у бойовий стан із похідного, необхідно лише 30 секунд, а покинути позицію можливо всього за 20 секунд після останнього пострілу.

Під час виставки була продемонстрована всі складові роботи комплексу, які зафільмувала прес-служба ДК «Укроборонпрому».

Саме мобільність та оперативності ведення вогню є найголовнішою умовою для ефективних бойових дій в умовах сучасної контр-батарейної боротьби, коли необхідно покинути позицію ще до нанесення ворогом вогневого удару у відповідь.

БРДМ-НИК «МИКОЛАЇВСЬКОГО БРОНЕТАНКОВОГО ЗАВОДУ»

БРДМ-НИК – броньована машина, яка створена зброярами з ДП «Миколаївський бронетанковий завод», що входить до складу «Укроборнпрому», вперше представлена на міжнародній виставці «Зброя та Безпека-2017».

Ця бронемашина є глибокою модернізацією БРДМ-2, що знаходиться на озброєнні Збройних Сил України. Під час модернізації основні зусилля були зосередженні на значному підвищенні бронювання та підвищення ходових властивостей машини.

БРДМ-НИК отримав посилену лобову броню у повністю переробленій фронтальній частині, а також елементи навісного захисту. Такі заходи дозволяють значно підвищити безпеку екіпажу та зберегти життя українських бійців.

Нова машина отримала значно збільшений внутрішній об‘єм та роботизований бойовий модуль, який зараз оснащений великокаліберним кулеметом калібром 14,5-мм та кулеметом з калібром 7,62-мм. Використання бойових модулів дозволяють, у випадку потреби, збільшити вогневу міць БРДМ-НИК шляхом оснащення його 23-мм автоматичною гарматою, що значно розширює бойові можливості машини.

В цей же час, був проведений цілий комплекс робіт із встановлення двигуна від IVECO на 150 к.с. та посилення підвіски. Такі заходи дозволили значно підвищення ходових властивостей машини. БРДМ-НИК, попри вагу у 8,2 т. розганяється до 100 км/год.

Окрім того, БРДМ-НИК оснащується новими цифровими радіостанціями, які забезпечують надійний та захищений зв‘язок.

«БРДМ-НИК – це фактично нова машина, в якій новий рівень захисту, новий двигун, нова підвіска, новий роботизований бойовий модуль, нові енергомічні рішення, новий захищений зв‘язок. Все це є основними складовими, які визначають бойову ефективність машини і зараз всі вони знаходяться на високому рівні», – прокоментував Олександр Швець, директор ДП «Миколаївський бронетанковий завод».

ukroboronprom.com.ua

Последние новости

Орбан прибув до Києва

Зранку 2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Києва. Про це повідомив керівник пресслужби Орбана Берталан Хаваші, інформує Суспільне.…

8 часов назад

Міськраду Горішніх Плавнів можна обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого

Міськраду Горішніх Плавнів можна завтра обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого Volodymyr Omelyan КОЗАЦЬКА, ЧУМАЦЬКА, ГЕТЬМАНСЬКА, БЕЗ…

8 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 02.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 02.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

8 часов назад

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

20 часов назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

20 часов назад