Категории: Мир

Парламент Уельсу визнав Голодомор геноцидом

Геноцид українського народу визнав майже весь цивілізований світ. Крім Ізраїлю.

25 жовтня парламент Уельсу визнав Голодомор 1932-1933 років геноцидом українського народу.

Про це повідомляє посольство України у Великій Британії.

«Ми вдячні парламенту Уельсу та міністру конституції Уельсу Міку Антоніву за визнання Голодомору 1932-1933 років в Україні геноцидом проти українців» — йдеться в повідомленні.

У Посольстві зазначили, що це важлива віха у відновленні історичної справедливості та підвищенні обізнаності про мільйони невинних жертв.

Голодомор визнали геноцидом українського народу парламенти Британії, Люксембургу, Словенії, Франції, Хорватії, Нідерландів, Італії та інші: загалом — майже 30 країн світу, а також Європейський парламент та Парламентська асамблея Ради Європи.

Втім, не всі цивілізовані країни проявляють співчуття до історичної трагедії українців. «Останній Бастіон» нагадує, що державне утворення Ізраїль не визнає Голодомор геноцидом українців через причетність євреїв до цієї трагедії.

Держава Ізраїль не визнає Голодомор геноцидом проти українського народу, оскільки в Ізраїлі немає практики визнання чи невизнання будь-яких національних трагедій, окрім власної.

Але в самому Ізраїлі, звичайно, особливий статус має Голокост, це наша національна трагедія, зазначив посол Ізраїлю Михайло Бродський.

Попри зневажливе ставлення, Володимир Зеленський підтримав Ізраїль у війні з Палестиною.

Ізраїль не визнає Голодомор також тому, що саме завдяки Сталіну та СРСР було створено Ізраїль у 1947 р. Після Другої світової війни було створено державу Ізраїль: державу євреїв для євреїв, де вони залишаються недосяжними для міжнародних судів.

Ось чому і понині для світового єврейства та, перш за все, для Ізраїлю це — заборонена тема. На відміну від розпіареного Голокосту й відверто перебільшеної кількості жертв у 6 мільйонів.

Детальніше ознайомитися із повним переліком винуватців Голодомору 1932—1933 років в Україні можна у нашому матеріалі за наступним посиланням.

Последние новости

На Бєлгородщині знищено частину ЗРК С-300/С-400

У соцмережах повідомляється про знищення частини російського ЗРК С-300/С-400 на території Бєлгородської області РФ. У мережі опублікований відеозапис, на якому…

33 минуты назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 03.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 03.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.06.2024 1. Мінфін росії продовжує шукати можливості поповнити бюджет за рахунок…

15 часов назад

Росіяни катують українських військових, які потрапили в полон на Харківщині

Окупанти захопили в полон українських військових на Харківському напрямку і знущаються з них. Про це повідомляє телеграм-канал БУТУСОВ ПЛЮС. "Невиліковно хвора нація,…

16 часов назад

У Мінсоцполітики порадили українцям самостійно відкладати гроші на старість і готуватися працювати, скільки зможуть

Через демографічні проблеми держава не зможе платити високі соціальні пенсії, тому українцям варто вже зараз відкладати кошти на життя у…

19 часов назад