Категории: Политика

Параду не буде, але Парад буде — в Києві розпочалася підготовка до параду

Сьогодні зранку на злітно-посадковій смузі Державного підприємства “Антонов” розпочалась підготовка до святкування 28-ї річниці Незалежності України.

В соціальній мережі Facebook Андрієм Кобзарем були опубліковані світлини з місця де були помічені військові оркестри.

Окрім військових оркестрів також є інформація про залучення до параду військових з різних формувань – Збройних Сил України, Національної гвардії та інших.

Також у соціальних мережах з’явилась інформація, що ветеранів російсько-української війни запрошують до участь в параді через військові комісаріати.

Нагадаємо, що раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що цього року військового параду до Дня Незалежності в Києві не проводитимуть.

Оскільки офіційної ходи військових не передбачалося, до ветерани організовували Марш ветеранів, який відбудеться 24 серпня та розпочнеться об 11:00.

P.S.

Дивні речи робляться на злітній смузі аеродрому заводу Антонова. Шикуються коробки військових, йде якесь крокування, стоїть військова техніка та нервують імениті кліпмейкери. Що відбувається?

Все просто. Це парад. Той самий парад, про який Зеленський розказував -«дуже дякую — дуже дорого». Але «внізапна», йдуть репетиції, йде шикування, командири частин отримують накази відрядити військовослужбовців. Дивна політика нової команди у дії.

Розповідає Андрій Кобзар:

Просто зараз, з раннього ранку, зєкоманда гарячково зганяє на ЗПС АНТК «Антонов», військових з різних підрозділів (кого поближче можна насмикати),оркєстри, техніка, всєдєла. Прибули якісь тьоточкі-шоумайстрині, від кварталу. Мабуть будуть вчити військових як в ногу ходити та розказувать їм- як правильно ветеранів, прішедших на сабантуй зе( па вєлєнію сєрца, єсєсно)- із себе ізображать))) Тобто: Парад-це надто дорого! Парад- це відволікати військових на безгузду шагістіку! Тому- Параду не буде! Але він- буде! І ми його зара на коліні зліпимо! ……бо рєзко мабуть одуплились, шо воно геть невдобно вийде, коли офіціоз, буде блідою тінню Народного Параду! Які ж вони всі в цій зекоманді, профнепридатні є…ти! Як же ж я з них ору!!!! П.С. Не здивуюсь, як надвечір щє привезуть «учітєлєй, врачєй, спарстмєнов» і оці квартальні постановники шоу, їх теж будуть вчити- «как лєчіть, да как учіть, да как штангу волочіть». …але, за шо б вони не взялись- на вихлопі виходить, лише пронікновєнна гра єлдою на роялі. В ритмі вальсу.
П.П.С: Керувати піготовкою параду- прибув сам Алан Бадоєв!!!! АААААААААААААА!!!!!!!

Українцями керує клоун-малорос, який знущається з української ідентичності, стоїть перед агресором на колінах і роздає паспорти вбивцям українців.

Соціальні фантазії через які обирали клоуна-малороса залишились фантазіями, галопуючий ріст цін на продукти вже зрівняв деякі позиції з імпортними. В той час коли плюшки через контрольовані суди дістаються лише власнику цієї маріонетки.

Ці ж суди випускають терористів на волю.

Новоствореним антикорупційним органом, щодо якого кричали що треба дати їм більше повноважень, керують представники режиму януковича. І здавалось би проукраїнськи налаштовані люди щиро радіють, що вони шиють білими нитками політично мотивоване фуфло проти того, хто витягнув країну з жопи.

Але всі ці «реформи» не заважають українцям вибрати в парламент 250+ дятлів з нульової партії клоуна. Причому дятлами їх вважає навіть сам клоун.

В той же час патріотичне середовище щиро радіє проведенню параду в День Незалежності, який на цей раз буде у вигляді шоу, яким керуватиме підсвнсбчений @вце@б.

Перенесіться в 2014 чи навіть в 2017.
Оцініть рівень деградації.
Подумайте як ми виглядаємо в очах тих, хто віддав життя за Україну.

Mason Lemberg

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 28.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 28.05.2024 1. путін у Китаї не зміг домовиться про пом'якшення підходу…

15 часов назад

Лише одна, галочка!

Харків 😢 Одна галочка у виборчому бюлетені в 2019 році. Лише одна, галочка! Яка потім стала сотнями тисяч хрестів на…

1 день назад

Російський окупант застрелився після атаки українського дрона ВІДЕО

Российский военнослужащий застрелился после атаки украинского дрона. Российские пехотинцы знают, что на войне они смертники и не дорожат жизнью. Товарищи…

1 день назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 28.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 28.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

1 день назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024 1. росія допомагає Північній Кореї розробляти розвідувальний супутник. - Багато…

2 дня назад