Категории: Мнение

Ось вона, справжня війна

Чому я нічого не пишу по справі Тетяни Чорновіл, про нищівні дії Міністра Оборони Тарана з зупинки реформ ЗСУ, параліч Оборонного Замовлення, заяву Зеленського щодо нового розведення військ, деструктивних дій Міністерства Освіти відносно української мови та літератури, проданих масок, 16000 поправок до закону про відчуження банків, від якого залежить кредит МВФ, та іншого трешу?

Друзі, до влади прийшли невігласи, які дуже швидко стали проросійською агентурою.

Хто кінцевий отримувач вигоди від усіх дій Зеленського? Кому це вигідно?

Справи проти майданівців, зокрема Чорновіл? Кому потрібно дискредитувати, оббрехати Майдан? Невілювати його здобутки? Росії.

Кому потрібна зупинка реформ ЗСУ? Саботаж руху України до НАТО? Зупинку оборонного замовлення під час війни? Росії.

Хто провадить політику деструктивної роботи з 4 поколіннями учнів та студентів в країнах противників? Хто виступає за зменшення популяризації української мови та літератури і збільшення іноземної, зокрема російської? Росія.

Кому потрібен дефолт в Україні, зрив співпраці з МВФ, хто вже підготував кредити за вассальну лояльність Кремлю? Росія.

Куди не тикни пальцем, а стирчать куці вуха Кремля, Путіна і всієї проросійської шобли.

Політика Зеленського, завуальовано, прикриваючись українськими інтересами, а іноді і відкрито, як останнього рази в Мінську, веде нас до Росії. Вони декларують, що вони за Україну, а просувають російський інтерес.

І питання Єрмака не в корупції. Вони брали жалюгідні суми. Головне, що вони ставлять проросійських, або нейтральних на держпідприємства та органи влади.

Ось вона, справжня війна. І вони її виграють, поки що.

Що тут вже писати? Коли у нас щодня поранені та загиблі, а президент каже, що обстрілів та втрат стало менше, коли це брехня.

Я за законний спосіб зміни цієї влади, без Майданів та революцій. Спочатку мають пройти перевибори в РАДУ, з приходом проукраїських сил різного штибу.

Взяття під контроль призначення силових органів Парламентом, а не як зараз, коли окрім малочисельної опозиції, Рада представляє собою зграю ідіотів, колишніх безробітних, моделей, та коллаборантів, що навіть не читають законів, які подаються, та не знають прізвищ міністрів та очільників силових відомств, за яких голосують.

Створення Уряду національного порятунку.

Ну і вже потім — перевибори Президента, бажано на людину, яка цей порятунок очолить.

Я так це бачу, нюанси можуть різнитись.

А так — ми ідемо до загальнонаціональних протестів і революції. І це в умовах війни не припустимо.

Але після дій влади вже нічого поганого в революціях не має, бо їх дії ведуть країну до знищення.

Чому я так спокійно вживаю слово революція? Бо я сам Майданівець, і на відміну від Тетяни Чорновіл, яка була побита ще до початку основного замісу, брав участь в усіх боях на Майдані. Тож не сумніваюсь, що за логікою подій з моєю непримиримою антиросійською позицією за мною теж прийдуть.

То чого боятися. Смерті, тюрьми? Набагато гіршими за смерть і тюрьму є повернення України до геополітичного впливу Кремля. Бо це означатиме смерть в тюрмі цілого народу, разом з усіма нашими родинами і дітьми.

Тож неубоїмось і переможемо.

Мирослав Гай

Есть несколько недопустимых вещей, которые очевидны:
— не убей;
— не укради;
— не обижай своего ребенка и своих родителей;
— и не допускай Зеленского к украинской армии.

Потому что в мире есть много постыдных вещей, и это одна из них. Руки в карманах при обращении к тебе офицера, отвод собственных войск во время войны и как минимум, этот человек с булавой оскверняет собой и шлем, с которым наши ребята отстаивают позиции. И броник, который прикрывает чье-то действительно небезразличное к Украине сердце. И форму с желто-голубой нашивкой. Которую носить должны с честью. По крайней мере нас приучали к такой мысли при Порохе. Носить с честью и чистой совестью, а не пачкать в дерьмо.
Зеленский на передовой во всей этой чужой ему амуниции — это мерзко, и это плевок в лицо настоящим героям.
Не знаю, что еще добавить.

Елена Кудренко

Львовский метрополитен:
Чёрт 80-го уровня. Четырежды откосивший от армии преЗЕдент общается с командущим ВМС адмиралом Игорем Воронченко. Руки в карманах. Спасибо хоть не на корточках и без семок, быкота криворожская.

❗️Заява Володимира Зеленського щодо продовження розведення військ співпала з заявою МЗС Росії, в якому Москва закликала до подальшого виконання Україною де-факто її вимог по Донбасу. Таким чином, сьогодні Офіс Зеленського навіть не намагається приховати чиї команди формують політику нашої країни.

??‍♀️За словами Зеленського, розведення сил і засобів допомогло зменшити кількість обстрілів у зоні ООС. Але це нахабна брехня, адже не проходить і доби, щоб внаслідок російських обстрілів не загинув, або був поранений український військовослужбовець. Обстріли продовжуються, а значить стартегія Зеленського була і є хибною й необхідно повертатися до міжнародного впливу на Росію.

?Невиключно, що Зеленського обмежили, або він самообмежився в отриманні об’єктивної та достовірної інформації про ситуацію на фронті. Маю підкреслити, що з таких обмежень починається втрата влади, адже президент втрачає розуміння ситуації в державі та стає маріонеткою в чужих руках. Так само було з Януковичем, який до грудня 2013 року вважав, що користується підтримкою населення.

❗️Будь-які переговори або домовленості мають починатися лише після виконання попередніх угод. Це тест на спроможність дотримуватися угод. Росія не здатна виконувати домовленості від часів, про які наголошував ще Бісмарк. Перший пункт мінських домовленостей передбачає припинення вогню. На дотриманні саме безпекового фактору Мінську наполягають усі сторони Нормандського процесу. Тому виглядає логічним й елементарним, аби особа, що посідає посаду очільника України вимагала від Росії — припинення вогню згідно з першим пунктом Мінських домовленостей, не забігаючи в кінець цього списку. Припинення вогню за ним не передбачає розведення сил. Але Зеленський вважає, що треба «просто перестати стріляти» і одноосібно відводить війська, втрачає українськи території, захисників, які віддають своє життя. Треба перестати стріляти, але не нам!

?Офіс президента робить усе, що лежить в площині інтересів Росії. Ми вже не чуємо жодного слова про Крим. ОПУ не вимагає посилення санкцій проти агресора. Ми взагалі не чуємо з Банкової жодної згадки про агресора. Єрмак-Зеленський прагнуть перетворити війну на внутрішній громадянський конфлікт згідно з директивами Кремля.
Розведення військ має сенс, коли відсутній вплив на обидві сторони конфлікту. Втім, ЗСУ зараз майже не відповідають на обстріли з ОРДЛО, а окуповані території знаходяться під повним контролем та управлінням Кремля. Тому припинення вогню – це виключно питання ініціативи агресора, на якого слід тиснути, а не виконувати його забаганки.

❗️Не варто розраховувати на те, що політичне шоу та замовні переслідування дозволять відвернути увагу українців від здачі інтересів нашої країни.

Ірина Фріз 

Последние новости

Під час виконання бойового завдання загинув пілот Денис Василюк

Днями, під час виконання бойового завдання загинув начальник штабу – перший заступник командира авіаційної ескадрильї підполковник Денис Василюк. Про це…

9 часов назад

Набув чинності новий закон про мобілізацію

В Україні 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію. Він був ухвалений та підписаний президентом України в квітні. Політики…

15 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 18.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

15 часов назад

Катери «Ірпінь» та «Рені» — вже у морі

На початку травня Військово-Морські Сили Збройних Сил України отримали ці судна від ВМС Естонії. Катери виконуватимуть бойові завдання, у тому…

1 день назад