Категории: Политика

Олігархи проголосували за «деолігархізацію»

Щойно Верховна Рада проголосувала «за» узурпаторський Закон прр деолігархізацію.
За нього ж проголосували групи «Довіра» та «За майбутнє», які повністю контролюються оліграхами Веревським та Коломойським.
Також «за» натиснули кнопки 11 депутатів з Голосу, які іменують себе як «Справедливість».
Загалом 279.
Все це означає, що маємо повний олігархічний консенсус на «деолігархізацію», а отже на остаточне перетворення демократичної України у лукашенківську білорусь-2.
Хотіли — отримали.
—————-
Парламентаризм кінцево вбитий.
Рада розглядає абсолютно узурпаторський та неконституційний законопроект «про деолгархізацію».
З порушеннями всіх можливих норм регламетну, з неможливістю розглянути правки. Уявіть, це вперше за всю історію парламенту, коли депутатам не дають навіть поставити свої правки на голосування.
Керує процесом Стефанчук, який зараз виконує пряму вказівку з ОП за будь яку ціну просунути прозелений законопроект.
Мета: узурпувати владу, зачистити ЗМІ, знищити опозицію, тобто повторити кремлівські процеси в Україні.
Андрій Смолій

Отже, що відбулося сьогодні в залі? Зеленському важливо було прийняти декларативний піарний закон «проти олігархів», який натомість посилює його диктаторські функції. Ясно, що представники олігархів цього закону не боялися, але шантажували Зеленського, що голоси не дадуть, якщо він не виконає їхніх умов. Умови полягали в тому, що наступний проєкт 5600 , який підвищував податки в тому числі для олігархічних бізнесів не буде прийнято. Зеленський пішов на змову з олігархами, 5600 зняли. У результаті фракції Коломойського, Веревського, більшість людей Ахметова і частина фракції Голос погодилися не лише підтримати Зеленського, а й обмежити права депутатів обговорити поправки, які робили закон Зеленського справді антиолігархічним. Гидко від брехні.

Микола Княжицький
Зелені більшовики та їх посіпаки проголосували за закон про «Олігархів»!
Тепер почнуть переводити під свій контроль ЗМІ, знищувати та узурпувати владу.
Коли Зеленський поставив майже усюди своїх людей та сів на державні потоки, йому здалось цього замало!
Потім звільнили Авакова, який тримав баланс, тепер Зеленський буде намагатись контролювати весь потужний бізнес та призначати Олігархів! Першим я вважаю буде Порошенко!
Не подобається хтось і не несе гроші — в чорний список «олігархів», відібрати майно та бізнес! Більшовизм у чистому вигляді!
Semen Kabakaev
Це зачистка під другий термін Зеленського — без якої у нього не було б жодного шансу.
А тепер узаконена соціальна сегрегація через інструмент РНБО, фактично обмежуються конституційні права, а головне — все це вибірково.
Нічого нового, абсолютна калька з РФ та колишньої незалежної Білорусі.
Янукович як нікуди не дівався.
Валерій Прозапас

Реформи Зеленського були настільки очевидними і переможними, що для того щоб відсторонити від політики свого головного суперника, якого з легкістю здолав всього 2 роки тому, він мусив приймати спеціальний антиконституційний закон з допомогою олігархічних фракцій.

Mason Lemberg

Верховная Рада приняла «антиолиагрхический» закон, который не имеет никакого отношения к олигархам. С фантастической процедурой применения — теперь РНБО соберется и будет п̶р̶о̶д̶а̶в̶а̶т̶ь̶ назначать олигархов.
Список по фракцием на табло, там как бы все внятно. Все группы олигархов дружно проголосовали за «борьбу с олигархами». И Голос порадовал, не без этого. Хорошая партия, демократичная такая.
В общем, ничего выдающегося. Цирковое шоу.
Юрій Бірюков

Я десь вже це бачила.16 січня 14 року. 26 квітня 10 року. Самовдоволені, нахабні, попри протест опозиції , вони тоді протягли диктаторські закони і ратифікацію так званих харківських угод.
Сьогодні початок кінця цього парламенту.
Питання не в конкретному законі, на який в більшості були голоси і яке ніхто не заважав приймати, бо це їх відповідальність.
Питання в тому, що на догоду банкової, заради своєї пайки слуги помножили парламент на нуль, заблокувавши право опозиції на поправки, на вдосконалення законів.
Я особисто подала 12 поправок до так званого антиолігархічного закону, якими пропонувала посилити антимонопольне законодавство, передати право визначати надмірний вплив не неконституційному РНБО, а антикорупційним органам. Я так і не почула від слуг, чому ми з колегами не маємо права презентувати в залі і розглядати поправки.
Вони не опозицію сьогодні принизили. А себе. Показавши Банковій, які вони нікчемні і покірні.
Одноразові депутати. Яким чхати на парламентаризм.
Три роки я була першою віцеспікеркою парламенту.
Іноді місяцями парламент розглядав поправки, бо це і є демократія і регламент. Зараз ВР стрімко перетворюється в Держдуму
Iryna Gerashchenko

Те, що відбувається зараз у Раді під керівництвом Стефанчука та за участі Веніславського й при тупому кнопкодавстві слуг і олігархічних груп — це якийсь дивовижний треш. Повне ігнорування Регламенту й рішення Конституційного Суду. Останнє визначало, що поправки депутатів є частиною конституційного права на законодавчу ініціативу. Це конституційне право сьогодні було скасовано.
Стефанчук на пропозицію Веніславського щоразу ставив на голосування виключно нечисленні правки, запропоновані слугами й підтримані їхньою більшістю в комітеті. І цим самим голосуванням оголошувалися відхиленими по кілька сотень правок. Абсолютне свавілля. Зараз цей антиконституційний закон уже прийнятий. І зроблено це в антиконституційний спосіб. Щойно Ірина Геращенко порівняла це голосування з парнокопитним голосуванням за диктаторські закони 16 січня та ратифікацією Харківських домовленостей.
Учора вже була на упередження реакція Венеційської Комісії, яка рекомендувала не голосувати за проєкт, до висновку комісії. Венеційка не може заборонити, але ігнорування її позиції особливо після того, як буде негативний висновок, тягне за собою накладення санкцій проти України. Вас потішить ситуація, коли за ініціативою РФ на нашу країну почнуть накладати санкції й ми остаточно втратимо будь-яку підтримку в світі?

Последние новости

Чому слуги Зеленського у Київраді вимагають відставки Леоніда Ємця

Volodymyr Ariev: Слуги Зеленського у Київраді вимагають відставки Леонід Ємець з посади голови регламентної комісії за те, що він посмів…

38 минут назад

Найгірше, найогидніше під час війни на знищення в твоїй країні — це дискредитація військових

Найгірше, найогидніше, найнебезпечніше та абсолютно самовбивче під час війни на знищення в твоїй країні — це дискредитація військових. Навіть, якщо…

52 минуты назад

Більше «мирних пропозицій» не буде, наступною буде російська капітуляція

Настав момент Україні послати оркам птаха, мишу, жабу і п‘ять стріл. Путін харахориться і демонструє бодрость духа, що Україна кудись…

1 час назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 16.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

1 час назад

Офіс Президента хакнув НАБУ

Офіс Президента хакнув НАБУ і взяв під власний контроль всю інформацію щодо розслідування справ проти чиновників-топкорупціонерів. Про це в ефірі Radio…

11 часов назад