Категории: Мнение

Олександр Вишнівський проти Мішки Япончика

Насправді та сама історія і з уголовной романтікой московитів. У них їхні «вори в законє» це — еталон мачізма. Більший мачо за уголовніка хіба що нквдшнік. Про уголовніків знімають фільми, росіяни в захваті від героїв-уголовників.
А от українці, як зустрілися в таборах в 50-х з їхніми мачо-уголовнікамих, тупо їх вирізали і спалили і навіть не помітили.
Якось немає в Україні цієї моди на гнилозубих ідіотів, яке ото через невміння працювати потрапляє на зону і цим пишається.
Але що не віднімеш у росіян і у євреїв, це вміння возвеличувати власних героїв. Нам треба у них повчитися цьому. Наші герої боролися не з сумочками і гаманцями, а з найсильнішими ворогами, які існують. І перемагали. Є ким пишатися. Треба вчитися прийомам, як їхній подвиг робити відомим.
Створення наглядного образу українського героя надважливо, це убереже Україну від чергового вибору наркоші-шутніка презЕеденетом.
Історія козака Олександра Вишнівського, який переміг Мішку Япончика, достойна кіно.

Олександр Вишнівський проти Мішки Япончика.
Про бандита, ви, напевно чули.
Чим відрізняються українці від євреїв. На першому фото генерал-поручик армії Української народної республіки, уродженець с. Заливне Новомиколаївського району Запорозької обл. Олександр Вишнівський. Вчора йому виповнилося 130 років з дня народження. На його честь у рідному селі встановлено дешевеньку меморіальну дошку та названо одну із вулиць Запоріжжя. Ще видана невеличка брошурка. На цьому в принципі крапка.
Переважна більшість земляків легендарного героя Вишнівського просто не знають хто він такий. Я вже мовчу за всю Україну.
На другому фото Мі́шка Япо́нчик (справжнє ім’я та прізвище Вінницький Мойша-Яків Вольфович) — Народився в єврейській сім’ї візника-биндюжника. Злодій, знаменитий одеський нальотчик. Про цього злодія пишуть книги, знімають фільми, практично всі в Україні знають хто такий Мішка Япончік. Так ось 101 рік тому 45-а дивізія РСЧА Йони Якіра спробувала контрнаступом відбити Вапнярку… І кинула в бій було полк Мішки Япончика – відомого злодія з Одеси, який зібрав полк із кримінального елементу єврейської національності та матросні… Цікаво, що цей полк підпорядковувався іншому кримінальному авторитету – міфологізованому комбригу Котовському… І саме під селом Вербова полк Мішки зійшовся із козаками нашого земляка тоді ще полковника Вишнівського…
Ці бої описують, як дуже жорстокі, із рукопашними сутичками на багнетах… І козаки зуміли відбити атаку «червоних» та розбили вщент полк Лєніна Мішки Япончика так, «жуліки» та «матроси» кинули фронт під Вапняркою і втекли до Одеси… Дезертирів тоді довелося зупиняти більшовицькому спецзагону і в результаті перестрілки Мішку Япончика було вбито.
А ось О. Вишнівський у своїй статті «Вапнярка» стверджував, що за витривалість, виявлену українськими вояками під час Вапнярської операції, дивізія здобула спочатку неофіційно, а потім і офіційно назву «Залізна». У ході боїв за Вапнярку особовим складом дивізії було знищено «22 ворожі частини в загальній кількості до 11 тисяч бійців», серед яких і знаменитий полк, очолюваний мобілізованим більшовиками відомим одеським бандитом Мишкою Япончиком. Євреї зі свого злодія зробили ікону. А українці й зараз не знають та й не хочуть знати хто такий Вишнівський.
Текст Ivan Panchenko

Последние новости

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км. Основні зусилля зосередив на напрямку Стрілеча — Липці та на захопленні Вовчанська, — Сирський

Російська армія намагається примусити ЗСУ залучити додаткову кількість бригад зі складу резерву. Основні зусилля противника наразі зосереджені на напрямку Стрілеча-Липці…

4 часа назад

Британська розвідка попереджала Україну про російський наступ на Харківщину, — The Guardian

Британська військова розвідка попереджала керівництво України про російський наступ на Харківську область. Про це пише The Guardian з посиланням на власні…

9 часов назад

У російському вторгненні винний весь світ?

​​Ви пригадуєте аби Саакашвілі (при всьому моєму настороженному до нього ставленні) після війни 08.08.08 заявляв що у російському вторгненні винний…

9 часов назад

Росіяни заявили про масовану атаку безпілотників

У ніч проти 17 травня пролунали вибухи в районі тимчасово окупованого росіянами Севастополя в Криму, у Новоросійську, Туапсе та Бєлгороді.…

9 часов назад