Категории: Политика

Офіційна заява офісу Зеленського

Олексій Арестович дозволив собі пряму образу під постом користувача, що нецензурно критикує його заяви про жіночий парадний одяг.

Користувач Нєжинскій Гурок в фейсбуці опублікував скриншот початку статті з The Guardian, в якій тренування жінок до параду у взутті на підборах, названо «ідіотським».

Зображення він супроводив підписом: «Тільки нагадаю, что Олексій Арестович є ганебним п#дарасом». І затегав Арестовича.

У коментарі прийшов сам радник Єрмака і відповів: «Х#єсос безграмотний.)

Курсантки особисто висловили бажання йти на параді в парадній формі, яка автоматично передбачає підбори. Їм дали можливість вибрати з двох видів взуття більш зручне, після одного (!) експериментального проходження. Якщо кого Гардіан і образила, то перш за все дівчаток-курсанток самих.

І ти туди ж, обсос дешевий.

Так що зверни свій Гардіан і запхни собі в жопу, уй#бок.)

І шмарклі підітри, задихнешся, чмо обй #бане».

У відповідь на зауваження інших користувачів, Арестович дописав: «Все, що на що ви здатні при зустрічі — раком встати, клоуни.) Підходьте, допоможу.)», а після уточнень, куди і коли приходити, повідомив: «Підходь в понеділок в 11.00 на Банкову, 11.). Приділю тобі десять хвилин».

Потім він ще кілька разів у відповідь на інші коментарі нагадує, що за такий вибір взуття проголосували самі курсантки, а відповідає він нецензурно, мовляв, тому що інакше аудиторія не розуміє.

Ця влада одразу заговорила до українців зрозумілою їм мовою, ще з часів «РОHUY!», а тепер губами Арєстовича лише фіксує «єдінство партії і народа».
То Порошенко дратував незрозумілими закликами до гідності та цінностей — тепер все просто і природньо.
«Тарифы вам уменьшить, ху@сосы безграмотные? Вам кто-то должен, а? А? «Сватов»идите смотреть, обсосы.
Може вам еще реформ и зарплат? Обещания? В жопу их засуньте, у@бки!
Какая война? Долбо@ебы повоевавшие, сопли подотрите» — ну, і так далєє.
І зверніть увагу — критичну масу все влаштовує.
Ніхто з професійних патріотів не обурюється, «активісти» не задають питань, «націоналісти» не ставлять ультиматумів, борці і борцині за права особистості постять котиків і годовасіков, укрЗМІ переважно ігнорують ці прояви деградації влади.
Суспільство оскотинили та завернули на російсько-білоруський варіант існування — і найгірше, що з його доброї волі, тому і виправляти це буде неймовірно складно.
Біда.
Валерій Прозапас

А помимо Гардиан «в жопу запихивать» еще надо будет BBC и два десятка других европейских изданий. Прославились на всю Европу.
Что до Арестовича, то он лжец. Лжет в каждом своем утверждении.
1) Курсантки не выражали желание идти в парадной форме. Курсантки просили боевую полевку. Тут вопрос был не в удобстве обуви, а в желании идти «по боевому», как «настоящие». В кавычках слова и фразы самих девушек, из аудиозаписи разговора.
2) Курсанткам нее давали возможность выбирать из двух видов обуви. Второй вид — полуботинки — экстренно оформляли в ночь с 30-го июня на 1-е июля, подписывали ТУ, а теперь с высунутым языком ищут где такое вообще купить. Или ТО А01XJ.30338-068:2021 c датой регистрации 01/07/2021 показать?
3) Курсанткам не давали возможность выбора после одного экспериментального прохождения. Эти «экспериментальные» прохождения были много дней, у меня в личке десятки сообщений с видео. Не-не-не, я видео не буду тут выкладывать. Там растертые в кровь ступни, ФБ забанит.
Так что — он лжец. Это давно известно, просто еще одна констатация факта.
Философское…
При Полтораке огнедышащий кратер был бы в первый же вечер, эдак от Севастопольской площади и до Подола. Хотя, отставить, при Полтораке такого дебилизма бы просто не было бы изначально. А при нынешней власти еще и отгавкиваются, военных матом кроют.
Кстати, тут Арестович тоже солгал. В 2017 году эти туфли не утверждали. Тогда не смогли принять решение как раз про форму и высоту каблука, оставили «на потом». Туфли на каблуке ввели в войска в 2020 году.

Последние новости

Тупі, ще тупіші

А чому всі так обурилися останнім номером «Кварталу-95», який висміює хтивого голову Рівненського ТЦК? Чого ви чекали від цієї команди…

13 часов назад

Червінського утримують в холодному підвалі

Червінського утримують в холодному підвалі. Про це повідомив адвокат Андрій Йосипов, який 6 травня зустрічався з Романом у СІЗО Кропивницького.…

13 часов назад

Для кого Єрмак концентрує владу?

​​​​​​​Результати грудневого опитування Київського міжнародного інституту соціології, опубліковані сьогодні — симптоматичні Більшість українців (59%) вважає, що Україні демократична система важливіша, ніж…

13 часов назад

Наступ на Харків. Обстріли, ДРГ, бої у прикордонні | Юрій Бутусов

Юрій Бутусов у прямому ефірі аналізує ситуацію на Харківщині, де російські війська посилили обстріли та здійснюють спроби наступу. ----- Зеленський…

13 часов назад

У Пентагоні повідомили склад нового пакету допомоги Україні на 400 млн дол.

Міністерство оборони США розкрило склад нового пакету оборонної допомоги Україні, затвердженого 10 травня. До пакету увійшли засоби, які відповідають "найбільш…

14 часов назад