Категории: Мир о нас

Німці пропонують направити мігрантів із Білорусі в Україну

Член фракції Соціал-демократичної партії у німецькому Бундестазі, експерт із зовнішньополітичних питань Нільc Шмід запропонував залучити Україну до вирішення проблеми мігрантів на кордоні Польщі та Білорусі.

Як передає Deutsche Welle, про це політик заявив у середу, 10 листопада.

На його думку, з Україною можна було би домовитися про прийом біженців на той період, поки триває розгляд їхньої заявки про надання притулку в Євросоюзі.

“Так ми можемо дати чітко зрозуміти, що не кожен біженець автоматично потрапить у Євросоюз“, – сказав Шмід.

Водночас політик, чия фракція є найбільшою в Бундестазі, розкритикував поведінку Польщі з мігрантами, які намагаються нелегально потрапити до країни з території Білорусі.

Шмід звернув увагу на повідомлення про незаконні “пушбеки” – витіснення біженців із країни назад до Білорусі без можливості подати заявку на притулок у ЄС.

За словами німецького політика, Польща повинна дотримуватися міжнародних норм, зокрема, надавати нужденним базовий гуманітарний захист та право на розгляд заявки на притулок.

Нагадаємо, вранці 10 листопада дві великі групи нелегальних мігрантів прорвалися із території Білорусі до Польщі. Частину цих людей польські сили безпеки повернули до лінії кордону, пошуки решти тривають.

P.S.

Тут дехто з офісу ЗЕ переконує прийняти пропозицію німців щодо біженців і т.д. Хочуть зробити клоаку з України і відстійник своїх проблем Розповідають про живий щит за яким автоматники з білорусі… Так от я вам нагадаю…
Нам 2014го живий щит виставляли… і дибіли засцяли стріляти. Результат- важка техніка і зброя 25бригади в руках ордло. Тому я тут не гуманний. Україна — фортеця. В нас війна. Кордон — рубіж, які треба боронити.
1.Зброю від німців -ні
2. нато для України від німців- ні
3. Півн.Потік2 -так
4. Німецькі двигуни на російські безпілотники -так
5. В нас переселенців своїх 2.5 лями.
6. Мало не забув турбіни-генератори SIMENS в Окупований Крим -так
7.не дразніть путіна -так
8. Використання байрактарів Україною то бля занепокоєння….
Треба визнати, друзі, Антипутінська коаліція вмерла. Цінності демократії і колективна безпека -замінили словом інтереси…
Ігор Лапін

Все більше переконуюсь у лицемірстві нової німецької влади.
Депутат від соціал-демократів і речник СДПН з зовнішньополітичних питань Нільс Шмід високомірно розкритикував поляків за поводження з мігрантами, яких Путін з Лукашенком організовано кидають на кордон з Польщею і Литвою. У мене в голові не вкладається — ці дві країни захищають Євросоюз від організованого Кремлем трафіку, серед біженців явно є інфільтровані члени терористичних організацій, які через Польщу в ту саму Німеччину поїдуть готувати теракти, а депутату Шміду — не так повелись? Це раз.
Два. Україні депутат Шмід пропонує взяти собі частину організованого Кремлем натовпу. Це що виходить? Євроантлантичній інтеграції України нова німецька влада каже ні, постачанню зброї — ні, зупинці Північного Потоку — 2 категоричне ні. На все ні, але організованих ворогами України біженців маєте забрати? Якась неадекватна кооперація виходить.
Сподіваюсь, у Берліні знайдуть можливість подивитися на події більш реалістично. Інакше проблеми і розбіжності і всередині Євросоюзу, і з найближчими партнерами поза межами ЄС лише посиляться.

Европа рассмотрела российских организаторов «миграционного спектакля»

«Восточная угроза» на границах ЕС стала ключевой темой для высшего руководства Польши в эти дни в связи с чрезвычайным положением в регионах, прилегающих к Беларуси. С начала 2021 года польско-белорусскую границу пытались пересечь более 30 тысяч нелегальных мигрантов из стран Ближнего Востока и Африки. Глава министерства обороны Польши Мариуш Блащак еще в августе 2021 года заявлял, что массовый наплыв нежданных гостей не обошелся без подрывной деятельности Кремля, чему к слову очень содействовал ряд мероприятий ГРУ в рамках пресловутых сентябрьских ССУ вооруженных сил РФ и РБ «Запад-2021» в которых принимали участие свыше 200 тысяч военных. Начатая под руководством российских и белорусских спецслужб спецоперация по размещению тысяч иракских курдов в районе ПП «Кузница» в значительной мере результат приготовлений того периода, ведь подвоз такой массы нелегалов в Минск требовал от россиян и белорусов определенного времени.

Выступления членов польского правительства на чрезвычайной сессии Сейма 9 ноября раскрыло ряд важных аспектов российской агрессии против стран Европейского Союза. Министр внутренних дел и администрации Польши Мариуш Каминьский подчеркнул, что Россия имеет «далеко идущие цели» в миграционном кризисе на границе республики, в их числе дестабилизация ЕС. Это четкая отсылка к тому, что путинский режим своей масштабной подрывной деятельностью вышел на показатели времен «холодной войны». Как и во времена СССР, современное ГРУ выступает инструментом расширения сферы российского геополитического влияния со всеми вытекающими последствиями для государств Запада. Беларусь нужна россиянам как proxy-прислужник через которого можно реализовывать гибридные удары, пока не ставя мир непосредственно на порог конфликта между силами, обладающими ядерными вооружениями.

Премьер-министр Польши Матеуш Моравецкий, анализируя аспекты штурма мигрантами польской границы, указал, что существует закулисная поддержка безумных действий Лукашенко со стороны президента Путина. Кремлевские вдохновители подталкивают белорусскую диктатуру к опасным маневрам. Сценаристами «миграционного спектакля», созданные стихийные лагеря беженцев цинично используются как «живые щиты» для продвижения хаотичных воздействий на ЕС. «Слезы» в глазах ребенка-беженца от пускаемых в них клубов сигаретного дыма – яркий образ информационных фейков для международной общественности, чтобы надавить на болевые точки европейцев. Приграничный шантаж и ИПСО – важнейшие компоненты неоимперской политики России, и Моравецкий призывает Брюссель консолидировать членов ЕС и НАТО для противодействия российской агрессии.

Лукашенко даже не скрывает своей несамостоятельности в международных делах и буквально сразу после старта спецоперации с мигрантами позвонил Путину, дабы отчитаться перед куратором за созданную жесткую и бесчеловечную пакость. Одновременно в Минск с инспекцией и новыми вводными прилетел эксцентричный российский пропагандистский «ястреб», генерал ГРУ Игорь Коротченко и его сразу же под видом проведения интервью принял Лукашенко. Хотя на публику Коротченко хвалит белорусского диктатора, называет его в паре с Путиным масштабными личностями на фоне «политических карликов в Европе», но это все показуха. Детальный анализ беседы с Лукашенко выдает истинные мотивы Кремля. Лукашенко находится в состоянии паранойи, россияне запугали его судьбой Хусейна и Каддафи, и он повторяет тезис «…их просто убили. Они их убили». Лукашенко осознает, что на следующий … ГРУ может убрать его под видом иностранных спецслужб, чтобы завершить аншлюс в условиях хаоса, и это скрытый элемент текущей спецоперации с мигрантами.

Сито Сократа

Последние новости

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

11 часов назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

11 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 01.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 01.07.2024 1. Російська влада запустила рекордне за 11 років підвищення тарифів…

12 часов назад

У позітівної пропаганди дуже непроста задача

У позітівної пропаганди дуже непроста задача - переконати населення чому "залишити собі столицю, більшість території та вихід до моря" (с)…

12 часов назад

Арєстовіч, нарешті, розкрив справжню сутність свого «5 проєкту»

Насправді, Арєстовіч, який цілеспрямовано пішов по руках росіян, найцікавіше наговорив не Собчак і не Гордєєвій, а борову Бикову. Окрім того,…

13 часов назад