Категории: Украина

Нічні обстріли Харкова: 6 загиблих, 10 поранених

Внаслідок ворожих ударів по Харкову у ніч на 6 квітня 6 людей загинули, є поранені.

Про це повідомив у телеграм-каналі глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«6 загиблих внаслідок нічних ударів росіян по Харкову. Щонайменше 10 поранених, люди отримали вибухові травми та осколкові поранення. Стан постраждалих — легкий та середній», — йдеться у повідомленні.

За словами Синєгубова, пошкоджено багатоповерхівки, АЗС, магазин, автомобіль — виключно цивільні обʼєкти.

Усі служби усувають наслідки російського терору.

Харківщина, 6 квітня.

▪️ 6 квітня 00:2000:43 м. Харків, Шевченківський район. Внаслідок серії обстрілів С-300 було пошкоджено 9 житлових будинків, адміністративна будівля, дитсадок, кафе, автомийка СТО, приміщення магазину АЗС, будівлі гуртожитків, легкові та вантажні автівки. Повторний обстріл о 01:02. Загалом поранено 11 людей. 6 людей загинули.

▪️ 15:32 у м. Харків внаслідок обстрілу КАБ горіли конструктивні елементи будівлі на окремих осередках території. Пошкоджені фасади будівель. Без постраждалих.

▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Котлярівка та ін. Авіаударів зазнали н.п. Кругле, Берестове, Куп’янськ.

▪️ 19:14 повторний обстріл с. Момотове Харківського району. Влучання С-300 у недіючу ферму. Без постраждалих.

▪️ 17:30 у м. Вовчанськ внаслідок артобстрілу пошкоджено будівля магазину та автомобіль. Інформація щодо потерпілих не надходила.

▪️ 17:10 ворог обстріляв із РСЗВ с. Момотове та Олександрівка Харківського району. Перший удар був стався поблизу недіючих будівель приватного агрокомплексу. Другий — по відкритій території. Без постраждалих.

▪️ 15:15 у с. Руська Лозова внаслідок ворожого авіаційного обстрілу КАБами пошкоджено приватний будинок. Без постраждалих.

▪️ 14:25 у м. Куп’янськ влучання FPV-дроном по території. Пошкоджена автівка. Без постраждалих.

▪️ 11:40 у м. Вовчанськ внаслідок обстрілу FPV-дроном пошкоджено приміщення магазину та автомобіль. Інформація щодо потерпілих не надходила.

▪️ 5 квітня 10:54 у с. Піски-Радьківськи Ізюмського району. Внаслідок обстрілу з РСЗВ сталось загоряння на території недіючого сільгосппідприємства. Постраждалих не має.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов

Останні два дні ворог ракетними обстрілами тероризує мешканців Запоріжжя.

▪️Вчора з 15:15 по 17:15 росія здійснила дві серії ракетних ударів по цивільній і промисловій інфраструктурі.

4 людини загинуло – 2 чоловіка та 2 жінки. З них двоє людей померли в лікарні.

23 людини поранено. Вісім з них, у тому числі дві дитини 9-ти і 17-ти років, знаходяться у лікарні. Четверо з восьми – у важкому стані.

За попередніми даними пошкоджено понад 40 будівель, в тому числі 24 приватних будинки, 9 багатоповерхівок, гуртожиток і дитячий садок.

▪️Сьогодні з 5:30 по 6:00 ворог завдав удари по промисловим підприємствам.

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров

Сумщина

Ситуація на прикордонні станом на 8.00

6 квітня 2024

💥Вночі та зранку росіяни здійснили 6 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 31 вибух. Обстрілів зазнали Юнаківська, Хотінська, Краснопільська та Середино-Будська громади.

▪️Краснопільська громада: ворог бив з артилерії (15 вибухів) та міномету (4 вибухи).

▪️Юнаківська громада: здійснено мінометний обстріл (5 вибухів).

▪️Хотінська громада: 4 міни скинули росіяни на територію громади.

▪️Середино-Будська громада: зафіксовано артобстріл (1 вибух) та мінометний обстріл (2 вибухи).

Сумська ОДА/ОВА

Вогнем артилерії агресор двічі накривав Нікополь.

У місті пошкоджені культурний центр, бібліотека, житло для переселенців.

А ще – торговий центр, спортклуб.

Понівечені 8 багатоповерхівок, 16 приватних будинків, 7 господарських споруд, понад півтора десятка авто і гаражі. Зачепило лінії електропередач.

Сергій Лисак Дніпропетровська ОДА

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

1 день назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

1 день назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

1 день назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

2 дня назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

2 дня назад