Категории: ВидеоМир

Нічна пожежа в Кремлі. ВIДЕО

В мережі опубліковане відео, на якому зафіксовані кадри пожежі у московському Кремлі.

На запису видно, що вогонь горить на куполі де встановлено російський прапор. 

Нагадаємо, що сьогодні з’явилося відео, на якому поблизу Кремля видно стовп диму після вибуху. Російська влада заявила, що вночі Україна нібито намагалася «завдати удару безпілотниками» по кремлівській резиденції російського диктатора Путіна. В офіційному повідомленні росіян йдеться про те, що військові та спецслужби вивели з ладу два безпілотники, які атакували Кремль. У пресслужбі російського диктатора заявили, що РФ «залишає за собою право відповісти на спробу удару по Кремлю, де і коли вважатиме за потрібне та розцінює спробу удару київським режимом як сплановану терористичну акцію та замах на президента РФ напередодні Дня Перемоги».

P.S. Речник президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров каже, що Україна не має інформації про так звані нічні атаки на Кремль.

Про це Никифоров заявив у коментарі УП.

«У нас немає інформації про так звані нічні атаки на Кремль, але як неодноразово заявляв президент Зеленський, усі наявні сили та засоби Україна спрямовує на звільнення власних територій, а не на атаку чужих. Окремо дивують формулювання держави-терориста. Теракт — це зруйновані під‘їздами будинки у Дніпрі та Умані, або ракета у чергу на вокзалі у Краматорську і багато інших трагедій. А те, що відбулося у Москві, вочевидь — нагнітання ситуації перед 9 травня. Очікуваний прийом від наших супротивників», — зазначив Никифоров. 


Наприклад, я теж вважаю що Україна не атакувала безпілотником Кремль. Так, звісно не маю ні інформації, ні доказів того чи протилежного.
Але вважаю так на підставі власних ознак і спостережень.
Ну допустимо це була провокація самого Кремля чи «партії війни», яка залякує діда, провокуючи його на серйознішу реакцію.
І що?
І що від того змінилося?
Чому ми не можемо тішитися з того факту? Від самого факту.
Не можемо тішитися через непередбачувані наслідки?
Вибачте, в непередбачуваних наслідках з цією парашою ми живемо 5 сотень років. І сподіваюсь, за мить (в історичному значенні) параші не стане.
Думати про наслідки нормально. Але розслабтесь, ви на них впливати не можете.
Бо в беззаконника немає причин і наслідків, він сам собі їх придумає, якщо йому треба буде придумати, щоб щось виправдати.
І ми вже це неодноразово бачили. І що помогло зеленському і нам усім заглядання в очі за миром, розведення в Золотому, будівництво мостів в Станиці, відпускання беркуту і цемаха, хлібні перемир’я та інше?
Помогло «не провокування» ворога перед 24.02.2022, коли вони розбомбили наш дитячий садочок з дітьми всередині, а самі розказували про страшний злочин «нацистів» в ростовській області у вигляді знищеного туалету для зйомок пропагандисстського фільму?
Ні, це так не діє.
Не провокування скаженого звіра не змінить поведінку звіра. Його поведінку змінить його утилізація. Це єдиний метод.
А їхня відповідь… Ну почекаємо, побачимо.
Ми вже бачили відповіді за кримський міст і за все інше. І як показала практика, нас бомбили сильніше до кримського моста.
А не було б кримського моста бомбили би так само, бомбили би за «вбивство мотороли», словом, знайшли би причину.
Тому досить думати про наслідки (тим паче якщо ви вважаєте що наслідки і причини організовані одною і тою ж істотою). Це момент для того щоб посміхнутися думці, що тепер для якоїсь «магічної відповіді» можна/треба обстрілювати навіть святиню святинь, коли рік тому ми так переживали наслідки пропагандистського кіна з обстрілом туалету в ростовській області.

Последние новости

Тупі, ще тупіші

А чому всі так обурилися останнім номером «Кварталу-95», який висміює хтивого голову Рівненського ТЦК? Чого ви чекали від цієї команди…

14 часов назад

Червінського утримують в холодному підвалі

Червінського утримують в холодному підвалі. Про це повідомив адвокат Андрій Йосипов, який 6 травня зустрічався з Романом у СІЗО Кропивницького.…

14 часов назад

Для кого Єрмак концентрує владу?

​​​​​​​Результати грудневого опитування Київського міжнародного інституту соціології, опубліковані сьогодні — симптоматичні Більшість українців (59%) вважає, що Україні демократична система важливіша, ніж…

15 часов назад

Наступ на Харків. Обстріли, ДРГ, бої у прикордонні | Юрій Бутусов

Юрій Бутусов у прямому ефірі аналізує ситуацію на Харківщині, де російські війська посилили обстріли та здійснюють спроби наступу. ----- Зеленський…

15 часов назад

У Пентагоні повідомили склад нового пакету допомоги Україні на 400 млн дол.

Міністерство оборони США розкрило склад нового пакету оборонної допомоги Україні, затвердженого 10 травня. До пакету увійшли засоби, які відповідають "найбільш…

15 часов назад