Категории: Политика

Недоцільний прем’єр

Вся країна збирає на дрони та пікапи. Армії не вистачає коштів. Тому кожна ініціатива, спрямована на пошук додаткових джерел фінансування оборони –важлива і потрібна. Але прем’єр-міністр Шмигаль так не вважає. На його думку, спрямовувати кожну копійку на армію – недоцільно.
Такою була відповідь прем’єра на петицію щодо перерозподілу коштів від телемарафонів «Єдині новини» та «Freedom» на необхідну техніку та обладнання для наших захисників. Інформаційний фронт, на думку Шмигаля, теж важливий, як і реалізація єдиної інформаційної політики. І от в цьому головне: на те, щоб інформаційна політика була єдиною, і жодного сумніву не просочилося щодо безгрішності влади та правильності її рішень, не шкода виділених мільярдів.
Пропагандистська локшина коштує дорого, це відомо. Але те, що це є частина нашої оборонної стратегії – якесь ноу-хау. Можливо, це частина стратегії оборони влади від її власного населення. Адже якщо відключити марафон, де подається одна й та ж картинка, часто відірвана від реальності, то де свої мудрі думки висловлюватимуть Міша Подоляк і йому подібні?
Потрібен інформаційний майданчик, на якому створюватиметься паралельна реальність, вигідна для Банкової. І щоб утримувати цю інформаційну бульбашку, потрібні великі гроші. І вони й надалі будуть виділятися, можна не сумніватися.
До речі, після відповіді Дениса Шмигаля про «недоцільність» переспрямування коштів з марафонів на потреби армії, українці засумнівалися у доцільності самого Шмигаля.
Навіть петиція з’явилася щодо його відставки і скорочення міністерств. Теж, до речі, була б істотна економія. Бо, схоже, користі що від телемарафону, що він роздутого штату міністерств – приблизно однакова.
Але наразі це дуже примарна перспектива. А реальність у тому, що на дрони та пікапи будуть, як і раніше, збирати волонтери. Адже для представників влади інформаційний фронт важливіший за справжній. Бо на першому вони виглядають бравими вояками, на другому – жалюгідними боягузами.

Наши источники рассказали крайне интересную вещь. В кулуарных переговорах с офисом Ермака представители Запада снизили требования. Они больше не настаивают на отставках Ермака и Татарова, понимая что без этой пары Зеленский превратится в самого себя. То есть, в пошлого паяца из КВН.

🤗Представители Запада требуют одного — правительства народного доверия, т е правительство коалиции из всех парламентских фракций, где часть министерских кресел займут представители опозиции. Западу, и в первую очередь США, это нужно чтобы эффективно контролировать расходование западной помощи Украине — нынешним уровнем контроля там недовольны, т к контролировать могут лишь до поступления помощи на склады конкретных министерств. Дальше — темный лес.

😇Вот казалось бы, Зеленскому дают простой инструмент решения всех задач — бери и пользуйся! Однако.

🙅🏻‍♂️Офис Ермака категорически отвергает возможность создания коалиционного правительства. И причина тому — у Ермака и Зеленского панически боятся, что представители опозиции официально получат доступ к внутренней финансовой кухне Кабмина и министерств экономического блока. Дело в том, что по характеру движения средств (а специалистов у Порошенко хватает) они сразу поймут сколько миллионов долларов регулярно утекает налево. А проанализировав тендеры, опозиция поймет и то, куда утекают эти миллионы.

🤴🏻Утекают они на пиар действующей украинской власти. На весь — от единого телемарафона и блевотных проектов Подоляка и Петрова, до армии интернет-ботов, численность которых уже приближается к численности ВСУ.

😨Очевидно, заблокировать эти денежные потоки для опозиции будет делом несложным. Далее Ермак и Татаров уйдут сами, по собственному желанию. Как только сламается их конструкция пиара и коррупции, они преспокойно уйдут наслаждаться кровно нажитым, а на растерзание Порошенко оставят Зеленского. Не Ермака, и не Татарова — подписи Владимира Зеленского стоят на всех компрометирующих власть документах.

😋Зеленский это знает. Более того, он уверен, в день возвращения во власть Порошенко заставит его на камеры сожрать тонну шоколада, чего измученный шаурмой и мивиной организм Зеленского точно не переживет.

🤦🏼Такие перспективы заставляют Зеленского драться за власть до последнего. Идея создания правительства народного доверия для Зеленского неприемлима ни в какой форме.

😜Проблема в том, что правительства Запада фобии Зеленского мало интересуют. Там понимают так, раз Зеленский на их условия не идет категорически, значит никакая помощь ему не нужна.

🤷🏻‍♂️Какие тогда претензии к Западу?

Печерский холм

Последние новости

Росіяни вночі вдарили по Харкову

У Харкові рано вранці, 21 травня, пролунали вибухи під час повітряної тривоги в області. Внаслідок атаки РФ постраждали люди. Про…

13 часов назад

Що б я сказала президенту Зеленському

Сьогодні, у пʼяту річницю інавгурації Зеленського, багато людей написали рефлексії з цього приводу. Згадали і обіцянки-цяцянки новоспеченого президента, і питання…

13 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 21.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 21.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

13 часов назад

Зеленський з нами доти, поки буде війна?

Відповідальна частина суспільства не дозволила Януковичу і ФСБ загнати країну в московітське ярмо. Відповідальна частина суспільства попереджала, що вибори по…

1 день назад

З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою, — постанова Кабміну

З 18 липня, тобто через 60 днів після набрання чинності закону про мобілізацію, розпочнуть надсилати повістки поштою. Про це йдеться…

1 день назад