Категории: Мнение

Не державники, а маніпулятори

Рівень державного діяча визначається його ставленням до армії, і від пулу Коломойського не приходиться очікувати нічого хорошого в цій сфері — бо вони вже мали можливість проявити себе в 2014 році, і проявили.

Тоді, поки одні з ноля підіймали ЗСУ, вони повз військомати відправляли людей на війну під командуванням різних сємєнченків та ків, паралельно вирішуючи свої бізнес-питання та кришуючи вивід коштів з «Приватбанку», щоби тепер заявляти про «прєступлєнія гєнералов», «нєт там нікакого Путіна», «ми воюєм самі с собой» і про «стрільбу по цивільним».

Вони бояться регулярної армії, не розуміють її, не хочуть її. Їх цікавить лише оборонний бюджет у 200 мільярдів, сформований «мародерами».

І вони знають, що не буває армії без гідності.

Звідси цей наступ на базові досягнення у військовій сфері — призупинення нової системи харчування, наїзд на Центр забезпечення при МО та волонтерів, тиск на виробників спорядження, портновські «розслідування» пересування наших кораблів нашими ж водами, замовчування теми вступу до НАТО тощо.

«Новой командє» необхідно демотивувати активних людей об’єднуватися під військовими прапорами та для своїх політичних цілей дискредитувати військо в очах обивателя «незакопаними кунгами», «бракованими бронежилетами» і купою інших страшилок з «1+1».

В таких умовах продовжується війна, росіяни закріплюються на морях і окупованих територіях, ми продовжуємо нести втрати під передвиборчий спів «перімір’є» і обіцянки «овцы будут целы», втрачаємо позиції та обличчя на міжнародній арені, спостерігаємо консолідацію реваншистів та російської агентури — бо в керівництві державою немає державників, є маніпулятори, яким повірило 3/4 населення.

Валерій Прозапас

P.S.

Українцями керує клоун-малорос, який знущається з української ідентичності, стоїть перед агресором на колінах і роздає паспорти вбивцям українців.

Соціальні фантазії через які обирали клоуна-малороса залишились фантазіями, галопуючий ріст цін на продукти вже зрівняв деякі позиції з імпортними. В той час коли плюшки через контрольовані суди дістаються лише власнику цієї маріонетки.

Ці ж суди випускають терористів на волю.

Новоствореним антикорупційним органом, щодо якого кричали що треба дати їм більше повноважень, керують представники режиму януковича. І здавалось би проукраїнськи налаштовані люди щиро радіють, що вони шиють білими нитками політично мотивоване фуфло проти того, хто витягнув країну з жопи.

Але всі ці «реформи» не заважають українцям вибрати в парламент 250+ дятлів з нульової партії клоуна. Причому дятлами їх вважає навіть сам клоун.

В той же час патріотичне середовище щиро радіє проведенню параду в День Незалежності, який на цей раз буде у вигляді шоу, яким керуватиме підсвнсбчений @вце@б.

Перенесіться в 2014 чи навіть в 2017.
Оцініть рівень деградації.
Подумайте як ми виглядаємо в очах тих, хто віддав життя за Україну.

Mason Lemberg

«Просто так проводить встречу без ее тщательной подготовки мы не хотели бы…Если саммит проводить, то он должен быть самым тщательным образом подготовлен, чтобы было ясно, собираясь на этот саммит, что мы выйдем на политически важные результаты»

Холуйські прогиби Зеленського россіяни технічно перехоплюють і прогинають ще далі, до колінно-локтьової.
«Што ти нам даш, чтоби ми с тобой встретілісь, Зєлєнскій?» — ось правильний переклад з дипломатичної мови.

Чи здатний він протистояти тискові? Ні, звичайно. Його вже прощупали вбивши 6 наших військових під час «перемир’я». У відповідь — сльозні прохання до путіна «повпливати на ту сторону».

Зеленський за можливість потусуватись перед телекамерами разом з сильними світу цього зливає наші національні інтереси. Це вже відомо всім — від Трампа до Путіна. Торг іде лише навколо місця де оте саме «по-сєрєдінє». Богдан-Зеленський вже запропонували ворогу мову, історію, культуру. Вони це озвучили, а росіяни сказали: а нам мало, хаха. Давай також можливість блокувати зовнішньо-політичний курс України для анклавів і фінансування цієї чорної діри за наш рахунок зі збереженням усіх орків на своїх місцях. Саме це Путін озвучив під час телефонних просьб Зеленського.
За це його запросять в Білий Дім і похлопають по плечу.
Такий план.

І поки у нас на носі День Незалежності, Зеленський нашу незалежність розмінює. Бо незалежність для квартального шутніка це термос і непотрібний парад. А їх на хліб не намажеш. І якщо люмпен не зрозуміє швидко, що шутнік втече в Ізраїль, а вони потім будуть намазувать на хліб своїх дітей, нам кранти.

Джон Сміт

Последние новости

Відступати небезпечно: військові заявляють про майже повну відсутність тилових ліній оборони, — АР

Замість траншей та окопів на фронті подекуди - ями, в яких важко сховатися, інженерної техніки не вистачає, а будувати оборонні…

2 минуты назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 02.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 02.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

8 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 01.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 01.05.2024 1. Україна позбавляє росію дизеля та бензину, - Politico. -…

17 часов назад

Чому українцям не давали нобелів

Ми тут уже трохи розбиралися з тим, чому жінкам не давали нобелівських премій. Тепер хочу нагадати, чому українцям не давали…

18 часов назад

Урожай овочів попри втрату Каховського водосховища зріс на 10%

Українські господарства у 2023 році виростили майже 8,3 млн тонн овочів, що на 10% більше показника попереднього року (7,5 млн…

19 часов назад